![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
στρωματσάδα....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρε την αποφαση εσυ Χαρουλη και μην στεναχοριεσαι....στα ΠΕΠΟΥΛΑ θα σ'εχω
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι αλλα 145 χλμ φοβερης περιπετειας..
Με το προβατο να φερνει πλεον βολτες στις κοιλιες μας και οχι στις ομορφες πλαγιες του Σινιατσικου ορους η κατασταση ηταν σαφως επωδυνη.. Γιατι τοσο αλατι στην Εγνατια δεν κυκλοφορει ουτε Γεναρη με τις χιονοπτωσεις κυριοι! Και η οραση επιβαρυνεται οταν τα ποσοστα αλατος στο αιμα πλησιαζουν αυτα της Νεκρας Θαλασσας.. Τα φωτα της πολης σχηματιζαν στο βαθος τη μαγικη λεξη soda.. Η αλατιερα εεε συγγνωμη η σκυταλη στον κυριο Uriah Heep ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η μέρα φεύγει, ο Uriah Heep έρχεται...
Μαγικό ταξίδι... . ...μάγος κι ο οικοδεσπότης που μετέτρεψε προβατίνα σε σιροπιαστό! Μιλάμε για αυθεντικά...ethnic dishes (προβατίνα αλά ΣΚΑΡ), στο προαύλιο εκκλησίας του 1760. Την τιμήσαμε δεόντως, σε τέτοιο βαθμό ώστε να ομιλούμε για ...επανίδρυση του πάχους! Εξαιρετική παρέα, μοναδικοί οι οικοδεσπότες! Ντίνα, Γιάννη είστε στην καρδιά μου! Σας ευχαριστώ για όλα! Προσεχώς στο παρόν thread, σχόλια, φωτό, μαγειρικές συνταγές, ταρώ, ζώδια κλπ, . . . ...όλα στο μπλέντερ! ![]() Last edited by Uriah Heep; 19-09-2011 at 01:04. |
|
|||
|
|||
![]()
. . . έχω συμμετάσχει σε άπειρα τσιμπούσια. . . αλλά σαν το σημερινό, δεν έχω ξαναδεί.
με πολύ δυσκολία έφυγα από την υπέροχη παρέα και τον πέραν του αναμενόμενου, φιλόξενου γιάννη και ντίνας, αλλά έπρεπε να έρθω επείγοντος στον αχέροντα, για να ανανέωσω το συμβόλαιο του βαρκάρη, ο οποίος τελικά έλειπε, μετά από τηλεφωνημα φάρσα για πνιγμό στην αμφιλοχία. φιλιά σε ολους. στάλθηκε από μούγκαφον. |
|
|||
|
|||
![]()
.,.,εκεί που τρώγαμε χταποδάκι λιαστό αλά Σάρτ και πίναμε το τσιπουράκι μας στην παραλία τις μαγευτικής Σάρτης με τον Μητσάρα και τον Όθωνα.,.,.,
τσουπ πετάει την ιδέα ο Όθων .,άντε ελάτε αύριο να πάμε να δούμε τον φίλο μας τον Γιάννη απο Σιάτιστα.,.,παίζει και προβατίνα αλά Σκαρ.,.,., ο Μητσάρας δούλευε δεν μπορούσε.,.,.,., προσωπικά μόλις είχα τελειώσει απο τα γυρίσματα τις ταινίας Περιπέτειες στο Αιγαίο.,.,, και δεν ήμουν προετοιμασμένος για ακόμη ένα τόσο δύσκολο.,.,. ,,.,.,κατόρθωμα, .,.,.,.,. ταξίδι, πως να το πω.,.,.,. για μια ακόμη τέτοιου είδους περιπέτειας ..,., την διαδρομή την ήξερα πάνω κάτω αλλά δεν επιχειρούσα να την κάνω ειδικά μόνος.,., τόσα πολλά χιλιόμετρα και τόσο μεγάλο ταξίδι χρειάζεται τουλάχιστον κάνα χρόνο προετοιμασία.,. συνεχίζετε .,., |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αφού σε έφερα φρέσκο πράμα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλιππα χάσαμε τα μαθήματα μαγειρικής ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κυριακή, 18/09/2011
ΩΡΑ 9.40' πμ Είμαι στο δρόμο, πάνω στη μηχανή... Τα σημαντικά ερωτήματα της ζωής, αρχίζουν να μαστιγώνουν το μυαλό μου: “Η περιπέτεια δημιούργησε την Africa η' η Africa την περιπέτεια?” Με τέτοιου είδους ασκήσεις συμπερασματικής λογικής σε κανά δεκάλεπτο διασχίζω την Β. Όλγας. Η βασίλισσα είναι στα φραπέ της... Την περασμένη βδομάδα πέρασε ένα διήμερο στα Beauty Clinics της PRObike... Gentle body lift, anti-aging care, oil therapy, grasse-spa, wheels care and plurality of optional services and beautification... Τίποτα δεν μΕ χαλάει το κέφι! Ούτε ο μόνιμα αναδευόμενος βόθρος της ελληνικής οικονομίας ούτε οι πατριωτικά ρακένδυτοι καθοδηγητές μας, που βρυχώνται σαν μεταεμμηνοπαυσιακές ύαινες, για να μΕ πάρουν τα λεφτά... Περνάω τα δικαστήρια κι ανοίγω το γκάζι... Λαχαναγορά, διασταύρωση περιφεριακού, BMW Αδαμίδης (αριστερά). Μεγάλη η Χάρη Του... Ξεκαβαλλάω για να τηλεφωνήσω στο Νίκο. -Νίκο, επειδή δεν γουστάρω ούτε να στήνω ούτε να μΕ στήνουν, θ΄αργήσω 7 λεπτά. Προχωρήστε, εγώ θα 'ρθω μόνος, γιατί έτσι κι αλλοιώς δεν πάω πάνω από 120-130. -Και το δικό μου δεν “πιάνει” παραπάνω, μΕ λέει, θα σΕ περιμένω. Σε 7 λεπτά, είμαι στα διόδια Μαλγάρων. Η γαλαζοελικόφρονη ταξιανθία, μετά το τηλεφώνημα, την έχει κάνει ήδη για Σιάτιστα με ταχύτητες ημιπαράφρονα πιλότου καταδιωκτικού! ΩΡΑ 10.08' πμ ξεκινάμε με τον Νίκο χαλαρά, στην Εγνατία οδό προς Κοζάνη. Αφήνουμε πίσω μας το ...κουρέλ λοκάλ της Ερωτικής πόλης, όπως την κατάντησαν τα ανθρωπάκια των μικροσκοπικών πεπρωμένων. Την Θεσσαλονίκη της ΔΕΘ... . . ...ή καλύτερα της DETH πνευματικής και πολιτιστικής κίνησης. Φωτό. Όμορφο βάζο με λουλούδια Last edited by Uriah Heep; 19-09-2011 at 19:40. |
|
|||
|
|||
![]() Πάντα τέτοια
![]() |
![]() |
Tags |
καιει |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ημερολόγιο ταξιδίου σε Highlands - Ireland! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 641 | 13-02-2013 21:56 |
Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 710 | 09-02-2012 00:17 |
Mαξιλάρι πληκτρολόγιο USB! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 12-04-2009 00:24 |