24-10-2011, 19:00
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Κυβέρνηση η Αρχιλαμόγια
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo
Το ίδιο μου είπε φίλος και συνάδερφος που έχει έδρα απέναντι από Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα. Η παράκληση του είναι να μην γράψουμε όνομα πρώην που έχει κόρη Αρχηγό κόμματος και γιο Βολευτή.
Στην λίστα είναι και δημοσιογράφος –εκδότης, που έχει σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό. Προσπάθησε να κάνει το σπουργίτη
Η άποψη μου είναι να την δημοσιεύσουν και ας ματώσει και ο σημερινός πρωθυπουργός. Το επίθετο του(συνωνυμία) αναφέρεται στη λίστα με τον κωδικό. Νίκος.Το ποσό 28.631.000.000
Και εάν έχει τα κότσια όποιος Εισαγγελέας επιθυμεί να το ξέρεις ποτέ δεν κρύφτηκα.
Η λίστα σήμερα είναι στα χέρια Βολευτή ΚΚΕ.
Καράφλιασε και αυτός διότι έχει και συντρόφια μέσα………….
GS forum αξιόπιστοι και στην ενημέρωση.
|
Ναπολεωντα,
αυτο που λεω ειναι οτι ηλιθιοι δεν ειμαστε και ξερουμε ¨η μαλλον φανταζομαστε τι παιζεται τοσα χρονια στις διαφορες κυβερνησεις απο διαφορους (οχι ολους) πολιτικους με φιλους επιχειρηματιες κ.λ.π.
Αλλα, απο το ''φανταζομαι'', το ''μα που τα βρηκε'' και το ''τι κανει νιαου, νιαου στα κεραμιδια μεχρι του '' ο Ναπολεωντας απο την Ηπειρο και δη απο την Πρεβεζα ειναι κλεφτης και λωποδυτης διοτι εχει 16,000,000ε σε ελβετικη τραπεζα ενω εχει μισθο 13000ε τον χρονο αλλα ειναι ξαδελφος του Συφουριανακη....'' αναρτημενου σε 322 blogs με αποδειξεις τυπου ''φανταζομαι'' επειδη δεν ξερω ''που τα βρηκε'' νομιζω στερειται σοβαροτητας.
Εμεις δε ειμαστε πανηλιθιοι οταν δινουμε βασει σε αυτα τα αναποδεικτα δημοσιευματα, δημοσιευμενα στον τοιχο του ''οποιος θελει οτι θελει γραφει.. ανευ ελεγχου'' αναδημοσιευοντας τα εδω κι εκει. Το ιδιο κειμενο (copy/paste) το βρηκα σε 14 μπλοκς μεσα και της ζουγκλας, πραγμα που σημαινει οτι ΕΝΑΣ το συνεταξε και εμεις οι υπολοιποι ''τσιμπησαμε'' και το διαδωσαμε.
Ειμαστε δε διπλα πανηλιθιοι οταν αυτο το κανουμε μονον και μονον απο προσωπικη αντιπαθεια στην οποιαδηποτε κυβερνηση.
Ο λογος μου δεν ειναι για να σε προσβαλω γιαυτο χρησιμοποιω πρωτο πληθυντικο προσωπο περιλαμβανων και τον εαυτον μου.
Last edited by GeorgeP; 24-10-2011 at 19:02.
|