![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ε οχι να μιλανε και αυτοι......που πριν 15-20 χρονια πηγαινες στην χωρα τους με 5 τζιν παντελονια,τα πουλαγες και περναγες 10 μερες βασιλικες διακοπες........
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λογικό μου ακούγεται...
όποιος έχει μπλιμπλίκια ...μιλάει.... κάποτε μιλάγαμε εμείς , τώρα μιλάνε αυτοί....ρόδα είναι και γυρνάει το γ_μώτο είναι ότι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το "επίπεδο" ζωής μας και δώσαμε εμείς χώρο στον κάθε πεινασμένο να πάρει τη θέση μας... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΓΙΆΝΝΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΛΑΜΌΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΆΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ? [quote=yannis;501037] Απόσπασμα:
Δεν είναι αισιοδοξία Γιάννη. Έχω δει στην ζωή, ότι για να αναστραφεί μια κατάσταση, παίρνει πάάάααρα πολύ χρόνο. Στατιστικά λοιπόν, είναι εκ του ασφαλούς αυτό που λέω. Όσο για την κλοπή αυτή, δεν τους το συγχωρώ με τίποτα και για αυτό τους πολεμάω με τόσο μένος. Τόσο τους πολιτικούς όσο και τους πυλώνες / τσιράκια τους? Και με ιδέες. που έχουν ΚΑΙ αποτέλεσμα ΣΙΓΆ - ΣΙΓΆ. Θα ανοίξω το επόμενο thread 'καλών νέων' και θα καταλάβεις. Και συ, που είσαι και μικρό παιδί και δεν ξέρεις από αυτά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=ckk;501130]
ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΓΙΆΝΝΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΛΑΜΌΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΆΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ? Μπααα, δεν εννοώ αυτό... Απόσπασμα:
Έλα Χρήστο μου επιτέλους, γιατί βαρέθηκα να πηγαίνω καλά στη ζωή μου και θέλω τα φώτα σου, μπας και χάσω κι εγώ το χαμόγελό μου!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=yannis;501161]
Απόσπασμα:
Αφού δεν το μπορείς, τί το παλεύεις...? Άσε με στην μιζέρια μου και στο επίπεδό μου. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω από δω και πέρα με εσένα. Θα κοιτάω ψηλά για να παρακολουθώ και να μαθαίνω από την δική σου ευμάρεια. |
|
|||
|
|||
![]()
Πως φαίνεται ότι είμαστε ένας μίζερος λαός. Τι μας φταίνε οι Βούλγαροι, Ρουμάνοι και λοιποί; Οταν εμείς σαν νεόπλουτες ######## τους εκμεταλλεύομασταν ήταν καλά και ωραία, τώρα μόλις δυσκόλεψαν τα πράγματα αμέσως να τους κατηγορήσουμε.
Κατά την άποψή μου ο Βούλγαρος υπουργός, εκτός αυτών που δήλωσε, έπρεπε να συμπληρώσει και τα εξής: "Κύριοι σταματήστε να συγκρίνετε το επίπεδο των βουλγάρικων μισθών με τους μελλοντικούς ελληνικούς. Ειναι άδικο γιατί συγκρίνετε ανόμοια πράγματα και μας υποτιμάτε. Οι δικοί μας προέρχονται από ανάπτυξη της χώρας, που ακολούθησε μετά από δεκάδες χρόνια σκοταδισμού, ενώ οι δικοί σας προέρχονται από κατρακύλα ενός ανίκανου νεόπλουτου και διεφθαρμένου κράτους" Υ.Γ. Παρ όλη την μαυρίλα του ο Ελληνας ακόμη ενδιαφέρεται για μουράτο αυτοκίνητο και παράνομους τρόπους απόκτησής του. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=ckk;501182]
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Έλα μωρέ, ψηφαλάκια μαζεύει κι ο Βούλγαρος υπουργός και πασσάρεται για Εθνοσωτήρας
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φοροφυγάδες και κόμματα για λίγα χρόνια ζήσανε καλά κι εμείς καλύτερα. Έκατσε η συγκυρία όμως να έχουμε έναν ηλίθιο για καπετάνιο, με ένα μούργο για ύπαρχο και η συνέχεια είναι γνωστή... |
![]() |
|
|