![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
μας τρελανες ..μπραβο
|
|
|
|||
|
|||
|
Απ τα καλύτερα οδοιπορικά που έχω διαβάσει έως τώρα. Κατατοπιστικότατο!
Απ όλες τις απόψεις! Άξιος αδελφέ! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Θανάση πολύ ωραία παρουσίαση!
Καιρό είχαμε να διαβάσουμε τόσο όμορφη αναφορά ταξιδιωτικού... Πότε θα το ξανακάνεις είπες??
|
|
|
|||
|
|||
|
Respect αδερφέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
πανταβρεχει παντα τετοια,
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ όμορφη και αναλυτική η εξόρμηση σας,το μεγαλύτερο μέρος το έχω κάνει και εγώ πιο παλιά και πραγματικά είναι το κάτι άλλο,η αίσθηση ότι είσαι κάπου χαμένος χωμένος μέσα σε αυτά τα καταπληκτικά βουνά απλά δεν περιγράφεται. ![]() Σε ευχαριστούμε που μας ταξίδεψες τόσο όμορφα. :sm4::sm5: |
|
|
|||
|
|||
|
Φοβερά μέρη και πολύ όμορφα παρουσιασμένα.
Μπράβο Θανάση, γράψε και άλλα! Αυτά τα βουνά πάντως στη βόρεια Ελλάδα είναι πανέμορφα με τόσο πράσινο. Να δούμε πότε θα αξιωθώ να βρεθώ και εγώ εκεί πάνω... |
|
|
|||
|
|||
|
Είπα και εγώ δεν θα το δούνε οι κουζουλοί μας
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια. Αυτή την πατρίδα θέλουνε να μας πάρουν αλλά δεν θα τους κάνουμε το χατίρι ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά..
Πάντα τέτοια... και να τα μοιράζεστε μαζί μας... |
|
|
|||
|
|||
|
Όλα τα λεφτά τα πανέμορφα τοπία στις φωτογραφίες. Σε κάνουν να θέλεις να σηκωθείς επιτόπου και να πάρεις τα βουνά!!! Συνεχίστε να είστε... πέρα βρέχει
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ένας ύμνος Στην Φύση - Αφιερώστε 8 Λεπτά Αξίζει ... | frits | Φωτογραφία | 26 | 22-01-2013 21:05 |
| Γυμνή βάζει βενζίνη σε ελληνικό ΠΡΑΤΗΡΙΟ! | VARAKO | Ελλάδα | 41 | 26-11-2011 13:03 |
| Γάτος ακούει τον εθνικό ύμνο! | emix | Αστεία Video | 16 | 05-03-2011 13:06 |
| Αλλάζει το σύστημα απόκτησης διπλώματος οδήγησης | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 10 | 22-02-2009 21:44 |
| Μάθετε το παιδί σας να μη διαχωρίζει χρώματα και λαούς | leonidas | Πολιτισμός | 15 | 07-01-2009 23:05 |