GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-04-2012, 19:20
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Παπί Daytona

Πόσα χιλιόμετρα κάνεις την ημέρα και θές παπί?
Τα έχεις βάλει κάτω και θα σου κάνει απόσβεση αν συνυπολογίσεις αγορά ασφάλειες …..και μακριά από την μπεμπούλα σου?
Reply With Quote
Παλιό 09-04-2012, 22:52
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Πόσα χιλιόμετρα κάνεις την ημέρα και θές παπί?
Τα έχεις βάλει κάτω και θα σου κάνει απόσβεση αν συνυπολογίσεις αγορά ασφάλειες …..και μακριά από την μπεμπούλα σου?
Δεν έχεις άδικο, αλλά αν η κατάσταση, στο δικό μου επάγγελμα, συνεχίσει έτσι για μερικούς μήνες ακόμη θα είμαι τυχερός να έχω να βάζω βενζίνη στο παπί. Από την άλλη βλέπω ότι είναι πιθανό να χρειαστεί κάποια στιγμή να σκοτώσω το dakar, οπότε καλύτερα να μην το ταλαιπωρώ άλλο στην Αθήνα μπας και πιάσουμε κανά φράγκο παραπάνω.
Reply With Quote
Παλιό 09-04-2012, 23:11
Alkinoos Ο/Η Alkinoos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R1200GS Adventure
Προεπιλογή

Δεν είναι μόνο τα χιλιόμετρα κ η σχέση απόσβεση-κόστος παπιου.
Δες το παπι σαν "δώρο" στη μηχανη!
Εγω το ADV μου το χρησιμοποιω καθημερινά σα παπακι. Το έχω ευχαριστηθεί πολυ περισσότερο απο οποιαδήποτε άλλη μηχανη είχα αλλα ώρες ώρες σκέφτομαι ότι είναι αμαρτία να το καιω κάθε μέρα πάνω κάτω στη Θηβων, να το μποτιλιαρο στη κίνηση, να το φωρτωνω σα μηχανακι της speedex κ να γράφω "κακα" χιλιόμετρα.
Έτσι αποφάσισα να πάρω ένα παπι κ να θυμηθώ τα νιάτα μου!
Αν υπολογίσεις το κόστος του, τα σέρβις του, την κατανάλωση του αλλα παράλληλα κ τα εξοδα που γλυτωνεις απο τις φθορές του BMW, πίστεψε με, αξίζει.
Reply With Quote
Παλιό 09-04-2012, 23:20
VaGaBond Ο/Η VaGaBond βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: '07 BMW R1200GS , '00 YAMAHA CRYPTON R 105

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stelth1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Mονο YAMAHA σε παπι ,βρες ενα crypton απο 100cc κ ξενιασες.Μακραν τα ποιο αξιοπιστα παπια(σκυλια).Σε μια ερευνα σε ντελιβεραδες το crypton βγηκε 1ο με διαφορα!
Εχω το crypton r105.Θεωρειται ο "απογονος" του Yamaha townmate T80.Γενικα ειναι σκυλι αλλα εχει ενα μεικονεκτημα.Τα μεταλλα του κινητηρα του ειναι τετοια που αργει να ζεσταθει στο ξεκινημα.Ακομα και τωρα το πρωτο μισο χιλιομετρο το κανω με το το τσοκ ανοιχτο.Δεν περνει μπροστα ευκολα το χειμωνα.Μιλαμε για 30 μανιβελιες τα χαραματα οταν ειχε κρυο.Για μιζα το χειμωνα, ουτε να το σκεφτεσαι γιατι θα η μπαταρια θα τα παιξει.Το ιδιο ισχυει και για το 100αρι.Το μονο που αξιζει πραγματικα ειναι το crypton r135,το οποιο ειναι τελειως διαφορετικο απο τα αλλα δυο,ψεκαστο και αλλο σκαρι, αλλα αισθητα ακριβοτερο.Τα παραπανω τα εχω διασταυρωσει με ανθρωπο που περασαν απο τα χερια του και τα τρια μοτελα που προαναφερθηκαν.
Reply With Quote
Παλιό 09-04-2012, 23:30
stelth1 Ο/Η stelth1 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΧΙΟΣ-ΑΘΗΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Μoto: GS 1200 ADV 2007-KTM EXC 400- BEVERLY 300

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VaGaBond Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω το crypton r105.Θεωρειται ο "απογονος" του Yamaha townmate T80.Γενικα ειναι σκυλι αλλα εχει ενα μεικονεκτημα.Τα μεταλλα του κινητηρα του ειναι τετοια που αργει να ζεσταθει στο ξεκινημα.Ακομα και τωρα το πρωτο μισο χιλιομετρο το κανω με το το τσοκ ανοιχτο.Δεν περνει μπροστα ευκολα το χειμωνα.Μιλαμε για 30 μανιβελιες τα χαραματα οταν ειχε κρυο.Για μιζα το χειμωνα, ουτε να το σκεφτεσαι γιατι θα η μπαταρια θα τα παιξει.Το ιδιο ισχυει και για το 100αρι.Το μονο που αξιζει πραγματικα ειναι το crypton r135,το οποιο ειναι τελειως διαφορετικο απο τα αλλα δυο,ψεκαστο και αλλο σκαρι, αλλα αισθητα ακριβοτερο.Τα παραπανω τα εχω διασταυρωσει με ανθρωπο που περασαν απο τα χερια του και τα τρια μοτελα που προαναφερθηκαν.
Για να το λες ετσι θα ειναι...ειχα κ εγω οπως κ πολλοι συναδελφοι μου το crypton 105,μια φορα το χρονο καθαρισμα καρμπυρατερ-φιλτρο αερα-λαδια,πατημα την μιζα κ φυγαμε χειμωνα(παντα με τσοκ) καλοκαιρι,οταν το πουλησα για να παρω scooter
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης