![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
οπως ειπαν κ καποια παιδια shell κ bp πλεον ειναι απο Ε.Π. εγω βαζω συνηθως ΕΤΕΚΑ στο χαιδαρι κ προσπαθω να μην αλλαζω συχνα βενζιναδικα.
|
|
|
|||
|
|||
|
δυστυχώς κοιτάω πρώτα την τιμή και μετά την εταιρία....εκεί καταντήσαμε !!! αν δεν μου βγάλει κάποιο πρόβλημα τότε θα ξαναβάλω!!!!ξεφτηλα ....εκει δεν μπορούμε να κάνουμε ενα κίνημα σαν την πατάτα και να βγάλουμε φτηνή μπεζίνα ρε γ.....!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ΕΛΙΝ και πάλι ΕΛΙΝ...........
ίσως η μόνη εταιρία που κάνει μόνη της ελέγχους στα δικά τις πρατήρια, η μόνη που στέλνει δείγματα στο χημείο του κράτους πριν της ζητηθούν και η μόνη που δεν διστάζει να σπάσει συμβόλαια και να καταβάσει τις ταμπέλες από πρατηριούχους που παρανομίσουν |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν με απασχολεί και πολύ που θα βάλω…. με απασχολεί ότι το επόμενο θέμα που θα ανοίξουμε σε λίγο καιρό είναι «τι βενζίνη βάζαμε κάποτε στις μηχανές μας?»….
![]() Έτσι όπως πάει πρέπει να βρούμε τρόπο να έχουμε κάβα βενζίνη σε κανένα υπόγειο… |
|
|
|||
|
|||
|
ωραιος ο σχηματαραιος
|
|
|
|||
|
|||
|
Και για οσους θελουν να ελεγχουν ποια πρατηρια πιαστηκαν απο τους ελεγχους του υπουργειου με νοθευμενη βενζινη σας παραθετω το link..
ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τωρα θα μου πεις αυτοι εχουν και δικα τους πετρελαια ε και και εμεις εχουμε αλλα η λαλακια εδω στην ελλαδα παει συνεφο . |
|
|
|||
|
|||
|
Πρόσφατα μιλαγα με υπάλληλο σε βενζινάδικο.
Μου περιέγραψε τη νοθεία στη βενζίνη. Στους 2 τόννους βενζίνης, πρόσθεταν 400 λίτρα πετρέλαιο. Δηλαδη νοθεία ανω του 20%!!! Άντε μετα να πας να βάλεις βενζίνη... Ολοι τα ίδια ##### πουλάνε. |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ βάζω απλή αμόλυβδη απο όπουδηποτε -επώνυμα εννοειται-και απλά κάνω ένα γεμισμα με 100άρα κάθε 4 γεμίσματα.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
![]() |
|
|