![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Φίλε Σταύρο Πολύχρονος, να σε χαίρεται η οικογένεια και πάντα αισιόδοξος και με όμορφα χιλιόμετρα... ![]() Ξανθή να τόν χαίρεσαι και να τον προσέχεις..!!
![]() Last edited by syan; 27-09-2011 at 18:49. |
|
|||
|
|||
![]()
πολυχρονος φιλαρακι,να σαι παντα καλα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυχρονος Σταυρο, οτι επιθυμεις παντα με υγεια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια Πολλα και καλα!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταυρο χρονια σου πολλα κ ευτυχισμενος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυχρονος Σταυρο..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() φιλε, σου ευχομαι υγεία ,ψυχική και σωματική και πολλα ομορφα ταξείδια..
![]() ![]() ![]() Ξανθή να τον εχεις παντα γερό και γεματο χαμογελα για να συνεχιζεις να χαμογελάς και εσύ.. ![]() ![]() ![]() Fritsako,να χαίρεσαι τον πατερα σου για πολλές όμορφες ποδηλαταδες(αντε & σε εντουράδες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πολλα φιλια σε όλη την οικογενεια.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλά μιλήσαμε σήμερα στο τηλέφωνο, και δεν ήξερα... ![]() Φτού μου...!!! ![]() ![]() Σταύρακο μου και μέντορα μου (βλέπ. φώτο) και είσαι πάντα ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ γεμάτος υγεία και ευτυχία... Να χαίρεσε την όμορφη οικογένεια σου, και με πολλά χλμ στο ενεργητικό σου.... Ξανθούλα να τον χαίρεσε, και να σε πηγαίνε, όσο γίνετε περισσότερα ταξίδια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Χρονια πολλα σου ευχομαι να τα εκατοστησεις να εχεις μεσ' τα χερια σου ο,τι επιθυμησεις !!! ΠολύΧρονος, με Υγεία, Ευτυχία και να σε Χαίρονται όσοι σε Αγαπούν !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο πολύχρονος και καλόχρονος.
Ομορφες εκδρομές και ταξίδια με υγεία και συντροφιά με τους άνθρωπους που αγαπας. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενα ευχαριστώ στον Σταυρο ακα frits | siraxanz | Τι μας έτυχε | 20 | 26-08-2011 09:58 |
Χρόνια Πολλά Ξανθή (frits). | HAWK_46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 33 | 25-09-2010 21:02 |