![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Η αναδειξη τετοιων προορισμων που εχει
η καθε γωνια της Ελλαδας πρεπει να γινει στοχος ολων μας. Μπραβο Φωτη και Αργυρη ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Γοητευμένοι από την μεγαλοπρέπεια της Μονής και συγκινημένοι από την ευγένια και την φιλοξενία του Γέροντα, που μας ξενάγησε, ξεκινήσαμε για την επόμενη μας στάση Πόρτα-Παναγιά. Ο Ναός της Πόρτας-Παναγιάς, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Πορταϊκού ποταμού όπου είναι "θαμένο" μέσα στα πλατάνια. Μιλάμε για έναν μικρός οικισμό με λίγα σπιτάκια και μαγαζιά, πνιγμένο στο πράσινο... Οτι δηλαδή χρειαζόμασταν, ησυχία και δροσιά!!! ![]() ![]() Εκεί "αράξαμε" εμείς και τα "άλογα" μας, κάτω από μιά παχιά σκιά ενός τεράστιου πλάτανου!! ![]() ![]() Το Super_Market του οικισμού!! ![]() ![]() ![]() Μιλάμε για πολύ πράσινο... ![]() Οχι Τόλη, δεν είχαμε κοψίδια, απλούς λαϊκούς μεζέδες!! ![]() ![]() ![]() ![]() Γυναίκες δεν είχαμε, αλλά μιά πανέμορφη σκυλίτσα μας έκανε παρέα, όπου έφαγε και μπόλικα κολοκυθάκια βραστά!!! Το οδοιπορικό μας τελειώνει με έναν δροσερό καφέ, στο πασίγνωστο νερόμυλο της Πύλης... ![]() ![]() ![]() Ναι παιδιά, αυτός ο Παράδεισος βρίσκεται στην Ελλάδα!!! ![]() ![]() ![]() Για να πιείς καφέ, πρέπει να έχεις κάνει και λίγο Καράτε Κιντ!! ![]() ![]() ![]() ![]() Νερό και πράσινο σε αφθονία!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Για μια ακόμη φορά, άνθρωποι και μηχανές, χορτάσανε όμορφες εικόνες. Είκονες που βρίσκονται δίπλα μας, αλλά δεν τις τιμάμε... ![]() Ευχαρίστως όποιος βρεθεί στα μέρη μου, να τον ξεναγήσω στα "όμορφα εξωτικά" μέρη της Θεσσαλίας μας... ![]() Φωτάκη και πάλι σε ευχαριστώ για την όμορφη μοτοτσάρκα και σύντομα πάλι μαζί κάπου... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδια. Πολυ ομορφη βολτα αλλα
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!! ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΒΡΕ......... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παίδες ... πολύ όμορφη εξόρμηση ...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αγορίνα μου, μην φοβάσαι..
Εσένα σου έχω ετοιμάσει φάση, ΑΦΑΣΙΑ!! ![]() ![]() Ερχεται σύντομα στις οθόνες σας... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ομορφη βολτουλα
|