![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ααααα δηλαδή στην παίρνει εσένα κοψοχρονιά και την μεταπουλάει ακριβότερα;;;; Τι λες ρε το λαμόγιο;;;; Εμποράκος δηλαδή ο π@ύστης;;;; ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Του την κλέψανε;;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
συγνωμη αλλα γι αυτο λεω.....μολις βλεπουμε σπασμενα γονατα,,,,θα ξερουμε τουλαχιστον με τι ασχολειτε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίος
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Oχι καλε, την πουλησε!
Μαλλον δε το διατυπωσα σωστα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν εχω καταλαβει ΤΙΠΟΤΑ!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
το ωραιο θα ηταν να μπορουσα να κοινοποιησω το τηλεφωνο του και να περνουμε ολοι τηλεφωνο να του προτεινουμε τιμες ξεφτιλα για οτι πουλαει....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ....ΜΠΟΡΩ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
κοιτα φιλε μου...επειδη κανω μια δουλεια λιγο....περιεργη,πιστεψε με δεν αναφερα ακριβως οσα ειπωθηκαν για να ζητησει συγνωμη.....το ρεζουμε τονισα ωστε να ειμαστε υποψιασμενοι.....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η απελευθέρωση των "κλειστών" επαγγελμάτων | ortho | Ελλάδα | 0 | 28-07-2011 09:35 |
| Η τρόικα συνεχίζει το "θρίλερ" με την 5η δόση | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 09-06-2011 18:22 |
| Mουντιάλ "πλιάτσικου" και καταγγελιών | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 11-06-2010 18:51 |
| Και κατι για το επαγγελμα μου "Ιατρικός Επισκέπτης και εργασιακό stress"... | Wicked_GS | Διάφορα | 6 | 06-04-2010 13:57 |
| "Έσβησε" ο γλυκός άγγελος...του Τσάρλυ | Alext | Κόσμος | 5 | 26-06-2009 22:54 |