![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πόσα χιλιόμετρα κάνεις την ημέρα και θές παπί?
Τα έχεις βάλει κάτω και θα σου κάνει απόσβεση αν συνυπολογίσεις αγορά ασφάλειες …..και μακριά από την μπεμπούλα σου?
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν έχεις άδικο, αλλά αν η κατάσταση, στο δικό μου επάγγελμα, συνεχίσει έτσι για μερικούς μήνες ακόμη θα είμαι τυχερός να έχω να βάζω βενζίνη στο παπί. Από την άλλη βλέπω ότι είναι πιθανό να χρειαστεί κάποια στιγμή να σκοτώσω το dakar, οπότε καλύτερα να μην το ταλαιπωρώ άλλο στην Αθήνα μπας και πιάσουμε κανά φράγκο παραπάνω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είναι μόνο τα χιλιόμετρα κ η σχέση απόσβεση-κόστος παπιου.
Δες το παπι σαν "δώρο" στη μηχανη! Εγω το ADV μου το χρησιμοποιω καθημερινά σα παπακι. Το έχω ευχαριστηθεί πολυ περισσότερο απο οποιαδήποτε άλλη μηχανη είχα αλλα ώρες ώρες σκέφτομαι ότι είναι αμαρτία να το καιω κάθε μέρα πάνω κάτω στη Θηβων, να το μποτιλιαρο στη κίνηση, να το φωρτωνω σα μηχανακι της speedex κ να γράφω "κακα" χιλιόμετρα. Έτσι αποφάσισα να πάρω ένα παπι κ να θυμηθώ τα νιάτα μου! Αν υπολογίσεις το κόστος του, τα σέρβις του, την κατανάλωση του αλλα παράλληλα κ τα εξοδα που γλυτωνεις απο τις φθορές του BMW, πίστεψε με, αξίζει. |
|
|
|||
|
|||
|
Εχω το crypton r105.Θεωρειται ο "απογονος" του Yamaha townmate T80.Γενικα ειναι σκυλι αλλα εχει ενα μεικονεκτημα.Τα μεταλλα του κινητηρα του ειναι τετοια που αργει να ζεσταθει στο ξεκινημα.Ακομα και τωρα το πρωτο μισο χιλιομετρο το κανω με το το τσοκ ανοιχτο.Δεν περνει μπροστα ευκολα το χειμωνα.Μιλαμε για 30 μανιβελιες τα χαραματα οταν ειχε κρυο.Για μιζα το χειμωνα, ουτε να το σκεφτεσαι γιατι θα η μπαταρια θα τα παιξει.Το ιδιο ισχυει και για το 100αρι.Το μονο που αξιζει πραγματικα ειναι το crypton r135,το οποιο ειναι τελειως διαφορετικο απο τα αλλα δυο,ψεκαστο και αλλο σκαρι, αλλα αισθητα ακριβοτερο.Τα παραπανω τα εχω διασταυρωσει με ανθρωπο που περασαν απο τα χερια του και τα τρια μοτελα που προαναφερθηκαν.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μποτες Daytona Voyager GTX | paramedic | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 1 | 06-10-2011 04:44 |
| daytona | z_atomic | Μπότες | 9 | 16-05-2011 18:48 |
| bell M5X daytona ocb | squad | Κράνη | 2 | 27-04-2011 00:38 |
| COLORI DAYTONA CORDURA | PACO | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 19-12-2010 20:13 |
| ΜΠΟΤΕΣ DAYTONA | ANASTAZ | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 30-11-2010 20:16 |