![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχεις καθολου αδικο ισα ισα που παντα με εβγαλε ασπροπροσωπο απλα ειπα να κανω μια κινηση που την σκεφτομουν εδω και πολυ καιρο αλλα απο την αλλη δεν μπορω να εξευτιλισω και την μηχανη που εχω δινοντας την κατω απο 4000.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν σε παροτρινω να το κανεις ΑΛΛΑ οχι και να μην το κανεις..ΕΣΥ ξερεις καλυτερα απο ολους μας,τα οικονομικα σου τα γνωριζεις,δεν θελω παλι ουτε να σε μπερδεψω,αυτες ειναι οι σκεψεις που και εμενα με βασανιζουν σε καθε αγοροπωλεισια.ΑΛΛΑ δεν εχω μετανιωσει σε καμια απο αυτες... ΣΟΡΥ αν σε-σας κουρασα. ΚΑΛΗ επιτυχια στην επιλογη σου.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σ ευχαριστω πραγματικα για τις συμβουλες σου.Αυτης της αποψης ειμαι και εγω να κανω την κινηση που πραγματικα θελω και ας βγω και λιγο χαμενος, το αποτελεσμα μετραει να αποκτησω αυτο που επιθυμω.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απλα να προσθεσω στα παραπανω...(χωρις να ξερω πραγματικα τα οικονομικα σου)
οτι πρεπει σε ολες τις επιλογες σου να βλεπεις και την μεγαλυτερη εικονα...τι ακολουθει αμεσα μετα την επιλογη σου...δλδ αυξημενη καταναλωση ισως, αυξημενο κοστος συντηρησης ισως κτλ κτλ κτλ και οντας φοιτητης (επαναλαμβανω χωρις να ξερω ποσο ευκολα ή δυσκολα τα φερνεις βολτα) ισως ειναι too much μιας και δεν εχεις καποιο εισοδημα απο σταθερο εως καθολου... οπως και να εχει εσυ ξερεις κλυτερα οποτε καλη επιλογη και καλοπουλητη... |
|
|||
|
|||
![]()
Δεκτη ανταλαγη με 1200gs και η διαφορα απο μερος μου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Θωμά, τι έγινε, την πούλησες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν εβρισκα αυτο το μηχανακι σε αυτη τη τιμη οταν ψαχνομουν να αγορασω στις αρχες του '08, θα το επερνα με κλειστα ματια,κι ας ημουν ερωτευμενος με το 1200.Τοτε ομως δεν πουλουσε κανεις τα 1150 γιατι ειναι γαϊδουρια σε αξιοπιστια και οποιος το εκανε, ζητουσε τα διπλασια απο οσα εσυ και χωρις την προικα του δικου σου.Δεν νομιζω να μου εμενε κανενα αποθημενο.Παλι BMW GS θα καβαλουσα και μαλιστα πιο στιβαρο και νταβραντάν!
Γνωμη μου ειναι να το κρατησεις αν σε εχει βγαλει ασπροπροσωπο ως τωρα.Στο επομενο ο,τι ελεγχο και να κανεις,παιζει και ο παραγοντας τυχη. Επισης,αν το εδινα στη θεση σου, θα το εκανα για να παρω κατι μικροτερο οχι για το 1200. Συγνωμη που σε μια αγγελια απανταω με συμβουλες που δεν ζητησες, αλλα στενοχωρηθηκα απο τη χαμηλη τιμη που ειδα και θαμπωθηκα απο την αψογη κατασταση της μοτο. |
|
|||
|
|||
![]()
Με το φιλο bkabiotis δεν γινεται δουλεια???η δεν σε ενδιαφαιρει το adve???η μηπως το πουλησε???Ρωταω εγω τωρα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κυριως με ενδιαφερει το adventure και για αυτο ξεκινησα ολη την διαδικασια αλλα επειδη εχω μια μηχανη που δεν μου εχει παρουσιαση το παραμικρο και αυτο λογο συντηρισης και χρεισης θελω αυτο που θα παρω αν παρω κατι τελικα να ειναι κατι το αξιολογο που θα ταξιδευω και θα μου φτιαχνει την διαθεση και οχι να μου δημιουργει προβληματα.Ευχαριστω πραγματικα ολα τα μελη που μου εχουν δοσει συμβουλες και με εχουν βαλει σε διαφορες σκεψεις.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΨΑΧΝΩ 1150GS | basilis76 | Ζήτηση | 19 | 17-11-2010 10:19 |
Πωλείται BMW 1150GS | Panos_Gr | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 30-10-2010 20:43 |
Ζελατίνα 1150GS Adv + αποστάτες | Ionlab | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 30-06-2010 01:45 |
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΤΑΛΥΤΗ 1150GS | PITS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 06-05-2010 18:38 |
BMW 1150GS ADV | panos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 23 | 18-07-2009 21:44 |