![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες υπάρχουν και πάρα πολλές άλλες φωτό, κυρίως απο τον διαγωνισμό δεξιοτεχνίας τις οποίες έχω ανεβάσει εδώ
http://photobucket.com/Sofiko2012 Εχω τραβήξει και πολλές άλλες με μια μικρή compact, κυρώς σε εσωτερικούς χώρους με πρόσωπα, της οποίας όμως δυστυχως κάτι έπαθε η κάρτα και δεν αναγνωρίζεται ούτε απο την κάμερα, ούτε απο το PC. Αν κάποιος ξέρει να βοηθήσει θα μου ήταν πολύτιμο. Εχω επικοινωνήσει με και με Σταύρο (frits) και αύριο θα κάνουμε μια προσπάθεια. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... Last edited by skippybi; 05-02-2012 at 21:29. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιες φωτογραφιες!!!Ευχαριστουμε πολυ!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:sm4::sm4::sm4::sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
Απ' τις πρώτες φωτο, πρέπει να περάσατε χάλια πάλι ...
Ζηλεύωωωωω!!! ![]() ![]() Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για το απίστευτο τρέξιμο και στήσιμο, αλλά και στους συμμετέχοντες που σε πείσμα των καιρών, γέμισαν ξανά το "ράντσο" ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και φυσικα φυγαμε φορτωμενοι!!!!
![]() οχι βεβαια τοσο φορτωμενοι οσο καποιοι άλλοι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κι ένα βιντεάκι απο εμένα με όλο τον πηγαιμό, απο το ραντεβού μας στα διόδια μέχρι και την άφιξή μας στο ranch με μερικές φωτογραφίες
Να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε και του χρόνου :sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Παντα τέτοια...!!! |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5::sm5::sm5:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σε όλους για το υλικό..Ότι να πει κανείς αν δεν το δούνε κιόλας οι φίλοι που δεν τα κατάφεραν...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 1064 | 19-02-2012 21:05 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 0 | 15-01-2012 14:27 |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 17:16 |
GS Video | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 19-02-2009 23:13 |