![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
την καλύτερη προστασία αυτή τη στιγμή το δίνει το :
http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=5097 . Τα νερά στην αριστερή φτέρνα όπου και δεν προστατεύεσαι , δεν μπορείς να τα αποφύγεις σε φυσιολογικές συνθήκες , οπότε φοράς μποτάκι ή περνάς πιο σιγά. μπροστά τώρα , ό,τι μπορεις να κάνεις θα το κάνεις με http://www.motoraid.eu/shop/index.ph..._44_45_51_1291 Υπάρχει και ένα άλλο θέμα. όταν έχει βρέξει και πας να πάρεις το μοτόρι , η βροχή που έχει κάτσει στους κυλίνδρους δεν φεύγει και σε κάνει από το γόνατο και κάτω χάλια..εκεί έρχεται το Διάφανα χαμηλά προστατευτικά ποδιών BMW R 1200 GS/Adv. -09 by: Wunderlich - MotoRAID Γενικότερα, υπάρχει ένα θέμα με τα νερά αν θέλεις να γυρνάς πιο "επίσημος" σε δουλειές κλπ Last edited by D_Artagian; 13-10-2011 at 22:00. Λόγος: link |
|
|||
|
|||
![]()
Με λίγα λόγια η τριλογία των παραπάνω προιοντων
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
εγω παντως αν κ δε μου αρεσαν τα προστατευτικα ποδιων της wunderlich, οταν τα ειδα επανω στο adv αλλαξα γνωμη.
τελικα δεν ειναι τοσο μεγαλα οσο φαινονται στη φωτο, κοβουν παααρα πολυ νερο κ δεν τα λες κ ασχημα. ενω με την πρωτη ματια τα ειχα αποριψει, τα ειδα live κ πλεον σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αποκτηση τους. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω βάλει τα διαφανές και είναι μια χαρά. Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην ακουμπήσουν κάπου γιατί τα κόβω να γίνονται θρύψαλα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά με μηχανάκια είμαστε, αν δεν βραχεί και λίγο το ποδαράκι,
![]() Το βρακί να είναι στεγνό, και όλα τα άλλα είναι πολυτέλειες, εξάλλου υπάρχουν και αυτοκίνητα με 100% στεγανότητα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΛΙΔΡΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν για εμπρός προέκταση μπροστινού φτερού (κάτι κόβει κ δεν είναι κ πολύ ακριβό)
Για πίσω εγώ φοράω carbon φτερό της wunderlich και είμαι ικανοποιημένος, βέβαια στο φαινόμενο "καρέκλες" ή "ρίχνει τον κ..λο του" το αριστερό σου πόδι εκ του όπισθεν τμήματος θα βραχεί, πάντα μιλάμε για νορμάλ βροχή, Στο μοτέρ φορούσα τα διάφανα προστατευτικά της wunderlich τα οποία κάνουν τρομερή δουλειά κ από τα νερά σε σενάριο βροχής κ από την ζέστη το καλοκαίρι( εκεί έπαθα πλάκα), δεν βρίσκουν κάτω σε πλάγιασμα όπου το είχα ένα άγχος... Τώρα τα άλλαξα με φιμέ plexiglas που τα φτιάχνει ο mls στην Αθήνα κ παράγκειλα από motoraid το fitting kit της wunderlich κ τα τοποθέτησα( μπορείς να δεις φώτο στο topic που έχω ανεβάσει ). Η μόνη διάφορα που έχουν του mls είναι λίγο πιο λεπτά με αποτέλεσμα να θέλει κάποιες ροδέλες από την πίσω μεριά, Είναι μια λίγο πιο φτηνή λύση απο τα wunderlich κ έχεις επιλογή κ στο χρώμα, όλα αυτά βέβαια κάνουν σε μοντέλο μέχρι του 09, στο λέω γιατί στο προφίλ σου δεν γράφεις τι μηχανάκι έχεις. Αυτά!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|