![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η ώρα η καλή και θα προσπαθήσω να είμαι παρών. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Στέλιο με το καλό να τα τελέσεις τα μυστήρια σου όσο για την παρουσία μας Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα προσπαθήσω να είμαι εκεί βέβαια λόγω φύσεως εργασίας δεν μπορώ να ξέρω από τώρα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλο φιλε Στελιο να εισαι σιγουρος θα προσπαθησουμε να ερθουμε.
Σου στελνω και μια ιδεα για την τουρτα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι ρε παιδιά, δεν μπορώ να έρθω εκδρομή στην Καστοριά. Αφού σας είπα, πως 3 Οκτωβρίου, έχουμε να πάμε στον γάμο του Στέλιου. Αμάν πια!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ετσι.....Ετσι.....Θέλω να τ'ακούω!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Κάτι ξαφνικό σήμερα Μέγα συνάντηση με κάποιους φίλους που δεν περίμενα να τους ανταμώσω πριν άπω της 3/10/09 Ο Στέλιος και ο Κυριάκος τα παιδιά από την όμορφη Κρητή Φίλοι μου καλά να περνάτε καλά ταξίδια και τίποτα να μην στέκετε εμπόδιο στον δρόμο σας !!!!!! Κοιτάτε φόρτωμα μόνο ο καναπές και το ψυγείο λίπη Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια !!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Άρη για την πρωτοβουλία σου,
να συναντήσεις τα παιδιά στον Πειραιά .... Μάγκες, καλωσορίσατε ..... ![]() Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας και φωτογραφίες σύντομα ...... .
|
|||
|
|||
![]()
Αντε κοπέλια!!η ώρα η καλή!!!!
Μυλοποταμίτες δέχεστε? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μια απορία Άρη! Τις φωτό σας ποιός τις τράβηξε;;; ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Balkans Adventure 2009 / 15-26 July 2009 | SpanosNikos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 28 | 17-06-2010 13:34 |