![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ποιό μηχανάκι προτείνεις: |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το μονο προβλημα του ειναι οτι σε μπλοκα αστυνομιας λογω θορυβου εξατμισης νομιζουν οτι ειναι κανας καγκουρας και ολο τον σταματανε, ακομη και παρκαρισμενο να ειναι οι αστυνομικοι κοντοστεκονται το κοιτανε και ρωτανε στο κεντρο μηπως ειναι τιποτα κλεμενο, απλα φαινεται καγκουρικο και ακουγεται ετσι, λογω οτι ειναι στοκ πολυ καιρο (νομιζω απο το 2007-2008) τα λαστιχα πρεπει να αλλαχθουν, γλυστρανε πολυ, ασε που ειναι καθαρα ασφαλτινα street και αργουν να ζεσταθουν, και μην το συγκρινεις με τα αμερικανικα, αυτοι εχουν το μοντελο Α (το παλιο καλο περιοδου 87-89 με αλουμινενιο υποπλαισιο, αλουμινενιο ψαλιδι, πιο ψηλο απο το εδαφος,διπλο ψυγειο και πολλα ακομη), και εμεις εχουμε το μοντελο C, αλλα δεν παυει να ειναι ενα καλο και τιμιο μηχανακι αλλη μια προταση για μεταχειρισμενο στην ιδια κατηγορια ειναι το honda fmx 650 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ φίλε για τις προτάσεις.... ![]() έχω ψιλομπερδευτεί. Οπως είδες κοιτάζω και παπί. Πραγματικά λυπάμαι να δώσω το DAKAR, πόσο μάλλον που το έχω βελτιώσει μηχανολογικά. Οπότε σκέφτομαι να πάρω παπί για την πόλη που κινούμαι καθημερινά και να βάλω σε αγρανάπαυση το "μεγάλο" μέχρι να δούμε τι θα γίνει.Υπολογίσω ότι η απόσβεση του παπιού θα γίνει σε κανά χρόνο αν υπολογίσω τη διαφορά σε κατανάλωση και τα κόστη σέρβις κι ασφάλειας. Οψόμεθα....μαμώ την κρίση μου.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη, εχεις το dakar και κοιτας τα αλλα που γραφεις??
επειδη το ειχα και εγω το μπλε, πρωτον τα αλλα καινε οσο και το dakar, δευτερον το dakar ειναι 650 σκαλες πιο σταθερο στον δρομο, ιδιαιτερα εθνικη, εχει τελικη 175 και τα αλλα 150, πας σαν αρχοντας με τη ζελατινα που εχει (και την σελαρα) και με τα αλλα απλα ανεμοδερνεσαι, εκτος και εαν το θελεις μονο για πολη, ασφαλειες, τελη, αξια σερβις ειναι τα ιδια πανω κατω, δεν βλεπω τον λογο να παρεις κατι κατωτερο, εκτος οτι ειναι πιο ελαφρια τα αλλα και βολευουν πιο πολυ μεσα στην πολη, αλλα εκτος πολης ειναι τεραστια η διαφορα υπερ του dakar, παρε καλυτερα το παπακι να σε βολεψει προσωρινα μεχρι να ξελασπωσει η κατασταση, και αργοτερα κανεις αναβαθμιση του dakar, αλλη προταση τωρα, αν θελεις καινουριο μηπως δωσεις ανταλλαγη το dakar, και παρεις σε προσφορα απο οτι ξερω το husqvarna TE630 motard γυρω στα 6500 ευρω, παρε στον παναγιωτοπουλο στον γερακα να ρωτησεις το εχει και στο μαγαζι για να το δεις αν θελεις Last edited by J-P-HELLAS; 05-04-2012 at 23:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Από το Dakar δεν έχω κανένα παράπονο. Απλά χρειάζομαι κάτι οικονομικό για την πόλη. Να κινώ καθημερινά το dakar στην πόλη είναι πιά πολυτέλεια για μένα. Ελεγα να δώσω το υπάρχον, να πάρω κάτι πιό φθηνό ώστε να μου μείνει και κάτι για ώρα ανάγκης ή ως μαγιά αν φτιάξουν τα πράγματα, λέμε τώρα! Οπότε μάλλον παπί και το dakar στην άκρη προς το παρόν....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Έξυπνο" γιλέκο προειδοποιεί για έμφαγμα! | black_hawk | Τεχνολογία | 4 | 04-03-2012 23:44 |
ΕΛΛΑΔΑ.. Μια κοινωνια στο "παρα πεντε" 'Η στο "ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ" ΗΔΗ?? | black_hawk | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 24-11-2011 22:34 |
QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 22:14 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 11:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 16:53 |