![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Είμαι πελάτης από την εποχή που ήταν ακόμη βιοτεχνία στην Ανω Γλυφάδα.
Εχω χρησιμοποιήσει τα πάντα: παντελόνι ταξιδιού, γιλέκο, γιλέκο με αερόσακκο, γκέτες,ισοθερμικά, windblockers, ζακέτες fleece. Ποιότητα υλικών κορυφαία, επίπεδο ραφής άριστο και το βασικότερο:after sales support δηλαδή σχίστηκε το μανίκι, ΄ςσπασε το φερμουάρ, ξηλώθηκε ο γιακάς;Κανένα πρόβλημα.Δωρεάν επισκευή. Να σημειώσω ότι έχω στην ντουλάπα προϊόντα 10ετίας τα οποία είναι σαν καινούργια παρά τη σκληρή χρήση.Την συνιστώ ανεπιφύλακτα ως ιδανική λύση value for money. |
|
|
|||
|
|||
|
εγώ δεν ξαναπαίρνω κάτι "σοβαρό" (πχ. μπουφάν) colori
γαντάκια και τέτοια ίσως ναι το γιατί το έχω πει σε παλιότερο post (το οποίο δεν το βρίσκω πάντως και με ζώνουν λίγο τα φίδια...) |
|
|
|||
|
|||
|
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΩΡΑ :sm4::sm4::sm4: |
|
|
|||
|
|||
|
Μπες, καλές αγορές. Να υποστηρίζουμε τα Ελληνικά προϊόντα.
Όμως αν πας για αδιάβροχο μπουφάν φρόντισε να το πάρεις ΒΡΟΧΕΡΕΣ μέρες. Take my word. |
|
|
|||
|
|||
|
Νικο εννοεις οτι δεν εισαι υπερ των ακριβων προιοντων π.χ ρεβιτ νταινεζε και παει λεγοντας..
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω πάρει το TANK BAG ON/OFF 32 lt που "κάθεται" μια χαρά στο 800αράκι και ένα SAHARA JACKEΤ που το φοράω το χειμώνα στα χώματα και είναι σούπερ! Καθώς και γυαλιά, τσαντάκια, αδιάβροχα, ισοθερμικά, κάλτσες... Πολύ καλή ποιότητα και τιμή. Δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω ακόμα το after sales support γιατί δεν χρειάστηκε. Κρίμα που έκλεισε το κατάστημα στο Ηράκλειο.
|
|
|
|||
|
|||
|
ολοκληρη κρητη δυστηχως εν εχουμε καποιο "καλο" καταστημα εξοπλισμος αναβατη , και εξοπλισμο μοτοσυκλετας κριμα..
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχουν 2 τουλάχιστον στο Ηράκλειο με αρκετά πράγματα, αλλά αν θες Colori μπορείς να τα παραγγείλεις από το site, με παραγγελίες >50€ δεν έχεις μεταφορικά.
|
|
|
|||
|
|||
|
γιαννη σε σύγκριση με αλλες επαρχιακές πόλεις και μικροτερες απο το ηρακλειο,το ηρακλειο δεν εχει απολύτως τιποτα,τα ξερω αυτα τα μαγαζια που λες,ουτε ποικιλία ουτε καλες τιμες.
|
|
|
|||
|
|||
|
Τρια-τεσσερα μπουφαν -χειμερινο παντελονι-αδιαβροχα-τσαντακι και εγω και οτι χαλασει σε μια βδομαδα το πολυ φτιαχνεται. Υποστηρικτης της μαρκας λογω Ελλαδας-λογω υποστηριξης μετα την αγορα και λογω εξυπηρετησης στο καταστημα.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΩΛΗΣΗ ΜΠΟΥΦΑΝ COLORI XL | geolag | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 16-02-2011 10:25 |
| COLORI | PACO | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 9 | 06-02-2011 11:51 |
| colori storm | varaderiadis | Ένδυση | 11 | 01-01-2011 13:26 |
| bazaar Colori | ortho | Ένδυση | 6 | 27-09-2010 17:35 |
| Μπουφαν Colori Dylan | antonis1150GSA | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 24-11-2009 09:43 |