![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Αυτό που μου περνάει αρκετό καιρό από το μυαλό είναι καθαρά η Πιθανή βλάβη της αντλείας βενζίνης που μπορεί να παρουσιαστεί σε κάποιο μας ταξίδι εντός και εκτός χώρας και η αδυναμία επιοδιόρθωσης σε ένα δρόμο αρκετά μακριά από αστικές περιοχές, να γίνει μεγάλο πρόβλημα. Αρκετοί είναι αυτοί που κουβαλάνε μερικά εργαλεία μαζί τους και ανταλακτικά (΄οπως και εγώ) αλλά όσους έχω ρωτήσει για αντλεία ,ουδείς. Ο λόγος, πιάνει χώρο, η αγορά ακριβή και η αντικατάσταση (αν τον έχεις) απλά εφιάλτης ![]() ¨Εχουν γίνει λόγοι περί καθαρισμού και αντικατάστασης μετά από κάποια χιλιάδες χλμ. και έχουν αναφερθεί μερικά θέματα εδώ μέσα αλλά όχι ![]() Ξεκινώντας με τον ρελέ βνζ που ανέβασε το θέμα ο Black Hawk με κάποιες ιδέες περί στεγανοποίησης για να αποφύγουμε τον κινδυνο να ακινητοποιηθούμε συνεχίζω λίγο πιο βαθιά στα σπλάχνα του τεπόζιτου αυτήν την ΄φορά..... ![]() Όσοι έχουν κάποιες ιδέες ή έχουν βρει λύσεις ας τις πουν..... |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Υπάρχει εναλλακτική μπαταρία για R1200GS? | StefS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 13-04-2011 15:51 |
Πυρκαγιά στον Ευαγγελισμό, στην εντατική ψυχικά ασθενής | gsmaniac | Υγεία | 5 | 09-09-2010 10:20 |
τι χρειαζεται για ενα καλο οδοιπορικο??? | PITS | Διάφορα | 9 | 31-07-2010 13:32 |
Πωλείται αυθεντική BMW μεταλλική ποδιά για F800GS - F650 GS twin | nos7nos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 11-05-2010 15:05 |
τι λετε για ενα ταξιδι ευροπαικο??? | thirio | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 62 | 05-10-2009 04:27 |