![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ναι, αλλά όταν υπάρχει έλλειψη στο σκοινί... αυτός ο π####ης, που το βρήκε και κρεμάστηκε!?!?!? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αδυνατώ να σε παρακολουθήσω διότι όπως σου είπα δεν τον παρακολουθώ και δεν έχω άποψη. Απλά κάποιος που πληρώνεται από ιδιωτική εταιρία γιατί να με απασχολεί. Δεν έχω εξωτερική γραμμή. Στο γραφείο είμαι. Εάν μπορείς κάλεσε με……….. |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν με νοιάζει πόσα θα πάρει ο Λαζόπουλος (δεν πέρνει όλα τα λεφτά της εκπομπής πληρώνονται ένα σορός άνθρωποι) και για να τα δώσει το κανάλι θα πέρνει πολλαπλάσια από διαφημίσεις κλπ, αρκεί όλοι να τα δηλώνουν και να φορολογούνται κανονικά...
Αν τώρα όσα λέει είναι αρεστά είναι θέμα κριτικής...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο λάκης έχει δικαίωμα σαν εξυπνος επιχειρηματίας να κάνει τις συμφωνιες του επικερδεις και να κυκλοφορεί με οτι θέλει... το προβλημα ειναι οτι ο αποχαυνωμένος τηλεθεατής τον αναγαγει σε τηλεοπτικη μπαντιερα της λαικης αφυπνισης
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
αντε να πω τη μ@λ@κι@ μου:στο μπεκο μου για τον Λακη γενικοτερα διοτι
α)δεν περιμενω απο κανενα Λακη να μου πει τι καραγκιοζηδες ειναι οι πολιτικοι κ β)θεωρω φαιδρο-τουλαχιστον-οποιον για να παραξει(καλα το λεω το ρημα..?) `χιουμορ` ασχολειται με πολιτικα θεματα η θεματα της `επικαιροτητας` η της τηλεορασης,βλ Ραδιο Αρβυλα,Λαζοπουλος κ.α.Αυτο που κανουν δεν ειναι χιουμορ,δεν ειναι σατυρα,ειναι σαν τις φτηνιαρικες επιθεωρησεις του κwλου στα, ας τα πουμε θεατρα...Απλα ειναι γτπ...Αν εχεις ταλεντο κ χιουμορ το βγαζεις αλλιως αγορινα μου κ οχι με φτηνομ@λ@κιες,γιωργακηδες,κωστακηδες κ μπουμπουκους,στο μπεκο μας αυτοι...Τωρα ειδικοτερα για τα ποσα παιρνει,αν η θεωρια που λεει,οτι η τιμη ενος προιοντος συνδεεται με τα εξοδα για την διαφημηση του οποτε,αφου ο Λακης κοστιζει ακριβα κ τα προιοντα που διαφημιζονται κατα τη διαρκρια της εκπομπης του χρεωνονται κ παραπανω κ στη τελικη τα πληρωνω κ εγω τοτε ναι με απασχολει το ποσα παιρνει...Για να μην πω οτι κατανταει προκλητικος οταν κλαιγεται για τον φτωχο κοσμακη,γιατι δε νομιζω να μενει στον Αγιο Παντελεημονα να οδηγαει Φιατακι 15ετιας κ να ειναι στο νοικι σε δυαρι,ναι..? |
|
|
|||
|
|||
|
Μπορει να παιρνει οσα θελει.....μαγκια του....απλα μην το παιζει πια αγανακτισμενος.....μερος του συνολου ειναι και καλοπληρωμενο κιολας....ασε που μαλλον ηταν και .....στο κοτερο!!!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά δεν είμαι μόνος μου........
![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Ούτε κρύο ούτε ζέστη δε μου κάνει. Ο Λαζόπουλος τα λέει ωραία, αλλά είναι βαλβίδα του συστήματος. Οσο για τα φράγκα με γειά του με χαρά του. Και σε τελική ο κόσμος τον βλέπει ως διασκεδαστή, δεν κάλεσε και σε εξέγερση. Εδώ μέσα κατά καιρούς έχουμε γράψει πιό χοντρά από αυτά που λέει στις εκπομπές του.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επιστολή που έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι "4" | pyrosbestis | Ελλάδα | 10 | 13-01-2012 17:29 |
| Να προσεχουμε και λιιιιγο τα.. "μετοπισθεν", Ε?? | black_hawk | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 26 | 31-08-2011 01:45 |
| "Πιστοί" στο ραντεβού τους οι Αγανακτισμένοι για 4η μέρα | SenseiG | Επικαιρότητα | 16 | 30-05-2011 18:33 |
| Η Δραγώνα άνοιξε την "πόρτα" για τουρκικό πανεπιστήμιο στη Θράκη!!! | Acen | Ελλάδα | 21 | 17-09-2010 23:02 |
| Η λύση για τους ενοχλητικούς "καθαριστές τζαμιών" στα φανάρια ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 8 | 16-10-2009 22:09 |