![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αγορινα εχουμε τον Βασίλη που τρώει και το ντεκόρ......
...το μαρουλοφυλλο κατω απ'την ρώσικη!!!!:beer: Send from my Xperia arc using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
καλες μπυρες............ομοσταυλοι
|
|
|
|||
|
|||
|
...μαρούλια έχω δικής μου παραγωγής. Ας είναι καλά η Μαρία... Παγωτιά δεν έχω βάλει ακόμα Μάριε χαχα
|
|
|
|||
|
|||
|
καλα ξεμπερδεματα και στους πατρινιιιιιιιιιιιιιους...........
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Δημητρης & Ζησιμος ![]() ![]() ![]() Αντρεα χαρηκαμε που μπορεσες και ηρθες ![]() ![]() Παγωμενια μπυρονια must με τετοιο καιρο !!!!! ![]() Λαμπρος που μολις ηρθε απο Ναυπακτο. ![]() Αλλη μια συναντηση εφτασε στο τελος. Για ακομα μια φορα περασαμε τελεια ενα ευχαριστω στον Μαριο για την φιλοξενια του. Η σημερινη συναντηση ηταν προς τιμη του Ζησιμου ο οποιος αναχωρει για Φιλλιπινες. Φιλε Ζησιμε σου ευχομαστε ολοψυχα καλο ταξιδι να περασεις καλα και να γυρισεις με τις μπαταριες σου γεματες. Οθωνα αισθητη η απουσια σου αποψε. Θα τα πουμε απο κοντα στα μερη σου την επομενη τεταρτη. Επισης να καλωσορισουμε τον Δημητρη ο οποιος ειναι συναδελφος μου απο Θεσαλλονικη και αποτελει υποψhφιο μελος του forum. Last edited by Grs1; 17-05-2012 at 00:22. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Καταπληκτικο ηλιοβασιλεμα αλλα MARIBA ![]() ![]() ![]() ![]() Και να που η παρεα μαζευεται σιγα σιγα.... ![]() ![]() Και αφου νυχτωσε η παρεα μεταφερετε στα ενδοτερα για τις καθιερωμενες ποικιλιες και μπυρες....
Last edited by Grs1; 17-05-2012 at 00:35. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ΜΠΥΡΟΝΙΑ ΜΠΥΡΟΝΙΑ ΜΠΥΡΟΝΙΑ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ......... ![]() Η ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑ ΚΕΦΙΑ ![]() ![]() ΜΑΡΙΟΣ Ο ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΑΠΟ ΜΠΥΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...... ![]() ![]() ΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ MODERATOR ΓΛΥΦΕΤΑΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ? ![]() Και ναι... οι ποικολιες επιτελους κανουν την εμφανιση τους.... ![]() Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΗΡΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ... ![]() ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΒΑΣΙΛΗΣ THE GREAT ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟ. ![]() ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΔΕ.... ![]() ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΛΛΑ MARIBA ΟΠΟΙΟς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΧΑΝΕΙ...... Last edited by Grs1; 17-05-2012 at 00:51. |
|
|
|||
|
|||
|
και να οι τελευταιες φωτογραφιες σορρυ αν κουρασα αλλα μας ειπανε οτι αν λειπει η Ναταλι δεν υπαρχει φωτογραφος.... δεν νομιζω Νοτη !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Πανικος τα πηρουνια εχουν πιασει φωτια....... ![]() Και επιδορπιο με μπολικο σιροπι ετσι για να γλυστραει καλυτερα βεβαιως βεβαιως.... ![]() ![]() ![]() Μην τολμησει κανεις να του παρει το φαγητο αλοιμονο του ![]() Ναι σωστα το καταλαβατε καποιος εχασε την μεριδα του ![]() και να τα πειστηρια του εγκληματος ![]() και μια σε σκοτεινο φοντο οπως ταιριαζει σε υπογειες δοσοληψιες...... ![]() Και σφηνακια στο τελος ετσι γιατι δεν ηπιαμε και τιποτα λεω τωρα εγω ( να δω πως θα σηκωθω το πρωι ηθελα ναξερα) ... Ζησιμε να εισαι γερος και δυνατος να περασεις τελεια και τα λεμε απο φθινωπορο. καλο ταξιδι απο ολη την τρελοπαρεα..... Last edited by Grs1; 17-05-2012 at 01:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παίδες φοβερή κατάσταση................και φυσικά ΟΛΑ τα λεφτά το μέρος......μαγεία
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Mπράβο στα παιδιά της Πάτρας !!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γαλλικές Άλπεις και πέριξ ... 2012 | ΙoannisPanagiotidis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 79 | 08-02-2013 00:20 |
| Ηρακλείωτικο Καφεδομπυράκι Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 44 | 11-03-2012 00:32 |
| Βολιώτικο βραδινό τσάι...08-02-2012 | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 27 | 09-02-2012 08:17 |
| Βολιώτικη μπύρα 1-2-2012 | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 25 | 02-02-2012 18:48 |
| AΘΗΝΑ, 7 - Ι - 2012, για μια και μοναδικη παρασταση! | black_hawk | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 10 | 06-01-2012 19:12 |