![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πολύχρονος χαμογελαστός γεμάτος υγεία
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια Πολλά Αντώνιε! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αντώνη χρόνια πολλά!
|
|
|
|||
|
|||
|
χρόνια πολλά Αντωνάκη!!!!να είσαι πάντα γερός να ταξιδεύεις και να σε χαίρετε και η οικογένειά σου!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια πολλά όλο υγεία.
|
|
|
|||
|
|||
|
καθε χρονο τετοια μερα εχω μια στεναχωρια,ακομη ενας χρονος στην πλατη,πως περνανε ρε γαμ...το
.......και καθως προσπαθω να την ξεχναωαυτη την μερα,ερχεστε ολοι εσεις και μου την θυμιζετε, γιατι? δεν πειραζει ομως....εγω σας συγχωρω! ![]() γιατι νιωθω 27 χρονων μονο!!! οποτε μπαινω στα 28!! ![]() φιλαρακια να ειστε ολοι καλα για τις ευχες σας,υγεια και ευτιχεια σε εσας και στις οικογενειες σας!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Χρόνια σου πολλά και καλά λοιπόν 28άρη.................... και καλά γεράματα............. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε Αντώνη, ο χρόνος βλάπτει μόνον αν είσαι τυρί, όπως είπε η εξαιρετική Σώτη Τριανταφύλλου... Χρόνια πολλά, λοιπόν! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια πολλά Αντώνη!! Πάντα χαμογελαστός και όρθιος!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αντωνη χρονια πολλα και απο εμενα οτι επιθυμεις.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρόνια πολλά στον Αντώνη (AntonisKitoudis) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 28-01-2011 16:54 |
| Χρόνια πολλά στον Αντώνη και στην Αντωνία. | HAWK_46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 35 | 18-01-2011 22:35 |
| Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του Νίκου Ξυλούρη | gsmaniac | Πολιτισμός | 10 | 09-02-2010 13:44 |
| Χρόνια πολλά στον Αντώνη (AntonisKitoudis) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 09-02-2010 13:36 |
| χρόνια πολλά στόν Αντώνη, Αντωνία...... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 10 | 18-01-2009 00:24 |