![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
oooollllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως οι Δημότες του πίνουν νερό στο ονομά του.
Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παραδειγμά του………………….
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σκίστους Απόστολε!!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Χωρίς να τον γνωρίζω αλλά μπορεί και να το "παίζει" λίγο. Δεν ξέρω
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίο το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο
![]() Ο Mr πετάξτε το σταυρό στη Θάλασσα ώσπου να τον πιάσω, ισχυρίζεται ότι ο διάλογος έγινε μπροστά στους συνεργάτες του. και λέω εγώ ο αφελής Μα ποιος εργολάβος θα πρότεινε μίζα σε δήμαρχο μπροστά σε τρίτους ![]() ![]() Ποιος δήμαρχος θα δεχόταν μίζα μπροστά σε τρίτους ![]() ![]() Η ομαδικότητα κάποιες φορές έχει και τα όρια της |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπροστα μου τα αρπαζαν οι δημαρχοι... βουλευτες... κλ ειχαν ξεφυγει εντελως ενα διαστημα... απλα τωρα μερικοι εμειναν στα παλια... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν και στη τουαλέτα μέχρι και ο βασιλιας μόνος του παει ;-) (φημες λένε) |
|
|
|||
|
|||
|
Εγω αυτο που ξέρω, είναι ότι όλοι στην περιοχή του, τον θέλουν και πίνουν νερό στο όνομα του!
Μόνο τα μισά να έχει κανει, απο αυτα που έχουν ακουστεί κατα καιρούς, τότε είναι απο τους πιο άξιους δημάρχους (με μεγάλη διάφορα απο τον οποιο... δεύτερο). Φαίνεται ότι αγαπάει το τόπο που ζει, και το αποδεικνύει συνέχεια! Μακάρι να συνεχίσει έτσι, και να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και άλλοι... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τελικα κοιταξτε που φτασαμε .... ο Γλετσος να ειναι ο μαγκας.... μαγκια του |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεκτή η μήνυση για Έσχατη Προδοσία | pkiriakos | Διάφορα | 4 | 30-05-2011 12:48 |
| Δεκτή η μήνυση για Έσχατη Προδοσία!!! | HERC | Επικαιρότητα | 0 | 31-03-2011 21:21 |
| Έσπασε το φράγμα του Μόρνου-Προβλήματα στην υδροδότηση της Αθήνας | SenseiG | Επικαιρότητα | 1 | 29-03-2011 18:37 |
| Έστω και Αργά. Σοφικό | Peter | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 6 | 28-03-2011 12:07 |
| Δεκτή η μήνυση για Έσχατη#Προδοσία | MARK | Επικαιρότητα | 33 | 26-01-2011 10:01 |