![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν παρόλο τις παραπάνω συμβουλές σας την κλέψουν…μην στεναχωριέστε….εμείς να είμαστε καλά!!!….θα πάρουμε άλλη!...απλά ξεκινάμε από την αρχή….παπάκι, 125, 250, 400αρι…..και μόλις γεράσουμε ΤΑ 650! Το 1000αρι δεν το προλαβαίνουμε…. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() με τα σημερινά δεδομένα, ούτε στα 600cc δεν θα φτάσουμε![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παλιά τα βάζαμε απέναντι από Αστυνομικά Τμήματα. Τώρα όλα τα ανωτέρω…
|
|
|
|||
|
|||
|
λοιπον στη chartis
218 6μηνο αρα λιγο πιο φτηνα στο χρονο πυρος 11700 τρομοκρατικες ενεργειες 11700 ολικη κλοπη 11700 με απαλαγη 2925 αρα σε ολικη κλοπη 8775 |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μην αμησυχείς φίλε μου. Τι να την κάνει . Κανείς δεν θέλει μπελάδες στο κεφάλι του.
Εάν έχεις προσέξει σε παράνομες δραστηριότητες ούτε μία δεν έχει αναφερθεί..........
|
|
|
|||
|
|||
|
Στην κρεβατοκάμαρα και με χειροπέδες στο ένα χέρι και στο σκελετό !
|
|
|
|||
|
|||
|
1) συναγερμο bmw
2) λουκετο abus 3) κουκουλα 4) και αν την παρει... gps tracker για να παω να την βρω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι είπες τώρα;;;;;;;;;;;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() Για βοήθα λίγο ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχω παρει μιασυσκευη, που τη συνδεσα πανω στη μπαταρια της μηχανης και της εβαλα μια καρτα sim.
Οποτε θελω ... κανω μια κληση απο το κινητο μου προς τo gps tracker και μου -στελνει σε σμς τις συντεταγμενες θεσης(τις βαζεις στο google) και βλεπεις που ειναι το μηχανακι -ή σου απανταει και ακους live τους ηχους γυρω απο το μηχανακι σου (σαν να μιλας με καποιον στο κινητο , οποιος βρισκεται εκει γυρω) και πολλες αλλες λειτουργιες...και για την ασφαλεια του αναβατη οπως sms σε περιπτωση ανατροπης της μηχανης εν κινηση- σταθμευμενη. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η Κομισιόν μιλάει και για νέα μέτρα... | asotosios | Ελλάδα | 23 | 19-09-2011 09:15 |
| Ο Λοβέρδος μιλάει κι η ΝΕΤ παίζει τσόντα. | gemara | Αστεία Video | 14 | 31-05-2011 01:56 |
| Η Αργεντινή αδειάζει το ΔΝΤ, μιλάει απευθείας με τη Λέσχη των Παρισίων | ckk | Κόσμος | 26 | 18-11-2010 04:20 |
| Τι ακούνε οι τηλεφωνήτριες μιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας; | Alext | Χιούμορ | 1 | 12-10-2009 23:14 |
| To Youtube δεν επιτρέπει στους Άγγλους να δούνε μουσικά βίντεο | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 13-03-2009 01:08 |