Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X
Μήπως όμως αφελώς στοχοποιείς και κατηγοριοποιείς μία μεγάλη μερίδα πιθανών πωλητών οι οποίοι ουδέποτε είχαν πρόβλημα με τις μηχανές τους ???
Μήπως χωρίς να το θέλεις δημιουργείς προβληματισμό και δυσαρέσκιά μέσα από λάθος εντυπώσεις για μηχανές 08-09.
Και μία τελευταία ερώτηση
Όταν πούλησες την δική σου R1200GSA είπες στον αγοραστή, με την ειλικρίνεια που διατείνεσε ότι σε διακατέχει, ΦΙΛΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ 08-09 ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΟΥ ή προσπάθησες σύμφωνα πάντα με τα δικά σου συμπεράσματα για το μοντέλο να του την φορτώσεις??????
|
Όταν τη Πούλησα ο άνθρωπος είδε το φάκελο της μηχανής που είχε αναλυτικά τα πάντα,και την ζημιά σαφώς.Όχι φυσικα,δεν του ειπα οτι μακρια αν θέλεις την υγεία της τσέπης σου,τουλάχιστον όμως ειπα το τι είχε πάθει,άλλωστε το διάβασε κιολας,δεν κράτησα κάτι κρυφό,καταρχήν έδωσα στο θεμα της μηχανης μου απο μονος μου επέκταση στα διάφορα forums,κάτι που άλλοι δεν κάνουν και κοιτάνε με χίλιους τρόπους να κρύβουν τα όσα είχε πάθει η μηχανη τους,αν είχε πάθει βέβαια κάτι.
Καλα τι το ψάχνω τωρα,στην φωλιά του λύκου πάω κι εγω να συμβουλεψω?σαν να μπαίνω στην θύρα 7 και να φωνάζω ειμαι βαζελος.και στο κάτω κάτω τι με νοιάζει εμένα.
Δε θελω να δημιουργήσω προβληματισμό,ειναι και αρκετα μοντέλα που δεν έχουν βγαλει κάτι,απλα υπάρχει η καχυποψία του κι αν βγαλει κάτι?
Το μοντελο του 2010 ειναι αρκετα βελτιωμένο στα περισσότερα που πονουσε ο προκατοχος του.εγω απλα μια γνώμη εκφερω,απο κει κι έπειτα ο φίλος καλο ειναι να το ψάξει σε forums αλλα και σε μηχανικούς της εταιρείας που η γνώμη τους για πολλούς ειναι γνωστή.
τέλος πάντων,παιδια όλα αυτα ειναι απλα γνώμες,γούστα,συμφέρον προσωπικό δεν έχω,να κερδίσω κάτι,δε παίζει,οποτε καλη συνέχεια στην αναζητηση μηχανής του φίλου,ασχολήθητε με τον ίδιο.
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk