GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 12-06-2012, 18:31
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700
Προεπιλογή Απάντηση: Η αιμορραγία συνεχίζεται...

Δυστυχώς δεν υπάρχει στο μέλλον προοπτική για κάτι καλύτερο. Η χώρα θα οδηγηθεί με ακρίβεια τολμώ να πω (σκοπευτή) στην απόλυτη ανέχεια. Η χώρα μου είναι και θα παραμείνει πλούσια. Προδόθηκε όμως. Όπως και τα κάστρα όταν έπεφταν. Πάντα από μέσα.
Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. …………………
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 18:35
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Δυστυχώς δεν υπάρχει στο μέλλον προοπτική για κάτι καλύτερο. Η χώρα θα οδηγηθεί με ακρίβεια τολμώ να πω (σκοπευτή) στην απόλυτη ανέχεια. Η χώρα μου είναι και θα παραμείνει πλούσια. Προδόθηκε όμως. Όπως και τα κάστρα όταν έπεφταν. Πάντα από μέσα.
Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. …………………

Δυστυχώς Νάπο μου, σε αντίθεση με τη γνώμη σου για τις GS , σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο...
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 19:12
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Δυστυχώς Νάπο μου, σε αντίθεση με τη γνώμη σου για τις GS , σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο...

Ίσως να είχα και διαφορετική γνώμη εάν το ύψος της σέλλας ήταν σε λογικά όρια. 800 έως 805 cm.

Και να πω και την αλήθεια εσείς τα γράφετε , εγώ ο δυστυχής απλά τα αναμεταδίδω.........................
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 19:18
Moderator

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Ίσως να είχα και διαφορετική γνώμη εάν το ύψος της σέλλας ήταν σε λογικά όρια. 800 έως 805 cm.

Και να πω και την αλήθεια εσείς τα γράφετε , εγώ ο δυστυχής απλά τα αναμεταδίδω.........................
Δεν παίζεσαι...
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 21:09
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Φίλε να με συγχωρέσεις αν σε έχω παρεξηγήσει, και αν φυσικά εννοείς εμένα με το ότι κάποιος σας λέει τι να ψηφίσετε την Κυριακή... Δυστυχώς ΔΕΝ έχω κάποια λύση να προτείνω. Μακάρι να είχα, μακάρι να είμουν Θεός και να έλυνα τα προβλήματα αυτού του τόπου. Δεν έχω λύσεις, όπως και δεν έχω, δυστυχώς κάποιον ικανό να προτείνω. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα ψηφήσω Χ.Α., όχι γιατί τους θεωρώ ικανούς να κυβερνήσουν την χώρα, ούτε γιατί τους συμφωνώ 100% με τα πιστεύω τους. Τους βλέπω σαν μια δύναμη που ίσως να τιμωρήσει, μερικά τουλάχιστον λαμόγια, που θα ήθελα να τα δω με τα μούτρα σπασμένα έστω και για λίγο στην τηλεόραση... Όχι ότι θα φτιάξουν τα πράγματα και η Ελλάδα, αλλά να, έτσι για να πάρουμε για λίγο μια ικανοποίηση... Εδώ ψηφήζαμε τόσα χρόνια κοπρίτες και κοπρίτες, καιρός να τους κάνουμε τη ζωή λίγο πιο δύσκολη. ΔΕΝ είστε παιδάκια να σας επηρεάζω με τα γραπτά μου ούτε θα σας πω εγώ τι θα ψηφήσετε. Έχω μάθει να έχω το θάρρος της γνώμης μου, και δεν φοβάμαι να πω τι θα κάνω ΕΓΏ και μόνο ΕΓΏ. Ούτε την γυναίκα μου δεν πιέζω. Συγνώμη αν σε παρεξήγησα, αλλά έχω την εντύπωση ότι στιγματίζεις εμένα στο ποστ σου. Πάντα φιλικά και το εννοώ. Και ξαναλέω, μακάρι να είχα κάτι έστω λίγο ελπιδοφόρο να προτείνω...
Φίλε μου...καμία σχέση με εσένα τα σχόλιά μου..... Έγραφα γενικά για το οτι όλοι οι μεγαλοσχήμονες ξερόλες μου υποδεικνύουν ποιό το καλό μου αλλά ουδείς δεν μου λέει πόσο είναι ο λογαριασμός που θα κληθώ να πληρώσω από την επόμενη Δευτέρα
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 22:00
Moderator

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου...καμία σχέση με εσένα τα σχόλιά μου..... Έγραφα γενικά για το οτι όλοι οι μεγαλοσχήμονες ξερόλες μου υποδεικνύουν ποιό το καλό μου αλλά ουδείς δεν μου λέει πόσο είναι ο λογαριασμός που θα κληθώ να πληρώσω από την επόμενη Δευτέρα

Ok φίλε μου, συγνώμη για την παρανόηση, και συμφωνώ με αυτό που λες.
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2012, 14:14
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
......Τους βλέπω σαν μια δύναμη που ίσως να τιμωρήσει, μερικά τουλάχιστον λαμόγια, που θα ήθελα να τα δω με τα μούτρα σπασμένα έστω και για λίγο στην τηλεόραση... Όχι ότι θα φτιάξουν τα πράγματα και η Ελλάδα, αλλά να, έτσι για να πάρουμε για λίγο μια ικανοποίηση... ..
Το πράγμα αρχίζει και μπερδεύει. Στην αρχή ξεκινούν με τις καλύτερες διαθέσεις, δηλαδή ξυλοκοπούν/χεοροδικούν ή ότι άλλο θές κάνουν στα πραγματικά λαμόγια. Τρώγοντας όμως έρχεται η όρεξη και αρχίζουν να τις τρώνε και αυτοί που δεν φταίνε σε τίποτα αλλά έτυχε να τους "δώσει" ο διπλανός γιατί υπήρχε μία διένεξη με "τα όρια του οικοπέδου/ αγρού". Τι γίνεται τότε, πώς ξεμπερδεύουμε με δαύτους;
Σημείωσε ότι διπλανός ή αυτός που θα τις φάει μπορεί να είμαι εγώ ή εσύ.

Last edited by aeriko; 13-06-2012 at 14:16.
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2012, 15:30
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Το πράγμα αρχίζει και μπερδεύει. Στην αρχή ξεκινούν με τις καλύτερες διαθέσεις, δηλαδή ξυλοκοπούν/χεοροδικούν ή ότι άλλο θές κάνουν στα πραγματικά λαμόγια. Τρώγοντας όμως έρχεται η όρεξη και αρχίζουν να τις τρώνε και αυτοί που δεν φταίνε σε τίποτα αλλά έτυχε να τους "δώσει" ο διπλανός γιατί υπήρχε μία διένεξη με "τα όρια του οικοπέδου/ αγρού". Τι γίνεται τότε, πώς ξεμπερδεύουμε με δαύτους;
Σημείωσε ότι διπλανός ή αυτός που θα τις φάει μπορεί να είμαι εγώ ή εσύ.
πολύ σωστά.....όλοι οι "αγανακτησμένοι" βλέπουν μέχρι τη μύτη τους, όταν όμως ο απαίδευτος φουσκωτός αρχίσει να μοιράζει κατ΄εντολήν τις φάπες δεξιά και αριστερά, μεταξύ δικαίων και αδίκων, και σαφώς με τη νομιμοποιημένη κάλυψη του "αγανακτησμένου" που τον ψήφισε, τότε το τροπάρι θα αλλάξει και ο άμοιρος φουσκωτός θα αποκτήσει και τον ρόλο του δακτυλοδεικτούμενου φασίστα/τραμπούκου που θα φταίει για όλα....τότε κανείς δεν θα παραδέχεται ότι ήταν στο 5, 6,7, 8% του εκλογικού σώματος που τους ψήφισε, τότε θα δηλώνουν ΔΞΔΑ (δεν ξέρω, δεν απαντώ) και θα παραπονιούνται για την ελλειπή ...αστυνόμευση.
δυστυχώς διακρίνω ότι το μοτό μερικών είναι "μακριά από τον κ@λο μας, κι ας μπει όπου νά' ναι"......
το έργο όμως έχει ξαναπαίξει και τα αποτελέσματα γνωστά......αφήστε λάσκα και θα σας ανέβουν και στο κρεββάτι, παρακαλάτε μόνο να μην είναι ο άνθρωπός σας πάνω....
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2012, 16:00
Moderator

Απόσπασμα:
πολύ σωστά.....όλοι οι "αγανακτησμένοι" βλέπουν μέχρι τη μύτη τους, όταν όμως ο απαίδευτος φουσκωτός αρχίσει να μοιράζει κατ΄εντολήν τις φάπες δεξιά και αριστερά, μεταξύ δικαίων και αδίκων, και σαφώς με τη νομιμοποιημένη κάλυψη του "αγανακτησμένου" που τον ψήφισε, τότε το τροπάρι θα αλλάξει και ο άμοιρος φουσκωτός θα αποκτήσει και τον ρόλο του δακτυλοδεικτούμενου φασίστα/τραμπούκου που θα φταίει για όλα....τότε κανείς δεν θα παραδέχεται ότι ήταν στο 5, 6,7, 8% του εκλογικού σώματος που τους ψήφισε, τότε θα δηλώνουν ΔΞΔΑ (δεν ξέρω, δεν απαντώ) και θα παραπονιούνται για την ελλειπή ...αστυνόμευση.
δυστυχώς διακρίνω ότι το μοτό μερικών είναι "μακριά από τον κ@λο μας, κι ας μπει όπου νά' ναι"......
το έργο όμως έχει ξαναπαίξει και τα αποτελέσματα γνωστά......αφήστε λάσκα και θα σας ανέβουν και στο κρεββάτι, παρακαλάτε μόνο να μην είναι ο άνθρωπός σας πάνω....
Και τώρα, όλα αυτά τα χρόνια "λάσκα" έχουμε αφήσει πολλούς... Και στο κρεββάτι ανέβηκαν και μας πήδηξαν κιόλας... Μας κλέβουν , εμάς, τα ασφαλιστικά ταμεία, την υγεία μας, κλπ κλπ. Αυτοί επιδή δηλώνουν "δημοκράτες", πάει να πει πως είναι??? Ότι γουστάρουν οι λίγοι, οι φραγκάτοι κάνουν. Και αν τα βάλεις μαζί τους, και τώρα ξύλο θα φας. Αυτή η βία, είτε σωματική, είτε ψυχολογική, δεν μετράει??? Η χρυσή αυγή μας πειράζει?? Ας φάμε λοιπόν τα φούμαρα των "δημοκρατών", να μας πηδάνε με χίλιους τρόπους, αλλά να λέμε, πάλι καλά που δεν έχουμε Χούντα... Ρε Χούντα έχουμε στη χειρότερη μορφή της. Α μη τι άλλο όμως, άσ' είναι μιά Χ. Α. μέσα στη βουλή μπάς και φοβηθεί κανένα καθίκι από αυτά που μας πηδήξανε όλα αυτά τα χρόνια.
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2012, 16:07
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
ψηλα γραμματα για τα IQ-800........σορρυ αλαλ δεν αντεξα.

Μην το παρετε προσωπικα, για τον ιδιο λογο τσακωνομαι και με δικους μου ανθρωπους οι οποιοι δεν βλεπουν περαν του ''θα μπει η ΧΑ στην βουλη και θα δειρει τα λαμογια''......οταν ανεβει στο κρεβατι τους ομως στο οποιο μπορει να βρισκομαι κι εγω, επειδη τους ''εδωσε'' ο διπλανος τους οπως λλει και το ''αερικο'' τοτε ΔΞ/ΔΑ που λεει και ο vpentza........IQ-800 λοιπον.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης