![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα και καλες βολτες σε ολες και ολους μας.θα θελα να ρωτησω αν η προσφορα της BMW ισχυει μεχρι τελος νοεμβρη η και τον δεκεμβρη?την μπεμπα μου για δεκεμβρη την εχω προετοιμασει οτι θα την παω(λογω οτι τοτε ελπιζω να μας δωσουν μαρουλακι απο δουλεια μου)χαχαχαχα.ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για να δούμε..πάντως δεν τους βλέπω να συνεχίζουν με τέτοιες τιμές σε τέτοιους καιρούς και εννοείται ότι δεν μπαίνουν μεσα με μείον 20 στα ανταλλακτικά! |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως ένας ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος στο dakarάκι δε με χαλά καθόλου!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη κινηση ειδικα με την κριση αν και θα επρεπε να την κανουν εδω και πολυ καιρο
Καλλιο αργα παρα ποτε Επισης εαν θελουν να κρατησουν τους πελατες που πανε (υποχρεωτικα λογο εγγυησης θα πρεπει να σκεφτουν αυτη η προσφορα να αποκτηση πιο μονιμη μορφη!!!!) Προσωπικα μια χαρα θα μου ερθει.....Ειμαι σισ 17.000 χλμ σχεδον οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια να παρω τωρα τα ανταλλακτικα για το σερβις των 20.000 και οταν ερθει η ωρα βουρ για το γνωστο μας συνεργειο στο Κρυονερι που μας προσφερει εκπτωση στο σερβις των καλων μας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE
Προσωπικα μια χαρα θα μου ερθει.....Ειμαι σισ 17.000 χλμ σχεδον οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια να παρω τωρα τα ανταλλακτικα για το σερβις των 20.000 και οταν ερθει η ωρα βουρ για το γνωστο μας συνεργειο στο Κρυονερι που μας προσφερει εκπτωση στο σερβις των καλων μας ![]() Φίλε μου απο την επιστολη καταλαβαινω οτι το 20% δεν στο δινουν σε ανταλλακτικα χωρίς να κάνεις το service |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:sm4::sm4::sm4::sm4:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέος Επικεφαλής της BMW Motorrad Hellas | Strats | Διάφορα | 8 | 06-11-2011 22:30 |
1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TDM HELLAS | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 8 | 10-08-2010 19:57 |
Ευχές από την BMW Motorrad Hellas προς το φόρουμ μας .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 17 | 04-01-2010 20:34 |
ΒΜW HELLAS - Δελτίο τύπου ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 14 | 30-09-2009 13:20 |