![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φιλε Γιαννη καλωσηρθες, και μην απογοητευεσαι... ετσι ειναι εδω εχουνε τον τροπο τους να σου πουνε οτι δεν υπαρχει καρτελακι φορουμ...(με εναν δικο τους μοναδικο τροπο...) αλλα τετοια κανουνε και βαζουν πολιτες να κανουν εκτρωπα...να κλεισει το ΦΟΡΟΥΜ τωρα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Τους έπιασες σε χιουμοριστικό οίστρο κατά βάθος είμαστε καλά παιδιά . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τσου μωρή....
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη αυτό δεν παίζει.
Θα μας δολοφονήσει επί τόπου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αααα, και φοβήθηκα πως δεν είναι πια παρθένα!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Το μυαλό σου στο κακό πάντα εσένα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι να μην μυρίσω... ψητό!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Νάστε καλά παιδιά, μου φτιάξατε την διάθεση! και να σκεφτεί κανείς ότι ξεκίνησε και απο ανυποψίαστο post! Ο άνθρωπος τι ρώτησε πιά! Για ένα καρτελάκι και έφτασε να την πληρώσει ο cps, ο οποίος στόμα έχει και μιλιά δεν έχει! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα βλέπεις ρε Στέλιο τι γίνεται...??
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο Καφεδάκι σε νέο στέκι. Συνοικιακά Τετάρτη 26 Οκτώβρη | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 54 | 27-10-2011 21:39 |
Μεζεδάκι-κρασάκι στην εξωτική.... Λάρισα με τον Arkas - 7/10/11 | LakisGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 108 | 13-10-2011 00:56 |
Να γιατι Boxer! (κι ας μην εχω κι εγω!) | ziumann | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 10-04-2011 09:49 |
Aχαϊκή συνάντηση γιά κρασάκι κ μεζεδάκι την Τετάρτη 5/1/2010! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 06-01-2011 00:09 |
Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 22:32 |