![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ας πουμε σημαινει υποθεση και οχι ανακοινωση. Το φορουμ εδω αλλα και οποιοσδηποτε αλλος φορεας, φορουμ η λεσχη η σωματειο δεν μπορει και δεν χρειαζεται να οργανωσει και να κατευθυνει διαμαρτυριες καταναλωτων. Μπορει ομως να φιλοξενησει αυτους και τις ιδεες τους η τις προτασεις τους προσφεροντας χωρο για να γραφτουν οι σκεψεις τα παραπονα και τα προβληματα. Οι κινησεις σαν αυτη που προτεινα παραπανω γινονται απο ατομα υπευθυνα και σε προσωπικο επιπεδο. Πρωτος εγω θα τρεξω να βοηθησω το φιλο Δουκα να πιεσει καταστασεις αλλα σαν Πασχαλης και μονον ετσι. Περιμενω οπως προειπα στο σημερινο μαζωμα το χρηστο το μητσο το σακη το μακη το γιωργη το γιαννη το μιχαλη το δουκα τον παυλο κι οποιον αλλο θεωρει αυτη την υποθεση ΚΑΙ δικη του για να μιλησουμε και να αποφασισουμε. Απόσπασμα:
Η ΄αγορα΄ που μας φιλοξενει εμας και τα γραπτα μας δεν μπορει αλλα και δεν πρεπει να παρει θεση επι αυτου. |
|
|
|||
|
|||
|
βάζω μερικές φωτογραφίες και ολόκληρης της μηχανής για να φανεί ότι δεν έχει πουθενά αλλού κάποια ζημιά, το όποιο θα ήταν σίγουρο αν πλένονταν με κάτι χημικό.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θοδωρη παρε το βραδυ το φιλο σου κι ελα στον καφε να μας δειτε και να δειτε και τη μηχανη των ονειρων του!! Λεπτομερειες εδωhttp://www.gsforum.gr/%CE%A3%CF%85%C...-22-2-a-28840/ |
|
|
|||
|
|||
|
και καποιες ακομα
|
|
|
|||
|
|||
|
μεταξη μας αν μου τυχανε αυτο κε να δεν μου τα αλλαζαν αμεσος θα εμπενα απο την βητρηνα κε θα ελεγα πως χαλασανε κε τα φρενα ! ειναι απαραδεκτο απο βαβαριας μεργια τετιες αστοχειιες κανονηκα επρεπε να τα αντηκαταστησου αμεσος δυχος να δυνου δυκεοματα στο καθε ενα απο εμας αλλα κε στους αλλους που ερχονται κε βλεπου τη ζορια τραβαμε κε μας κοροιδευου στα δικατους φορα ... Last edited by giclas; 22-02-2012 at 16:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απιστευτο, ειναι δυνατον να μην δικαιολογησουν τετοια αστοχια?? Αφου σε αλλο μερος της μοτοσυκλετας δεν φαινεται καποιο σημαδι ωστε να το προκαλεσε καποιο χημικο!! Να τους κυνηγησεις οσο δεν παει φιλε |
|
|
|||
|
|||
|
Νομίζω ότι εφόσον επιμένουν στη θέση τους θα πρέπει να συμβουλευτείς κάποιο συνάδελφο δικηγόρο και να στείλεις καμιά δίγλωσση εξώδικη επιστολή στην αντιπροσωπεία και την "μαμά" (Ελληνικά κι Αγγλικά) έστω μέσω email ...
Κατά τη γνώμη μου το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μοντέλο μηχανής προωθείται από την εταιρεία με έμφαση στο χρώμα του (Triple Black) επιτείνει την ευθύνη τους για πραγματικά ελαττώματα σε σχέση με τις χρωματισμένες επιφάνειες της μηχανής. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() χωρίς να θέλω να παίξω με το πρόβλημα του ducas, το μοντέλο να το μετονομάσουν double black (and red)
|
|
|
|||
|
|||
|
απο τη στιγμη που ειπαν να επομησθου τα μησα συμενη αναγνωρηζου οτι υπαρχη προβλημα κε φτεου ας του αντηκαταστησου τα πηρουνια κε .
εγω αν ειμου θα εκανα την παπια κε να με τρεχαν ολοι κε εκη να δυτε κλαματα!! ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα έκδοση BMW R1200GS Triple Black | Neo | Νέα μοντέλα BMW | 86 | 06-09-2012 19:06 |
| R1200 GSA TRIPLE WHITE | IOTH1X | Χιούμορ | 23 | 06-10-2011 23:56 |
| ΑΦΙΞΗ TRIPLE BLACK | manos bmw | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 110 | 21-08-2011 02:58 |
| world first bmx triple backflip | man gs | Ποδήλατο | 7 | 24-06-2011 21:59 |
| ΣΕΛΑ,ΕΞΑΤΜΙΣΗ,ΖΕΛΑΤΙΝΑ,ΜΑΝΕΤΕΣ,ΜΑΡΣΠΙΕ ΑΠΟ TRIPLE BLACK | manos bmw | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 12 | 15-03-2011 14:11 |