![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ελεγχομενη......μακακια είναι αυτό!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στηρίζουμε όλοι παπασταύρου..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ελεγχομενη οδηγηση δεν ειναι αυτο το βιντεο παντως....οι οδηγοι πανε κι ερχοντε κι ευτυχως που δεν εγινε καμια στραβη.
πολλοι εχουμε κανει καγκουριες στο παρελθον η τωρα η κι εγω δε ξερω ποτε,προσωπικα στο παρελθον που εκανα αρκετες καγκουριες τουλαχιστον εμενα στην λωριδα μου και σιγουρα δεν πηγαινα ετσι οπως τα παιδια στο βιντεο. οδηγηση επι ελληνικου εδαφους αυτη δεν ειναι,κι ουτε ελεγχομενη εννοειται και ουτε κι επαγγελματικη. |
|
|||
|
|||
![]()
Υδρόψυκτα Γιαπωνέζικα θηρία.
Κρίμα πάντως νέοι Άνθρωποι σε δημόσιο δρόμο , και να έχουν και χορηγό. Τια να σχολιάσεις πάνω σε αυτά πέρα από την βλακεία των χορηγών............... |
|
|||
|
|||
![]()
Ο θεός να τους βοηθήσει να βάλουν μυαλό γιατί αυτή η οδήγηση θα έχει κάποια στιγμή άσχημο τέλος. Υπάρχουν και άνθρωποι ανάμεσά μας που δεν φταίνε σε τίποτα ο δημόσιος δρόμος δεν είναι ελεγχόμενο περιβάλλον (μάλλον δεν γνωρίζουν την έννοια του ελεγχόμενου).
|
|
|||
|
|||
![]()
Nα μου το θυμαστε αυτος με την κιτρινη πολυ του τρωγεται ο ##### του
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως εχω μια απορια.
Σωστα ολοι λετε οτι αυτα ειναι ελεγχομενες... μακακιες! Η απορια ειναι γιατι αυτο το θεμα μπηκε τοτε και δεν σβηστηκε/κλειδωθηκε; Δηλαδη συμφωνουμε οτι ειναι επικινδυνα τετοια πραγματα, αλλα τα προβαλουμε κιολας για να τα βλεπουν καποιοι και να τα κανουν; Δεν φθανει το youtube που το εβαλε που υποτιθεται εκει μπαινει σχεδον οτι ναναι βιντεο, εμεις εδω το αναπαραγουμε κιολας; |
|
|||
|
|||
![]()
Μια και μιλαμε για καγκουριες και πληρη ανευθυνοτητα...Ειμαστε σημερα στο σχολασμα ολη η αλλαγη.,..πειραζομαστε μεταξυ μας ποιος θα κανει την συγκεντρωτικη και τσουπ περνανε απο μπροστα μας 2 Σουτζουκακια , το ενα απινακιδωτο με συνεπιβατη μια κοπελιτσα.Οι ποιο Ζδες απο την ομαδα κοιταζονται και λενε να τον παρουμε...στο καλο και με την νικη τους λεω καθως συμπληρωνα την αναφορα...Ολα καλα μεχρι εδω , μεχρι που αρχιναει το κυνηγητο....Το σταματησαν τελικα του φορτωσαν κανενα χιλιαρικο, (κοκκινο, κρανος,διπλωμα,ανασφαλιστο, σιγαστηρα) και ο πιτσιρικας ειχε και γλωσσα απο πανω.Εχω δει ατομα να
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω καταλαβει ποτέ αυτη την "επιδειξη μεγεθους" σε δημοσιο δρομο...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπαγκαζιερα | stavrosk | Ζήτηση | 1 | 23-04-2011 20:51 |
οι μπαγκαζιερες του sort billy | saitman | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 01-12-2010 10:07 |
μπαγκαζιερες | taksidiotis | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 01-05-2010 01:54 |
Μπαγκαζιερες τελος. Ενα μεγαλο ευχαριστω σ' ολους | emix | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 22-01-2010 02:09 |
Διεθνεις συγκυριες | manro | Επικαιρότητα | 3 | 18-05-2009 16:27 |