GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Αγγελίες > Πωλήσεις μοτοσυκλετών

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 12-10-2011, 13:39
ThomixopGS1150 Ο/Η ThomixopGS1150 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Καρδίτσα
Προεπιλογή Απάντηση: Πώληση 1150GS

Δεν εχεις καθολου αδικο ισα ισα που παντα με εβγαλε ασπροπροσωπο απλα ειπα να κανω μια κινηση που την σκεφτομουν εδω και πολυ καιρο αλλα απο την αλλη δεν μπορω να εξευτιλισω και την μηχανη που εχω δινοντας την κατω απο 4000.
Reply With Quote
Παλιό 12-10-2011, 14:52
jtnakos Ο/Η jtnakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Σιατιστα
Μoto: MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ MW(είχα και θα ξανα πάρω)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ThomixopGS1150 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν εχεις καθολου αδικο ισα ισα που παντα με εβγαλε ασπροπροσωπο απλα ειπα να κανω μια κινηση που την σκεφτομουν εδω και πολυ καιρο αλλα απο την αλλη δεν μπορω να εξευτιλισω και την μηχανη που εχω δινοντας την κατω απο 4000.
Θωμα οι εποχες που ζουμε και βιωνουμε ισως να ειναι η δυσκολοτερες στο δικο μας ταξιδι της ζωης...Δεν θα σου πω πραγματα παραλογα η να σε μεταπισω απο την αποφαση που πηρες..Αλλα ενα ρητο που χρισημοποιει ο αδερφος μου που δεν θα πω πως το υποστηριζω,αλλα τουλαχιστον κανει το κοματι του....ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕ.Η μηχανη που εχεις ειναι πανεμορφη και αξιοζηλευτη,αλλα απο οτι ειδα στο προφιλ σου εισαι φητητης,ΑΚΟΜΑ,εκμεταλευσουτω μην αφηνεις αποθυμενα που ισως σου βγουν σε λαθος εποχη π.χ.εχοντας οικογενεια που τοτε οι αποφασεις και τα εξοδα θα σε καθηλωσουν σε μια γυαλα αλεξησφαιρη και θα πρεπει να τα περνας ΟΛΑ απο κοσκινο,ζησε την ανεμελια,ακομα και την λαθος επιλογη,ακομα σε περνει,κοιτα το ρισκο καταματα,τι ειχες τι εχασες στην ουσια 500 ευρω πανω-κατω γιατι με το σκεπτικο να κοψεις εσυ ,θα κοψει και αυτος με το adve(προσωπικη εμπειρια)ΑΛΛΑ θα κανεις το κομματι σου και θα εκπληρωσεις και ενα αποθυμενο-ονειρο.Ειναι σημαντικο να μπωρουμε να εκπληρωσουμε καποια απο τα ονειρα μας αν οχι ολα,μας γεμιζει,μας κανει να αισθανομαστε ωραια,οτι διμιουργουμε η αποτυχαμε σε καποιο,μικρα η μεγαλα δεν εχει σημασια,σημασια εχει να νιωσεις την εξαψη της στιγμης,την αδρεναλινη να σε διαπερνα σε ολο το κορμι και την ανατριχιλα να κανει εντονα τα σημαδια της στο πετσι σου την ωρα της τελικης αποφασης-συναλαγης...
Δεν σε παροτρινω να το κανεις ΑΛΛΑ οχι και να μην το κανεις..ΕΣΥ ξερεις καλυτερα απο ολους μας,τα οικονομικα σου τα γνωριζεις,δεν θελω παλι ουτε να σε μπερδεψω,αυτες ειναι οι σκεψεις που και εμενα με βασανιζουν σε καθε αγοροπωλεισια.ΑΛΛΑ δεν εχω μετανιωσει σε καμια απο αυτες...
ΣΟΡΥ αν σε-σας κουρασα.
ΚΑΛΗ επιτυχια στην επιλογη σου....
Reply With Quote
Παλιό 12-10-2011, 15:30
Member

Σ ευχαριστω πραγματικα για τις συμβουλες σου.Αυτης της αποψης ειμαι και εγω να κανω την κινηση που πραγματικα θελω και ας βγω και λιγο χαμενος, το αποτελεσμα μετραει να αποκτησω αυτο που επιθυμω.
Reply With Quote
Παλιό 12-10-2011, 16:06
Moderator

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ThomixopGS1150 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σ ευχαριστω πραγματικα για τις συμβουλες σου.Αυτης της αποψης ειμαι και εγω να κανω την κινηση που πραγματικα θελω και ας βγω και λιγο χαμενος, το αποτελεσμα μετραει να αποκτησω αυτο που επιθυμω.
Reply With Quote
Παλιό 12-10-2011, 16:24
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

απλα να προσθεσω στα παραπανω...(χωρις να ξερω πραγματικα τα οικονομικα σου)

οτι πρεπει σε ολες τις επιλογες σου να βλεπεις και την μεγαλυτερη εικονα...τι ακολουθει αμεσα μετα την επιλογη σου...δλδ αυξημενη καταναλωση ισως, αυξημενο κοστος συντηρησης ισως κτλ κτλ κτλ και οντας φοιτητης (επαναλαμβανω χωρις να ξερω ποσο ευκολα ή δυσκολα τα φερνεις βολτα) ισως ειναι too much μιας και δεν εχεις καποιο εισοδημα απο σταθερο εως καθολου...

οπως και να εχει εσυ ξερεις κλυτερα οποτε καλη επιλογη και καλοπουλητη...
Reply With Quote
Παλιό 01-11-2011, 16:09
Member

Δεκτη ανταλαγη με 1200gs και η διαφορα απο μερος μου.
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2011, 08:51
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Γεια σου Θωμά, τι έγινε, την πούλησες?
Reply With Quote
Παλιό 14-11-2011, 19:44
VaGaBond Ο/Η VaGaBond βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: '07 BMW R1200GS , '00 YAMAHA CRYPTON R 105

Αν εβρισκα αυτο το μηχανακι σε αυτη τη τιμη οταν ψαχνομουν να αγορασω στις αρχες του '08, θα το επερνα με κλειστα ματια,κι ας ημουν ερωτευμενος με το 1200.Τοτε ομως δεν πουλουσε κανεις τα 1150 γιατι ειναι γαϊδουρια σε αξιοπιστια και οποιος το εκανε, ζητουσε τα διπλασια απο οσα εσυ και χωρις την προικα του δικου σου.Δεν νομιζω να μου εμενε κανενα αποθημενο.Παλι BMW GS θα καβαλουσα και μαλιστα πιο στιβαρο και νταβραντάν!
Γνωμη μου ειναι να το κρατησεις αν σε εχει βγαλει ασπροπροσωπο ως τωρα.Στο επομενο ο,τι ελεγχο και να κανεις,παιζει και ο παραγοντας τυχη.
Επισης,αν το εδινα στη θεση σου, θα το εκανα για να παρω κατι μικροτερο οχι για το 1200.
Συγνωμη που σε μια αγγελια απανταω με συμβουλες που δεν ζητησες, αλλα στενοχωρηθηκα απο τη χαμηλη τιμη που ειδα και θαμπωθηκα απο την αψογη κατασταση της μοτο.
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2011, 09:16
Moderator

Με το φιλο bkabiotis δεν γινεται δουλεια???η δεν σε ενδιαφαιρει το adve???η μηπως το πουλησε???Ρωταω εγω τωρασου εκανε προταση ποιο πανω
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2011, 13:08
Member

Κυριως με ενδιαφερει το adventure και για αυτο ξεκινησα ολη την διαδικασια αλλα επειδη εχω μια μηχανη που δεν μου εχει παρουσιαση το παραμικρο και αυτο λογο συντηρισης και χρεισης θελω αυτο που θα παρω αν παρω κατι τελικα να ειναι κατι το αξιολογο που θα ταξιδευω και θα μου φτιαχνει την διαθεση και οχι να μου δημιουργει προβληματα.Ευχαριστω πραγματικα ολα τα μελη που μου εχουν δοσει συμβουλες και με εχουν βαλει σε διαφορες σκεψεις.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης