![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας παιδιά,
Από το 2008 που πήρα το βεστρομάκι μου (650abs) είχα έρωτα με το 800ρι το gs. Τα χρήματα ηταν μετρημένα κ δεν το έφτασα κ έτσι πήρα το στρομ. Στην πορεία, επειδή γενικά είμαι της βελτίωσης, βρεθηκα σήμερα 3 χρόνια μετά να έχω αλλάξει σχεδόν όλο το στρομ κ να έχω ξεπεράσει τα χρήματα του GS800 συνολικά. Ενδεικτικά έχω βάλει Ohlins, brembo από ducati, μαργαρίτες, σωληνάκια, τρόμπες κ άλλα πολλά καλούδια έχουν φέρει το μηχανάκι πολύ στα μέτρα μου κ με ικανοποιεί απόλυτα στον δρόμο. Ωστόσο όποτε βλέπω gs στον δρόμο, χτυπάει η καρδιά μου...μου κάνει κλικ πολύ το άτιμο. Όλο τριγυρνάει η αλλαγή λοιπόν στο μυαλό μου. Έχω λοιπόν 2 ερωτήσεις να σας κάνω αν θέλετε λίγο να με βοηθήσετε: 1. Το gs από μαμά στήσιμο πως τα πάει ? περί μπροστινού μόνο διαβάζω ότι ίσως θέλει συμμαζεμα λίγο κ τίποτα άλλο. Ισχύει αυτό? 2. Η κατανάλωση είναι όντως χαμηλή όπως ακούω ή το ακούω μόνο από όσους έχουν πολύ ελαφρύ χέρι? ακούω 300χλμ με 13 λίτρα κ τέτοια κ θολώνω...εγώ τόσα κάνω με 19 λίτρα. 3. τέλος μια μπόνους ερώτηση κ ίσως η σημαντικότερη, από ζημιές είναι απλά μεμονομένα περιστατικά κάποια ακραία που ακούω ή πενήντα πενήντα να μην σε ενοχλήσει? με το στρομ δεν είχα κανένα θέμα όπως περίμενα κ θα ήθελα να συνεχίσω έτσι όσο κ αν γίνεται. ευχαριστώ όσους πουν μια κουβέντα προκαταβολικά. ![]() |
|
|