Απάντηση: Τρία χρόνια φυλάκιση σε επιχειρηματία για οφειλές στο Δ
Ωραίο σύστημα.Εχω μια επιχείρηση.Αφού βγάλω κάποια αρκετά κέρδη παίρνω τα λεφτά .Τα κάνω ακίνητα .λεφτά στο εξωτερικό κ.λ.π.Μετά φεσώνω το δημόσιο,τους προμηθευτές δεν πληρώνω τους υπαλλήλους μου και κάνω αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 ή περιμένω να με πιάσουν ότι χρωστάω και τους λέω.Ξέρετε δεν έχω να πληρώσω.Η αν θέλω τα δίνω και με αφήνουν ελέυθερο.
Είναι σαν την περίπτωση του κλέφτη που πιάνει η αστυνομία και τους λέει τότε.Οκ με πιάσατε πάρτε τα κλοπιμαία πίσω και αφήστε με ελεύθερο.
Η λογική και οι νόμοι λένε .
Έκλεψες θα τιμωρηθείς.Κανέναν όμως από τους παραπάνω και άλλους τόσους που είναι έξω δεν τιμώρησαν.
Θα μου πει κάποιος σε αυτό το ######### ποιος θα εφαρμόσει το νόμο.
Το λυπηρό είναι ότι εδώ μέσα υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.Βαση του ενός νόμου ...βάση του άλλου νόμου κ.λ.π.
Στη θεωρία καλοί είμαστε στην πράξη όμως μηδέν.
Εγώ αν χρωστάω κάποιο μικροποσό στην εφορία θα μπουν τόκοι υπερημερίας και μετά θα μου πάρουν και το σπίτι.
Εψαξε κανείς σε αυτούς τους απατεώνες που κλέβουν συστηματικά το κράτος τα περιουσιακά τους στοιχεία,τους πήραν τις βίλες άνοιξαν τους λογαριασμούς τους.Οχι .Το μόνο που άνοιξαν ΄ηταν το χέρι τους για να πάρουν φιλοδώρημα ώστε να κάνουν τα στραβά μάτια.Αξιοι της μοίρας μας είμαστε όταν υπερασπιζόμαστε τα κατακάθια της κοινωνίας.Αυτούς που δεν μας πληρώνουν ή μας απολύουν όταν σηκώσουμε κεφάλι.
Καλά να πάθουμε λοιπόν και είχαμε ΓΑΠ και θα έχουμε και άλλους ΓΑΠ αν δεν αλλάξουμε μυαλό
|