GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 03-09-2011, 23:12
tazakos Ο/Η tazakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Καλλιθέα
Μoto: F800gs black and yellow
Question να πάρω το 800?

Καλησπέρα σας παιδιά,

Από το 2008 που πήρα το βεστρομάκι μου (650abs) είχα έρωτα με το 800ρι το gs. Τα χρήματα ηταν μετρημένα κ δεν το έφτασα κ έτσι πήρα το στρομ.

Στην πορεία, επειδή γενικά είμαι της βελτίωσης, βρεθηκα σήμερα 3 χρόνια μετά να έχω αλλάξει σχεδόν όλο το στρομ κ να έχω ξεπεράσει τα χρήματα του GS800 συνολικά.
Ενδεικτικά έχω βάλει Ohlins, brembo από ducati, μαργαρίτες, σωληνάκια, τρόμπες κ άλλα πολλά καλούδια έχουν φέρει το μηχανάκι πολύ στα μέτρα μου κ με ικανοποιεί απόλυτα στον δρόμο.

Ωστόσο όποτε βλέπω gs στον δρόμο, χτυπάει η καρδιά μου...μου κάνει κλικ πολύ το άτιμο. Όλο τριγυρνάει η αλλαγή λοιπόν στο μυαλό μου.

Έχω λοιπόν 2 ερωτήσεις να σας κάνω αν θέλετε λίγο να με βοηθήσετε:

1. Το gs από μαμά στήσιμο πως τα πάει ? περί μπροστινού μόνο διαβάζω ότι ίσως θέλει συμμαζεμα λίγο κ τίποτα άλλο. Ισχύει αυτό?

2. Η κατανάλωση είναι όντως χαμηλή όπως ακούω ή το ακούω μόνο από όσους έχουν πολύ ελαφρύ χέρι? ακούω 300χλμ με 13 λίτρα κ τέτοια κ θολώνω...εγώ τόσα κάνω με 19 λίτρα.

3. τέλος μια μπόνους ερώτηση κ ίσως η σημαντικότερη, από ζημιές είναι απλά μεμονομένα περιστατικά κάποια ακραία που ακούω ή πενήντα πενήντα να μην σε ενοχλήσει? με το στρομ δεν είχα κανένα θέμα όπως περίμενα κ θα ήθελα να συνεχίσω έτσι όσο κ αν γίνεται.

ευχαριστώ όσους πουν μια κουβέντα προκαταβολικά.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης