![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ασφαλώς!!! Αλλά μιλάμε για σέρβις 10000χλμ, οπότε για ίδιας χρονιάς μοντέλα. Εγώ τουλάχιστον αυτό εννοώ. Δεν ξέρω για ένα μοντέλο 2007 ας πούμε... Για τα 2010+ μιλάω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε Παύλο για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.Εγώ πηγαίνω τη μηχανή μου για σέρβις στη Motion n' Style στη Μεσογείων όπου δεν υπάρχει έκπτωση προς τα μέλη του gs forum.Έκπτωση μας δίνει το σέρβις της Motion n' Style που βρίσκεται κάπου στο Κρυονέρι.Τώρα που έφθασα τα 20.000 χλμ θα χρησιμοποιήσω την έκπτωση προς τα μέλη του φόρουμ από τη Μοτιον n' Style στο Κρυονέρι.Να πω ότι στα 10.000 χλμ έγινε το τυπικό σέρβις χωρίς κάποια έξτρα εργασία και στοίχησε 182 ευρώ.
|
|
|
|||
|
|||
|
...οταν κάναμε για πρώτη φορά το προβλεπόμενο service των 40.00km
αλλάζοντας τις βαλβολινες διαφορικου...γέμισε το μπουκάλι με κάτι σαν σκατι-πράσινο χρωμα μπογιας...και αναρωτιθηκαμε αν ποτέ στη BMW Τρικ.... στις 20.000km και 30.000km ενώ τις χρεωθηκα και τις πλήρωσα, μου τις άλλαξαν ποτέ ![]() Τώρα ξέρω τι βάζω και πόσο πληρώνω....και αυτά που δεν μπορώ να φτιαξω τα κάνει ο Μακης στη Τουμπα, η ο Πιτουλης...γνωστά μαστορια
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ισχύουν τα ίδια και στα δεκάρια ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Eγώ πάντως πρώτη φορά το ακούω αυτό. Για ανακλήσεις ναι. Αλλά για σέρβις?Δηλαδή η δικιά μου και του κουμπάρου μου που είναι ίδιες θα πληρώσουμε διαφορετικά? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
ισχυει αυτο,ζητανε παντα τον αριθμο πλαισιου της μηχανης,τωρα για το κανουν αυτο δεν το ξερω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρες σε όλους, κατ' αρχήν!
![]() Μπερδευόμαστε με τα ίδια πράγματα.... Ασφαλώς οι ίδιες μηχανές, έχουν ίδιες απαιτήσεις σε συντήρηση. Τα διαφορετικά μοντέλα όμως, μπορεί να έχουν διαφορές. Σίγουρα τα μοντέλα 2010 και μετά έχουν διαφοροποιήσεις. Όπως και τα 2004-2005 με τα επόμενα, λόγω αλλαγών σε συστήματα φρένων κλπ. Επίσης στα 10αρια, προβλέπεται έλεγχος υγρών φρένων κάθε 10.000χλμ και αλλαγή κάθε 20.000 , που δεν απαιτείται πάντα αφού έχει να κάνει με τη χρήση. Τα ίδια και με τη βαλβολίνη του διαφορικού. Παλιότερα δεν άλλαζε ποτέ ![]() ![]() . Αποδείχθηκε λάθος και πλέον αλλάζει κάθε 20.000 χλμ. Από τέτοιες διαφορές προκύπτουν και οι διαφορές στις χρεώσεις. Επίσης μια μοτό, μπορεί να θέλει τακάκια και μια άλλη όχι στα ίδια χλμ. Και πάει λέγοντας. Γι αυτό ο κάθε αντιπρόσωπος θέλει να δει τη συγκεκριμένη μηχανή και να σου πει κόστος. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να γίνει έρευνα και σύγκριση, ρωτώντας τα βασικά (λάδια, φίλτρα, μπουζί, ρύθμιση βαλβίδων) και να βρούμε τον πιο οικονομικό και αν τον εμπιστευόμαστε κιόλας σα μάστορα, πάμε εκεί .
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως από όσα γράφουν τα φιλαράκια από Θεσ/νικη, ο εκεί αντιπρόσωπος την έχει δει γκουρού και μονοπώλειο...
|
|
|
|||
|
|||
|
τα μοντελα 2010 και μετα δεν κανουν ρυθμιση βαλβιδων στα διαστηματα που κανουν τα προηγουμενα,
ειναι με καπελωτα, αλλο συστημα, που σημαινει οτι αλλαζει η διαδικασια αλλα και το διαστημα ρυθμισης των βαλβιδων |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ 1200GS O ΛΟΓΟΣ | GSMAN | Τεχνικά θέματα διάφορα | 80 | 25-09-2012 13:30 |
| ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ ΤΡΟΧΟΥ ΓΙΑ BMW 1200GS '09 | V-STRONG | Ζήτηση | 2 | 10-06-2011 00:55 |
| ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 1200GS | ckk | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 29 | 02-12-2010 00:44 |
| top box bmw 1200gs | gormns | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 01-08-2009 22:29 |
| Παραλαβή 1200GS!! | johnkrassas | Διάφορα | 16 | 29-05-2009 22:40 |