![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=forester;536928]Πάρε μια touratech, που έχει σωστή βάση και με κλειδί
![]() και μετά την κάνεις φιμέ με ζελατίνα, όπως κάνουν τα τζάμια των αυτ/των. 25€ κάνει για ολόκληρο τζάμι , οπότε με 5-10€ φτιάχνεις τη δική σου. Μην ψάχνεις "πατέντες" για αυτή τη δουλειά!!! Με καμιά 160αρα στο κοντέρ, το πράγμα αν φύγει, είναι λεμητόμος.![]() ![]() ...[/QUOTE]Για το πρώτο θα συμφωνήσω!!!! Για το δευτερο τί ακριβως εννοεις?η βάση που προτινεις ι ίδιος στο 1 ειναι κατασκευής plexi glass και όχι lexan(όπως η μαμίσια ζελατινα) απο όσο γνωρίζω.....δεν εχουν βγαλει σε μαζική παραγωγη ζελατινακια τετοιου είδους απο lexan ΑΛΛΑ μόνο απο plexi glass,,,, ![]() ![]() ![]() ![]() αν βεβαια εχεις καμια αλλη πληροφορια την μοιραζεσε μαζι μας,ε?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ τουλάχιστον όταν το αγόρασα, ήταν ΟΛΟ μέσα σε ζελατίνα, με ΕΝΑΝ και μοναδικό κωδικό. |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=vasorfa;537063]
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
η δικη μου ζελατινα εχει κατι ψιλογρατζουνιες....και το. ιου.ιο στην μακαν,σε σχετικη ερωτηση,μου ειπε η πωλητρια να παρω μονο την ζελατινα ![]() ![]() αν με ειπε ψεματα(που δεν νομιζω....)ψεμματα λεω και εγω!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό δεν το ξέρω. Αν σου το είπαν , έτσι θα 'ναι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
http://www.gsforum.gr/Φωτογραφίες-vi...27/index3.html |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
| Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |