![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
το ιδιο λεμε. αν διαβαζει αλλο βημα εμπρος, πως συνχρονιζεται με το πισω?
Τα honda αυτορυθμιζονται??? Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Εισαι σιγουρος? |
|
|
|||
|
|||
|
Άλλη μια customize γυφτια απο τις πολλές που κυκλοφορούν
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Νομίζω ναι....απο το Varadero του 2004 που είχα...
Last edited by gepol; 25-10-2011 at 07:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν φόραγε ορειβατικά, αντί για γοβάκια... θα έλεγα πως είναι επετειακό Africa!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν φαντάζεσαι πόσο ψήνομαι !!!!!!!!
Και τα grip τουμπανάκι είναι...πωπωπωπω....φωτιές μου βάλατε έχουμε καμιά ενδεικτική τιμή για τέτοιου είδους βάψιμο? τεπόζιτο και ρυγχος δηλαδή Last edited by Akyla; 26-10-2011 at 17:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Εχω ενα φιλο που βαφει αν θελεις να το ρωτησω στειλε μου pm δεν φανταζομαι να θελει πανω απο 100-150. Το λυσε-δεσε το κανεις εσυ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα ματια του ABS ουσιαστικα ειναι μαγνητες που περνοντας τα δοντια απο μπροστα τους δημιουργουν ηλ.πεδιο ετσι οταν η ροδο τεινει να μπλοκαρει σταματαει η δημιουργεια του παλμου αυτου του ηλ.πεδιου και ετσι αναγνωριζει ο η μοναδα του abs οτι υπαρχει μπλοκαρισμα και ενεργοποιει τις αντιστοιχες ηλεκροβαλβιδες που μειωνουν την πιεση στο κυκλωμα πεδησης και απελευθερωνουν τον μπλοκαρισμενο τροχο (αυτη η μειωση της πεδησης ειναι και ο λογος που αισθανεστε "χτυπηματα" στη μανετα ή το πενταλ του φρενου και αυτο ειναι κατι που επαναλαμβανεται με πολυ γρηγορο ρυθμο ανα δευτερολεπτο ωστε να μην αυξανεται η αποσταση ακινητοποιησης) οταν βαζουμε λοιπον μπροστα ο εγκεφαλος θελει να "δει" αν λειτουργουν σωστα τα ματια και γι'αυτο πρεπει να κυλισει η μηχανη μας ωστε να δημιουργηθει ο παλμος και να τσεκαριστει οτι ολα ειναι οκ για να σβησει το λαμπακι.... επομενος και σε αυτη την μετατροπη αν εχουν τοποθετηθει στην αναλογη θεση το σετακι ματι-δοντια θα λειτουργει κανονικα το abs κανενα προβλημα και χωρις να αναβει το check ![]() Υ.Γ Στα ιδια ακριβος ματια και γραναζια(δοντια) στηριζεται και η λειτουργεια του anti-spin αλλα σε αλλο εγκεφαλο που συγκινει τους παλμους μεταξυ εμπρος και πισω ροδας και επεμβαινει (στην λειτουργεια του κινητηρα αυτη την φορα) οταν η διαφορα περασει το οριο που εχει θεσει ο κατασκευαστης (γι'αυτο και επεμβαινει και οταν δεν σπινιαρει ο πισω τροχος αλλα εχει σηκωθει ο εμπρος-σουζα) Last edited by 3ple black; 27-10-2011 at 04:30. Λόγος: προσθηκη Υ.Γ |
![]() |
|
|