![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ετσι οπως δειχνει η κατασταση μεχρι στιγμης θα ξαναπαμε μαλλον σε εκλογες...
Εγω παντως και τις κοτουλες μου εβαλα φετος....και την γιδουλα μου πηρα να λεμε κανενα καλαμπουρι...και τα ζαρζαβατια τα φυτεψα....... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Χωρίς πλάκα....οποίος έχει περιουσία στην επαρχία και κάθεται στην πολη, νομίζω ότι κάνει λαθος
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δηλαδή θέλουμε μνημόνιο απλώς, ...δεν το ξέρουμε; ![]() Αυτή πάλι η νέα μεταβλητή "αριθμός κομμάτων" τι σημαίνει; Αν αντί 34 ήταν 134 ή 234 μειώνεται αντιστρόφως ανάλογα το ποσοστό ψηφοφόρων που τους ψηφίζει; ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σωστοοοοος!! Απόσπασμα:
Αν ημουν χωρις παιδι θα ειχα φυγει ηδη........ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αυτο που θελω να πω ειναι οτι ''ο Γιαννης φοβαται το θεριο και το θεριο τον Γιαννη''. Αν η ψηφος ηταν αντιμνημονιακη τα δυο κομματα δεν θα υπολοιπονταν μονον 9% απο την αυτοδυναμια αλλα 129% τουλαχιστον. Ο κοσμος δεν θελει να βγει απο το ευρο ουτε θελει να φυγει απο την ΕΕ. Ακομα και ο Τσιπρας το καταλαβε αυτο και στην συνεντευξη του σε αμερικανικο δικτυο προχθες ειπε ''μεσα στο ευρο, μεσα στην ευρωπαικη Ενωση και η ελλαδα ειναι ενα τιποτα εξω απο αυτα''. Κι ερωτω πως θα γινει αυτο το ''μεσα στο ευρο και την ΕΕ με αθετηση του μνημονιου ¨η επαναδιαπραγματευση αυτου οταν οι εξω δεν τον συζητανε? Αρα και ο Τσιπρας μηπως βλεπει οτι η αντιμνημονιακη πολιτικη (πραξη και λογια)δεν μας βγαινει? Ξερεις τι ελεγε ο Τσε Γκε Βαρα? "Ο ΕΦΙΑΛΤΗς ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ ΧΩΡΙς ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..¨" Εχω την εντυπωση οτι και αυτος ο Τσιπρας, εχοντας καθε λογο να πιστευει στην πρωτια στις επομενες εκλογες, αρχισε να καταλαβαινει καποια πραγματα......... Τωρα για τον αριθμο των κομματων που ανεφερα ηθελα να καταδειξω οτι αφου δυο μολις κομματα με τα τοσα και τοσα μειον που τους καταλογιζονται κατορθωνουν να μαζεψουν το 32% των ψηφων σημαινει οτι ο λαος ναι μεν δεν του αρεσει το ζορι του μνημονιου αλαλ φοβαται και το αγνωστο σε μεγεθος ζορι του εκτος μνημονιου. Γιαυτο και δεν βγηκε πρωτο κομμα ο Συριζα, το ΑΝΕΛ ¨η το ΚΚΕ. Αν πραγματικα ηθελε ο κοσμος την εξοδο απο το μνημονιο, την ΕΕ, το ευρο "η τελος παντων ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ αλλαγες στο υπαρχον πολιτικο συστημα και εν συνεχεια στο μνημονιο τοτε πρωτο κομμα θα ηταν αν οχι το ΑΝΕΛ σιγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετα δε την τελευταια συνεντευξη του Τσιπρα ο κοσμος καταλαβε οτι τοσο καιρο τους λεει παχια λογια διχως αντικρυσμα. Διοτι πως μπορει κανεις να λεει με επιστολη στην κομμισιον οτι δεν αναγνωριζει το μνημονιο οπερ και συνεπαγεται εξοδος απο την ευρωζωνη αφου θα σταματησει η δανειοδοτηση και απο την αλλη να λεει ναι στο ευρο και την ΕΕ? Εγω, για να τελειωνω με την λογοδιαρροια μου, πιστευω οτι ο κοσμος ψηφισε πιο πολυ εναντια στην διαφθορα και την ρεμουλα των δυο μεγαλων κομματων φερν οντας κι αλλους στην ιδια κυβερνηση(?) για ελεγχο των πρωτων παρα αντιμνημονιακα. Last edited by GeorgeP; 12-05-2012 at 12:40. |
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργη,
είναι πως τα ερμηνεύει κανείς τα πράματα... Εσύ λες άθροισμα και οι 2 υπολείπονται 9% της αυτοδυναμίας, άλλοι όμως λέμε ότι ο ένας από 40% που παρέλαβε απ τον Καραμανλή την πήγε στο 20% δηλ. μείωση κατά 50% και ο άλλος από 44% το πήγε στο 14%!!! Άθροισε τις συνολικές μειώσεις και θα δεις ότι μόνο οι σκληροπυρηνικοί, οι υπερήλικες, οι συγγενείς και ο βολεμένοι που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια και φοβούνται τα δικαστήρια τους ψήφισαν και όχι οι Ευρωπαϊστές. Ο κόσμος δεν πάει να ψηφίσει με κομπιουτεράκια.... ("να δώσω και δω ένα 14% σαν αντιστάθμισμα στον Τσίπρα που θα πάρει 20%, δώσε και συ στον άλλον ένα 20% να ισοσκελίσει τον Καμμένο" κλπ, κλπ) Εξ άλλου δεν πρέπει να αποπροσανατολίζουμε λέγοντας ότι ο Τσίπρας ευαγγελιζόταν την έξοδο απ την Ευρώπη και τώρα κάνει ανακυβισθήσεις κοινώς ####τούμπες πράγμα που ποτέ δεν έκανε ο άνθρωπος ούτε καν προεκλογικά .... Επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ζητούσε και αυτό προσμένει και ο κόσμος που ψήφισε αυτά τα κόμματα. Αμφιβάλεις ότι σε περίπτωση επαναληπτικών θα πάρει μαζί με τον Καμένο πάνω από 50%;;;; Last edited by arnhths; 12-05-2012 at 15:30. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
το εχουμε πει δεκαδες φορες, οτι ο τσιπρας δεν μιλαει για εξοδο αλο την ευρωπη
δεν μπορεις να ανοιξεις το κεφαλι καποιων και να το βαλεις μεσα.............. ![]() |
![]() |
|
|