![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Για το τι τους αξίζει καλύτερα να μην πω, γιατί γόγω επιθέτου όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι κ πολύ δημοκρατικός σε κάτι τέτοια !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να δω σε πόσα χρόνια θα είναι έξω "σοφρωνισμένοι"
Και ο χημικός ευνουχισμός αλά Ρωσία δεν είναι άσχημη ιδέα! Μετά τα ισόβια εννοείται ,σε ένα κελί λόγω μπάτζετ.. |
|
|||
|
|||
![]()
Κακα μαντατα απο ενα κομματι της νεολαιας απολυτα ακυβερνητο αμορφωτο και ακαθοδηγητο.
Οι γονεις τους που στο διαολο ηταν? Στη πολυεθνικη μερα νυχτα στο μεροκαματο του τρομου η κοπροσκυλιαζαν διαμαρτυρομενοι.. Αυτοι ειναι επισης για το διπλανο δωματιο.. |
|
||||
|
||||
![]()
... στην Αλβανία ...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
χωρα ζωολογικος κηπος... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γιατι υπαρχει η μ@λακια νοοτροπια οτι ''εμεις δεν μπορουμε να γινουμε ζωα σαν και αυτους''.........αποψη μιας δικηγορου με τα πολλα πτυχια...............και της απαντω επι τοπου....οταν θα σε βιασει ο ####αλβανος κλπ........ελα τοτε να μου πεις για ζωα και αλλες πιπες..................στην αμερικη που εχει καρεκλα??????εκει ειναι μ@λακες?????? ρε ουστ δημοκρατες του κ@λου............απο την πολυ δημοκρατια καταντησε η ελλαδα #########............ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όντως… Έχω δει Αλβανό να ανεβαίνει μπαλκόνι πολυκατοικίας σαν μαϊμού Να τρώει τα λεφτά μου σαν ιπποπόταμος Άλλο, ψηλό σαν καμηλοπάρδαλη Να θυμάται σαν ελέφαντας Αλλά και να δουλεύει σαν σκύλος. Αν σας ήταν όμως εύκολο να μην το γενικοποιούμε το θέμα με ταμπέλες και άσχημους χαρακτηρισμούς, διότι κάποτε πέρασε ένας Αλβανός την γιαγιά μου απέναντι σε ένα φανάρι. Όχι #########υ – της τροχαίας. Αφού δεν τους κρεμάνε από τ΄ *******… ![]() Βγήκε και ο αρχιmanager τους και έλεγε τις προάλλες ότι ήδη προετοιμάζουν την Αλβανική κοινωνία για το οικονομικό ρεύμα μετανάστευσης των Ελλήνων. ![]() Last edited by skippybi; 16-10-2011 at 18:52. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συνελληφθησαν και θα τιμωρηθουν αφου δικαστουν. Ετσι δεν ειναι?
Απο την Ελληνικη Δικαιοσυνη και τους νομους του Ελληνικου κρατους. Λιθοβολισμοι...πυροβολισμοι...κρεμασμα απο τα @..χιδια( δε γραφω τη λεξη ακριβως,οπως καποιος αλλος ...και δε σβηστηκε) οσοι τα γραψατε, τα εννοειτε πραγματικα??? Οι πραξεις τους ειναι αποτροπαιες και ανηκουστες πραγματι. Αναρωτιεμαι...ποιες θα ηταν οι αντιδρασεις σας ,εαν οι εγκληματιες ηταν Ελληνες... Α...! Και να προλαβω οσους φωναξουν οτι '' οι νομοι που εχουμε ειναι απαραδεκτοι '' και οτι '' δικαιοσυνη ειναι αυτη που εχουμε?'' , να πω οτι εμεις ανεβοκατεβαζουμε κυβερνησεις και οι κυβερνησεις κανουν τους νομους. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...!! | windman1200 | Χιούμορ | 19 | 10-10-2011 14:09 |
ΑΜΜΟΒΟΛΗ !! | teacher | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 21-06-2011 22:50 |
ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦOΡΟΥΣ. | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 2 | 18-03-2010 09:22 |
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-12-2009 18:55 |
ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | Alext | Χιούμορ | 10 | 20-05-2009 13:03 |