GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Εξοπλισμός μοτοσικλέτας

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-10-2011, 21:58
D_Artagian Ο/Η D_Artagian βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Patra
Μoto: R 1200 GS LC 2013
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΝΕΡΑ

την καλύτερη προστασία αυτή τη στιγμή το δίνει το :
http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=5097
. Τα νερά στην αριστερή φτέρνα όπου και δεν προστατεύεσαι , δεν μπορείς να τα αποφύγεις σε φυσιολογικές συνθήκες , οπότε φοράς μποτάκι ή περνάς πιο σιγά.

μπροστά τώρα , ό,τι μπορεις να κάνεις θα το κάνεις με http://www.motoraid.eu/shop/index.ph..._44_45_51_1291

Υπάρχει και ένα άλλο θέμα. όταν έχει βρέξει και πας να πάρεις το μοτόρι , η βροχή που έχει κάτσει στους κυλίνδρους δεν φεύγει και σε κάνει από το γόνατο και κάτω χάλια..εκεί έρχεται το Διάφανα χαμηλά προστατευτικά ποδιών BMW R 1200 GS/Adv. -09 by: Wunderlich - MotoRAID

Γενικότερα, υπάρχει ένα θέμα με τα νερά αν θέλεις να γυρνάς πιο "επίσημος" σε δουλειές κλπ

Last edited by D_Artagian; 13-10-2011 at 22:00. Λόγος: link
Reply With Quote
Παλιό 13-10-2011, 22:12
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή

Με λίγα λόγια η τριλογία των παραπάνω προιοντων

Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 23:16
Alkinoos Ο/Η Alkinoos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R1200GS Adventure

εγω παντως αν κ δε μου αρεσαν τα προστατευτικα ποδιων της wunderlich, οταν τα ειδα επανω στο adv αλλαξα γνωμη.
τελικα δεν ειναι τοσο μεγαλα οσο φαινονται στη φωτο, κοβουν παααρα πολυ νερο κ δεν τα λες κ ασχημα.
ενω με την πρωτη ματια τα ειχα αποριψει, τα ειδα live κ πλεον σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αποκτηση τους.
Reply With Quote
Παλιό 28-10-2011, 08:33
nik66 Ο/Η nik66 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: ATHINA
Μoto: R1200GS

Εγώ έχω βάλει τα διαφανές και είναι μια χαρά. Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην ακουμπήσουν κάπου γιατί τα κόβω να γίνονται θρύψαλα

Reply With Quote
Παλιό 28-10-2011, 09:07
geod Ο/Η geod βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Θεσσαλονικη-Aθηνα-Σαντορίνη
Μoto: F800GS

Ρε παιδιά με μηχανάκια είμαστε, αν δεν βραχεί και λίγο το ποδαράκι, τι κάνουμε!
Το βρακί να είναι στεγνό, και όλα τα άλλα είναι πολυτέλειες, εξάλλου υπάρχουν και αυτοκίνητα με 100% στεγανότητα!
Reply With Quote
Παλιό 29-10-2011, 19:17
katsab Ο/Η katsab βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 R

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΛΙΔΡΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
Reply With Quote
Παλιό 29-10-2011, 20:18
pattakos Ο/Η pattakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Ρέθυμνο
Μoto: Είχα R 1200 Adv.........

Λοιπόν για εμπρός προέκταση μπροστινού φτερού (κάτι κόβει κ δεν είναι κ πολύ ακριβό)

Για πίσω εγώ φοράω carbon φτερό της wunderlich και είμαι ικανοποιημένος, βέβαια στο φαινόμενο "καρέκλες" ή "ρίχνει τον κ..λο του" το αριστερό σου πόδι εκ του όπισθεν τμήματος θα βραχεί, πάντα μιλάμε για νορμάλ βροχή,

Στο μοτέρ φορούσα τα διάφανα προστατευτικά της wunderlich τα οποία κάνουν τρομερή δουλειά κ από τα νερά σε σενάριο βροχής κ από την ζέστη το καλοκαίρι( εκεί έπαθα πλάκα), δεν βρίσκουν κάτω σε πλάγιασμα όπου το είχα ένα άγχος...
Τώρα τα άλλαξα με φιμέ plexiglas που τα φτιάχνει ο mls στην Αθήνα κ παράγκειλα από motoraid το fitting kit της wunderlich κ τα τοποθέτησα( μπορείς να δεις φώτο στο topic που έχω ανεβάσει ). Η μόνη διάφορα που έχουν του mls είναι λίγο πιο λεπτά με αποτέλεσμα να θέλει κάποιες ροδέλες από την πίσω μεριά,
Είναι μια λίγο πιο φτηνή λύση απο τα wunderlich κ έχεις επιλογή κ στο χρώμα, όλα αυτά βέβαια κάνουν σε μοντέλο μέχρι του 09, στο λέω γιατί στο προφίλ σου δεν γράφεις τι μηχανάκι έχεις. Αυτά!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 30-10-2011, 00:14
pattakos Ο/Η pattakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Ρέθυμνο
Μoto: Είχα R 1200 Adv.........

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pattakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν για εμπρός προέκταση μπροστινού φτερού (κάτι κόβει κ δεν είναι κ πολύ ακριβό)

Για πίσω εγώ φοράω carbon φτερό της wunderlich και είμαι ικανοποιημένος, βέβαια στο φαινόμενο "καρέκλες" ή "ρίχνει τον κ..λο του" το αριστερό σου πόδι εκ του όπισθεν τμήματος θα βραχεί, πάντα μιλάμε για νορμάλ βροχή,

Στο μοτέρ φορούσα τα διάφανα προστατευτικά της wunderlich τα οποία κάνουν τρομερή δουλειά κ από τα νερά σε σενάριο βροχής κ από την ζέστη το καλοκαίρι( εκεί έπαθα πλάκα), δεν βρίσκουν κάτω σε πλάγιασμα όπου το είχα ένα άγχος...
Τώρα τα άλλαξα με φιμέ plexiglas που τα φτιάχνει ο mpf στην Αθήνα κ παράγκειλα από motoraid το fitting kit της wunderlich κ τα τοποθέτησα( μπορείς να δεις φώτο στο topic που έχω ανεβάσει ). Η μόνη διάφορα που έχουν του mpf είναι λίγο πιο λεπτά με αποτέλεσμα να θέλει κάποιες ροδέλες από την πίσω μεριά,
Είναι μια λίγο πιο φτηνή λύση απο τα wunderlich κ έχεις επιλογή κ στο χρώμα, όλα αυτά βέβαια κάνουν σε μοντέλο μέχρι του 09, στο λέω γιατί στο προφίλ σου δεν γράφεις τι μηχανάκι έχεις. Αυτά!!!!!
sorry για το λάθος mpf εννοούσα!!!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης