![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλοταξιδη αγρατζουνιστη και παντα ορθιος!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αμα προλαβω να αποκτησω εξοπλισμο μηχανης μεχρι την Τεταρτη μπορει να ερθω και εγω. Αλλωστε τα μερη εκει ειναι γνωριμα. Παύλο στην Εθνικής Αντιστάσεως με Αιγαίου έχει ένα μεγάλο stock της Dainese ρίξε μια ματιά....
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε μου , πήρες ενα μηχανάκι που φτιάχτηκε με αγάπη και ειναι προσεγμένο σαν τα μάτια μου . «Παντρέψου» το και θα περάσεις μια χαρά. Να είσαι προσεκτικός και σιγά σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις χάρες τις . Και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά στην Σαλονίκη θα σε προσέξουν και θα σε βοηθήσουν να τα πας μια χαρά !!! Σου εύχομαι το καλύτερο Παύλο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλορίζικο κ καλοτάξιδο!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
καλώς ήρθες στην παρέα του GS forum!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες!
Καλορίζικη η μοτό σου και καλά χλμ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Σημερα ηρθε ο Μιχαλης Skyhigh και με εφερε τον φορτιστη της BMW. Πηγαμε στο παρκιν οπου εχω το μηχανακι και τον συνδεσαμε στην πριζα της μηχανης. (Μιλαμε για τεχνολογια τωρα οχι για κλαιν μαιν χοντα.....
![]() ).Το εντυπωσιακο δεν ειναι αυτο. Το εντυπωσιακο ειναι αλλο. Καποιος μου το ασημωσε, εχει ενα κερμα (20 λεπτα), στην ταπα της βενζινης και ενα αυτοκολλητο στο πλαι της μπαγαζιερας αλλα δεν το ειδα σε λεπτομερεια. Κατι ελεγε για one family και τετοια. Αμα εχεις μηχανακι με @@ και οχι @@ μηχανακι...... ετσι ειναι!!!!! ![]() ![]() ![]() Μιχαλη ευχαριστω ρε φιλε για τον φορτιστη!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εμείς ακόμα "καίμε" μπενζίνα . . . ΜΟΥΤΡΟ, Ε! ΜΟΥΤΡΟ
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 1 ακομα....ετσι για να γινετε | hydrostone | Ανέκδοτα | 11 | 16-10-2011 10:15 |
| Δολομιτικες Αλπεις 2011 ..οταν τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα! | ΙoannisPanagiotidis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 96 | 30-07-2011 01:13 |
| Νέο μέλος της οικογένειας | aris_d | Καλώς ήλθατε | 23 | 30-10-2010 13:16 |
| Boxer Kaputt!!!! ...ενα ταξιδι που ναυάγησε ...αλλα ο επιμένων ΕλληΝικά!!!! | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 100 | 13-06-2010 14:44 |
| το ονειρο γινεται πραγματικοτητα | konstantinos | Διάφορα | 12 | 25-06-2009 23:37 |