![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Για δουλεψετο........για πες και το ΜΩΡΟ.....και εγω το σκευτομαι σοβαρα για αυθημερων,μονος τελικα
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σκεφτόμουν τι είναι 150 χλμ μια ώρα δρόμος? Καλά θα ήταν μια ξαφνική βόλτα για να δούμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Να γυρίσουμε βράδυ μετά τα τσίπουρα εννοείς?
|
|
|
|||
|
|||
|
γιαννη ελα εσυ με την ντινα και μετα θα σας κοιμισω εγω στον βολο, και το σαββατο το μεσημερι 2 τσιπουρακια
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο λακη, κατα 90% μεσα μονος
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αλλα ειδομεν ποτε δεν ξερεις τι μας περιμενει![]() ![]() ![]() (η Ντινα πρεπει να δουλεψει γ@μωτο) |
|
|
|||
|
|||
|
ANTE ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ... ΑΝΤΕ, ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ!!! ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
Ελα δεν θέλω αηδίες για τον φίλο μου..!!!
Γνωρίζουμε όλοι ότι ένα μεζεδάκι τρώει και φεύγει...!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν για πάμε να δούμε συμμετοχές 1. LakisGS 2. Arkas (3 άτομα) 3. Αrgi (3 άτομα) 4. tsitsos 5. Jtnakos 6.. 7... Για πάμε δυνατά, να λαχταρήσουμε την Λάρισα!!!
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Με σένα στο τραπέζι,
το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λαχταρήσουν τα πηρούνια !!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ..Ορεινή Πινδος με σκηνακι, κέφι...και μπόλικο adventure" | xurxes | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 163 | 05-05-2012 20:24 |
| δεξί καπάκι κυλίνδρων R1150GS... | MIKEVIII | Ζήτηση | 5 | 30-08-2011 09:03 |
| Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 23:32 |
| Μεθυσμένος στην παραλία βάζει το σορτσάκι του για μπλούζα!! | Kolokas | Αστεία Video | 9 | 30-03-2010 14:20 |
| Το θυμάστε το παιδάκι ; Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Α | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 34 | 25-02-2010 11:17 |