![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ανεβάζω λοιπόν αυτό το θέμα για να αναλύσω λίγο το συγκεκριμένο λάστιχο με τα δικά μου μάτια
![]() ![]() ΓΙΑ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ....................... ![]() ![]() Το συγκεκριμένο λάστιχο για ΜΕΝΑ (όπως οδηγαω εγώ) είναι άκρως ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ..... Και το εξηγώ... Εχω το adventure 08 και μου αρέσει να πλαγιάζω ΠΟΛΥ το μοτο.......και όταν λέω ΠΟΛΥ εννοώ ΠΟΛΥ... Με όλα τα άλλα λάστιχα που φόρεσα κατά καιρούς δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα στριψίματος ,όμως με το συγκεκριμένο πάνω στην στροφή χάνω το μηχανάκι από τον έλεγχο.... Την ώρα που βρίσκομαι πλαγιασμένος και βλέπω πως η στροφή με παίρνει και για περισσότερο πλάγιασμα στη 'σφαλιάρα' που του δίνω να πέσει και άλλο κάτω το μότο,νομιζω ότι ΤΕΡΜΑΤΙΖΡΕΙ η κορώνα του και μετά είναι το προφίλ με αποτέλεσμα να μην μου προσφέρει άλλο πλάγιασμα και το adve να κουνάει σαν βάρκα σε κύματα και αυτό να το καθιστά επικίνδυνο... Να επισημάνω πως το πέλμα του με άφησε ευχαριστημένο από την άποψη ότι ζεσταίνεται πολύ γρήγορα και στο φρενάρισμα ακούει πολύ καλά.... Τώρα αν στο κούνημα της μότο πάνω στην στροφή παίζει ρόλο......το βάρος της μηχανής σε συνδυασμό με το μαλακό του πέλμα,είναι και αυτό μια σκέψη που με προβληματίζει και δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς... ΑΛΛΑ αν είσαι xtreme οδηγός ίσως αυτό το λάστιχο να μην είναι και ΟΤΙ καλύτερο... Η γνώμη μου είναι αν κάποιος το σκέφτεται να βάλει αυτό το λάστιχο και είναι στριφτερος,τότε θα ήταν καλύτερα να έβρισκε κάποιον φίλο η γνωστό που το φοράει ήδη και να το τεστάρει ο ίδιος κάνοντας το μια βόλτα για να δει αν του κάθεται και όχι να επηρεαστεί από γνώμες,,γιατί ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο οδήγησης..... ![]() |
|
|