GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 25-10-2011, 10:15
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'
Προεπιλογή Απάντηση: Χαρά οι Βούλγαροι!!!

Ε οχι να μιλανε και αυτοι......που πριν 15-20 χρονια πηγαινες στην χωρα τους με 5 τζιν παντελονια,τα πουλαγες και περναγες 10 μερες βασιλικες διακοπες........
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 10:26
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

λογικό μου ακούγεται...
όποιος έχει μπλιμπλίκια ...μιλάει....
κάποτε μιλάγαμε εμείς , τώρα μιλάνε αυτοί....ρόδα είναι και γυρνάει

το γ_μώτο είναι ότι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το "επίπεδο" ζωής μας και δώσαμε εμείς χώρο στον κάθε πεινασμένο να πάρει τη θέση μας...
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 10:37
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι μπράβο ντε!!!!!
Και επειδή δεν μπορείς εσύ να είσαι λαμόγιο... φταίνε τα άλλα λαμόγια?!?!?!

Δεν είναι λάθος η άποψή σου, απλά διεύρυνε την λίγο και κάτι θα βγεί!!!

ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΓΙΆΝΝΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΛΑΜΌΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΆΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ?

[quote=yannis;501037]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Τι αισιοδοξία είναι αυτή Χρηστάρα!?!?!??!!??!
Φαντάσου να μην σου είχαν κλέψει και το χαμόγελο!!!!!!
Άντε να 'ρχόμαστε στα ίσα μας σιγά-σιγά...

Δεν είναι αισιοδοξία Γιάννη. Έχω δει στην ζωή, ότι για να αναστραφεί μια κατάσταση, παίρνει πάάάααρα πολύ χρόνο. Στατιστικά λοιπόν, είναι εκ του ασφαλούς αυτό που λέω.

Όσο για την κλοπή αυτή, δεν τους το συγχωρώ με τίποτα και για αυτό τους πολεμάω με τόσο μένος. Τόσο τους πολιτικούς όσο και τους πυλώνες / τσιράκια τους?

Και με ιδέες. που έχουν ΚΑΙ αποτέλεσμα ΣΙΓΆ - ΣΙΓΆ. Θα ανοίξω το επόμενο thread 'καλών νέων' και θα καταλάβεις. Και συ, που είσαι και μικρό παιδί και δεν ξέρεις από αυτά.
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 11:16
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

[quote=ckk;501130]
ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΓΙΆΝΝΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΛΑΜΌΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΆΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ?

Μπααα, δεν εννοώ αυτό...

Απόσπασμα:

Δεν είναι αισιοδοξία Γιάννη. Έχω δει στην ζωή, ότι για να αναστραφεί μια κατάσταση, παίρνει πάάάααρα πολύ χρόνο. Στατιστικά λοιπόν, είναι εκ του ασφαλούς αυτό που λέω.

"Αναστραφεί";;;;; δεν νομίζω τάκη!!!!!

Όσο για την κλοπή αυτή, δεν τους το συγχωρώ με τίποτα και για αυτό τους πολεμάω με τόσο μένος. Τόσο τους πολιτικούς όσο και τους πυλώνες / τσιράκια τους?

Και με ιδέες. που έχουν ΚΑΙ αποτέλεσμα ΣΙΓΆ - ΣΙΓΆ. Θα ανοίξω το επόμενο thread 'καλών νέων' και θα καταλάβεις. Και συ, που είσαι και μικρό παιδί και δεν ξέρεις από αυτά.

Έλα Χρήστο μου επιτέλους, γιατί βαρέθηκα να πηγαίνω καλά στη ζωή μου και θέλω τα φώτα σου, μπας και χάσω κι εγώ το χαμόγελό μου!!!!
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 11:47
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

[quote=yannis;501161]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Μπααα, δεν εννοώ αυτό...

Έλα Χρήστο μου επιτέλους, γιατί βαρέθηκα να πηγαίνω καλά στη ζωή μου και θέλω τα φώτα σου, μπας και χάσω κι εγώ το χαμόγελό μου!!!!

Αφού δεν το μπορείς, τί το παλεύεις...? Άσε με στην μιζέρια μου και στο επίπεδό μου.

Εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω από δω και πέρα με εσένα. Θα κοιτάω ψηλά για να παρακολουθώ και να μαθαίνω από την δική σου ευμάρεια.
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 12:02
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Πως φαίνεται ότι είμαστε ένας μίζερος λαός. Τι μας φταίνε οι Βούλγαροι, Ρουμάνοι και λοιποί; Οταν εμείς σαν νεόπλουτες ######## τους εκμεταλλεύομασταν ήταν καλά και ωραία, τώρα μόλις δυσκόλεψαν τα πράγματα αμέσως να τους κατηγορήσουμε.
Κατά την άποψή μου ο Βούλγαρος υπουργός, εκτός αυτών που δήλωσε, έπρεπε να συμπληρώσει και τα εξής: "Κύριοι σταματήστε να συγκρίνετε το επίπεδο των βουλγάρικων μισθών με τους μελλοντικούς ελληνικούς. Ειναι άδικο γιατί συγκρίνετε ανόμοια πράγματα και μας υποτιμάτε. Οι δικοί μας προέρχονται από ανάπτυξη της χώρας, που ακολούθησε μετά από δεκάδες χρόνια σκοταδισμού, ενώ οι δικοί σας προέρχονται από κατρακύλα ενός ανίκανου νεόπλουτου και διεφθαρμένου κράτους"

Υ.Γ. Παρ όλη την μαυρίλα του ο Ελληνας ακόμη ενδιαφέρεται για μουράτο αυτοκίνητο και παράνομους τρόπους απόκτησής του.
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 12:27
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Υ.Γ. Παρ όλη την μαυρίλα του ο Ελληνας ακόμη ενδιαφέρεται για μουράτο αυτοκίνητο και παράνομους τρόπους απόκτησής του.
έχεις κανά "σίγουρο" ??????
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 12:54
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

[quote=ckk;501182]
Απόσπασμα:

Αφού δεν το μπορείς, τί το παλεύεις...? Άσε με στην μιζέρια μου και στο επίπεδό μου.

Τι μας λες αγαπητέ μου;;; πως δεν φτιάχνουμε εμείς τους πολιτικούς, αλλά αυτοί εμάς;;;; και το θεωρείς σοβαρή άποψη για να την παλέψω;;;

Εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω από δω και πέρα με εσένα. Θα κοιτάω ψηλά για να παρακολουθώ και να μαθαίνω από την δική σου ευμάρεια.
Κράτα και σημειώσεις.
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 15:16
megalopsyxos Ο/Η megalopsyxos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Deactivated Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Μoto: SUZUKI GSXF 750 YAMAHA CRYPTON SPECIAL X 135

Έλα μωρέ, ψηφαλάκια μαζεύει κι ο Βούλγαρος υπουργός και πασσάρεται για Εθνοσωτήρας
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2011, 16:53
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Πως φαίνεται ότι είμαστε ένας μίζερος λαός. Τι μας φταίνε οι Βούλγαροι, Ρουμάνοι και λοιποί; Οταν εμείς σαν νεόπλουτες ######## τους εκμεταλλεύομασταν ήταν καλά και ωραία, τώρα μόλις δυσκόλεψαν τα πράγματα αμέσως να τους κατηγορήσουμε.
Κατά την άποψή μου ο Βούλγαρος υπουργός, εκτός αυτών που δήλωσε, έπρεπε να συμπληρώσει και τα εξής: "Κύριοι σταματήστε να συγκρίνετε το επίπεδο των βουλγάρικων μισθών με τους μελλοντικούς ελληνικούς. Ειναι άδικο γιατί συγκρίνετε ανόμοια πράγματα και μας υποτιμάτε. Οι δικοί μας προέρχονται από ανάπτυξη της χώρας, που ακολούθησε μετά από δεκάδες χρόνια σκοταδισμού, ενώ οι δικοί σας προέρχονται από κατρακύλα ενός ανίκανου νεόπλουτου και διεφθαρμένου κράτους"

Η μιζέρια Παναγιώτη οφείλεται στο ότι με υπερβολικούς φόρους που βάζει το κράτος και γίνεται σώνει και καλά συναίτερος στην επιχείρηση του καθενός, είτε αποθαρρύνει κάποιον που σκέφτεται να ανοίξει την επιχείρησή του στην Ελλάδα, ή τον κάνει φοροφυγά (τό' χουμε και στο αίμα μας!) και ο φοροφυγάς υποστηρίζει το κόμμα που του χαρίζεται. Χάνοντας το κράτος δε αυτούς τους φόρους, αναγκάζεται πχ να βάλει υπερβολικά τέλη κυκλοφορίας, δυσανάλογα με την αξία των αυτοκινήτων, πουλιούνται κοψοχρονιά τα αυτοκίνητα μετά ή δεν αγοράζονται καθόλου, πέφτει η πώληση του αυτοκινήτου 70%, χάνει τη δουλειά του ένα σωρό κόσμος, κ.ο.κ. δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Και νά' σου έρχεται ο Βούλγαρος και σου λέει, με φορολογία 10% θα στήσεις την εταιρεία σου σε μένα και θα πληρώνεις 50€ τέλη κυκλοφορίας για τους δικούς μου δρόμους, τους οποίους δεν θα πατάς ποτέ... Στο συγκεκριμένο θέμα ο Βούλγαρος δε νομίζω ότι φταίει καθόλου. Εκτιμώ ότι αν είχαμε 11% φορολογία στην Ελλάδα εκεί που έχουμε 45% τώρα, όπως αν ο ΦΠΑ ήταν σε λογικά επίπεδα, μπορεί και να έσκαγε μύτη καμία ανάπτυξη...

Φοροφυγάδες και κόμματα για λίγα χρόνια ζήσανε καλά κι εμείς καλύτερα. Έκατσε η συγκυρία όμως να έχουμε έναν ηλίθιο για καπετάνιο, με ένα μούργο για ύπαρχο και η συνέχεια είναι γνωστή...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης