![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύχρονος χαμογελαστός γεμάτος υγεία
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά Αντώνιε! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντώνη χρόνια πολλά!
|
|
|||
|
|||
![]() χρόνια πολλά Αντωνάκη!!!!να είσαι πάντα γερός να ταξιδεύεις και να σε χαίρετε και η οικογένειά σου!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά όλο υγεία.
|
|
|||
|
|||
![]()
καθε χρονο τετοια μερα εχω μια στεναχωρια,ακομη ενας χρονος στην πλατη,πως περνανε ρε γαμ...το
![]() αυτη την μερα,ερχεστε ολοι εσεις και μου την θυμιζετε, γιατι? δεν πειραζει ομως....εγω σας συγχωρω! ![]() γιατι νιωθω 27 χρονων μονο!!! οποτε μπαινω στα 28!! ![]() φιλαρακια να ειστε ολοι καλα για τις ευχες σας,υγεια και ευτιχεια σε εσας και στις οικογενειες σας!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χρόνια σου πολλά και καλά λοιπόν 28άρη.................... και καλά γεράματα............. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε Αντώνη, ο χρόνος βλάπτει μόνον αν είσαι τυρί, όπως είπε η εξαιρετική Σώτη Τριανταφύλλου... Χρόνια πολλά, λοιπόν! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά Αντώνη!! Πάντα χαμογελαστός και όρθιος!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντωνη χρονια πολλα και απο εμενα οτι επιθυμεις.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Αντώνη (AntonisKitoudis) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 28-01-2011 15:54 |
Χρόνια πολλά στον Αντώνη και στην Αντωνία. | HAWK_46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 35 | 18-01-2011 21:35 |
Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του Νίκου Ξυλούρη | gsmaniac | Πολιτισμός | 10 | 09-02-2010 12:44 |
Χρόνια πολλά στον Αντώνη (AntonisKitoudis) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 09-02-2010 12:36 |
χρόνια πολλά στόν Αντώνη, Αντωνία...... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 10 | 17-01-2009 23:24 |