![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παλι καλα που εισαι καλα...
200μετρα απο το σπιτι μου εισαι... προσοχη εκει γινονται πολυ συχνα τρακαρισματα...!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν εγώ σήμερα είμαι καλά, το οφείλω στο ότι είμαι πολύ προσεκτικός και στο ότι ελέγχω και κόβω παντού, έχω δεν έχω προτεραιότητα και έτσι έκοψα προληπτικά πριν πεταχτεί και μπόρεσα να κόψω ακόμα πιο πολύ μέχρι να τρακάρω. Στο οτι είχα εξοπλισμό, είχα τύχη, τον θεό μαζί μου κλπ κλπ. Δυστυχώς ο άλλος ούτε είδε, ούτε πρόσεξε, ούτε τπτ. Πήρε χαμπάρι τι έγινε όταν είχα βρεθεί κάτω. Να καταλάβετε οτι συγκρούστηκα στο μέσον της πόρτας του συνοδηγού και επειδή ακόμα προχωρούσε έφτασα μεχρι την πίσω πόρτα του. Όλοι έχουμε τα προβλήματα μας, αλλά πρέπει να είμαστε πιο υπεύθυνοι με το θέμα της οδήγησης. |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού είσαι καλά, όλα καλά! Τα σίδερα γίνονται.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και μη χειρότερα!
κρίμα και για τη γριά διότι την είχες κούκλα! οσο για τον οδηγό του αυτοκινήτου, με εκφράζει απόλυτα η άποψη του doctorabo, γενικευμένη..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Μια και είσαι εσύ καλά με λίγη ταλαιπωρία θα φτιαχτεί και το μωρό σου. Ποτέ ξανά Τάσο. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παλι καλα που δεν επαθες τπτ!
![]() Απόσπασμα:
Αφου χτυπηθηκε εχει υποστει μεταβολες στη δομη του, ακομα και αν δεν φαινεται τιποτα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Φίλε μου τα είπαμε και τηλεφωνικώς..Ευτυχώς που καθημερινά κινείσαι προσεχτικά κι έχεις τον απαιτούμενο εξοπλισμό.Όσο για τους επαγγελματίους οδηγούς η αλήθεια είναι πως δεν μας υπολογίζουν θέλοντας ή μη καμμιά φορά. Εύχομαι πραγματικά μέσα από ολ αυτό να βγεις σοφότερος και ει δυνατόν να μην ξανασυμβεί εμπρός σου κάποιος ανεύθυνος χωρίς να σου αφήνει περιθώρια αντίδρασης. Φίλε Τάσο ευτυχώς είσαι γερός, τώρα για τη μπουμπού σου, είμαι σίγουρος πως θα επανέλθεις σε δράση σύντομα!!!
Υ.Γ Ένα κεράκι φίλε δεν είναι κακό μετά από μια τέτοια σύγκρουση χωρίσ να πάθεις το παραμικρό!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου εισαι καλα φιλε ολα καλα τα σιδερα φτιαχνοντε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εύχομαι ποτέ ξανά και πάντα όρθιος.
Τελικά αν όλοι σκεφτόμαστε ότι είναι ζήτημα μιας στιγμής, τα πράγματα στους δρόμους θα ήταν διαφορετικά... |
![]() |
|
|