![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μου φαινετε ειμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που θα το δοκίμαζε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μην εισαι σιγουρος..
![]() (Δε το παραγγελνεις να το δοκιμασουμε?? ![]() ![]() )
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μηπως θέλετε να με κοροιδέψετε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πλάκα πλάκα...κατα τον αλλο μήνα με βλέπω,,,,και με ...προπέλα live ![]() ![]() ![]() αν δεν με ικανοποιησει....θα του εφαρμωσω μπαταρίες και θα το κάνω μιξεράκι για φραππεδάκι!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
bmw με παπιγιον?
|
|
|
|||
|
|||
|
Bασιλη, μην κανεις καμμια μαλ... και το αγορασεις !!!Περιμανε πρωτα να δουμε, καθε ποσα χλμ θα αλλαζουμε τα... ρουλεμανακια του !!!Τι λαλακια θεε μου...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
θα του βαλω motorkote!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν και με λίγη μοντιφιά θα μπορούσε να είναι χρήσιμο, σε πτυσσόμενη μορφή, όπως τα APU στα αεροπλάνα, να φορτίζει και να δίνει ρεύμα στην (μαμά) μπαταρία να μήν μένει κάθε 3 και λίγο, ή όπως είπε άλλος συμφορουμίτης να δροσίζει τον οδηγό στα φανάρια (κάτι σαν το KERS στην φόρμουλα)....
Πάντως είναι ένας τρόπος να απαλλαγεί από το προσωνύμιο "κροκόδειλος" το Τζι-ές... εάν φορεθεί επαρκώς το συγκεκριμένο αξεσουάρ θα μας λένε πλέον... ήρθαν τα "ελικοπτεράκια".... ![]() ρε, σοβαρευτείτεεεεε....... |
|
|
|||
|
|||
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Έρευνα και στην Ελλάδα για μεγάλη απάτη με ερευνητικά κονδύλια τη | pirate | Κόσμος | 5 | 16-06-2011 23:17 |
| Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 14:44 |
| Ρινγκ το παρκέ του ΟΑΚΑ. | frits | Επικαιρότητα | 45 | 22-08-2010 09:40 |
| Εκκληση για απελευθέρωση του Ελληνα εθελοντή εκπαιδευτικού Αθανάσιου Λερούνη | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 10-10-2009 11:12 |
| Τα μικρά μυστικά ενός μεγάλου σπιτικού μπέργκερ | Alext | Διάφορα | 27 | 29-06-2009 22:57 |