GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 25-06-2012, 18:33
stukas Ο/Η stukas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: athens
Μoto: 1200 adv 07
Προεπιλογή Απάντηση: Μήνυση αστυνομικών προς την Λιάνα Κανέλη

Ατερμονη η συζητηση κ δυσκολα βγαινει ακρη-οσο `ταμπουρωνομαστε` πισω απο πολιτικες θεσεις,στερεοτυπες αποψεις κ εντυπωσεις που εχουμε...
Ναι καλως η κακως κανουν μυνηση στην Κανελλη-ομως οπως για εμενα καλα λεει ο φιλος Ηλιας,δεν φαινεται καποιοι συναδελφοι τους οι ακομη κ οι ιδιοι απο αυτους που κανουν την μυνηση να ειναι τοσο ευθικτοι οσον αφορα τις διαφορες `αποσπασεις` που παιρνουν για `φυλαξη` πολιτικων προσωπων(με δικη τους επιθυμια μαλλον...) μαζι με τις διαφορες μη αστυνομικης φυσεως που αναγκαζονται να κανουν η αλλα θεματα που απτονται της εκπαιδευσης τους,δεν ειδα ποτε να βγουν σα σωματειο η οπως αλλιως ειναι οργανωμενοι και να πουν-να επιμεινουν ομως κ σε χρονο `ασχετο` οχι οποτε το θυμουνται επειδη σκοτωθηκε καποιος συναδελφος στο καθηκον,οτι ειναι ανεκπαιδευτοι,ειναι ομως γλυκια η θεση αυτη,παρα σε ενα τμημα,στους δρομους η σε μια πιο μαχιμη θεση...
Προσωπικα επειδη λογω της δουλειας μου εχουμε συνεργαστει με τμημα της Αστυνομιας,εχω να πω τα καλυτερα για τα παιδια που ειναι εκει,ασχετα με το αν συμφωνουμε σε πολιτικα θεματα η οχι κ αλλοιμονο αν μας απασχολουσαν αυτα στις διαεργασιακες μας σχεσεις,βλεπω οτι κοπιαζουν στην εκπαιδευση κ δινουν κ απο το υστερημα τους για τον εξοπλισμο τους,χωρις να βαρυγκομουν κ να εχουν καλο ηθικο.
Απο την αλλη εχω τυχει να μπω σε τμημα για μια δουλεια κ να συχτιρισω την ωρα κ την στιγμη που επρεπε να συνεργαστω με καποιους απο εκει.
Καλα τα λεει ο φιλος Ηλιας-αν οχι ολα-τουλαχιστον αρκετα εξαρτωνται απο το φιλοτιμο αρκετων.Με αυτα λοιπον,λεω αν θελουν καλως να ασχοληθουν με την Κανελλη,ας κοιταξουν ομως ορισμενοι υφισταμενοι κ προισταμενοι βεβαια τις μπρασκες τους που εχουν φτασει μεχρι τον αφαλο τους κ ας δουν οτι δεν ξερουν να χρησιμοποιησουν το οπλο τους η να κανουν μια συλληψη ως πρεπει...Ορισμενοι δε τραγικοι κ απο την Αστυνομια ισως,αλλα κ απο το δικο μου `μερος`απλα αγνοουν το μεγεθος της ανεπαρκειας κ ανεκπαιδευσιας τους.Αν εχεις θεληση καταφερνεις αρκετα-οποιος καταλαβε,καλως.
Αυτα βεβαια ισχυουν κ για το `δικο` μου κομματι οπου οπως υπαρχουν προισταμενοι που ας πουμε οτι λειτουργουν ισως `ατοπα`,αλλο τοσο ειναι κ οι υφισταμενοι...

Προς φιλο ΓιωργοΠ:Γιωργο πιστευω εισαι γελασμενος αν νομιζεις οτι η Αστυνομια κανει καλα τη δουλεια της-ισως οσο πιο καλα μπορει,ναι,αλλα κ παλι αυτο ειναι υπο συζητηση(εσυ δεν ειχες αναφερει τις προαλλες ποσες φορες σας εχουν κλεψει,εσενα η γνωστους σου δεν μπορω να θυμηθω,διορθωσε με αν κανω λαθος),δεν ειναι ολα στατιστικες κ πινακες,μην πονταρεις αν ειναι επισημα αυτα μη σου πω οτι ειναι κ τα πλεον αναξιοπιστα) η οχι,απλα δες τι γινεται γυρω μας...Ναι και εχω δωσει ορκο να `φυλλατω πιστη εις την Πατριδατους νομους κ τα ψηφισματα του Κρατους`,οχι να ειμαι ορτινατσα ομως..Αν γινει αυτο καποτε υπηρεσιακη διαταγη το συζηταμε...ως τωρα ομως ας την εκτελουν αυτη τη `διαταγη` τα βυσματα...
Προς φιλο Ναπο:Γιατι οχι τετοια σχολια απο τον Θωμα,δεν πρεπει να λεγονται κ τα κακως κειμενα?Ασχετως χρονου?Οποιοι πρεπει να τα λαβουν υποψη ας το κανουν,αυτοι που ειναι καθαροι κ κανουν αυτο που πρεπει δεν εχουν κατι για να προσβληθουν νομιζω...

Αυτα,αρκετα με την πολυλογια,φιλικα,stukas.
Reply With Quote
Παλιό 25-06-2012, 19:13
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stukas Εμφάνιση μηνυμάτων
.............................................................................................

Προς φιλο ΓιωργοΠ:Γιωργο πιστευω εισαι γελασμενος αν νομιζεις οτι η Αστυνομια κανει καλα τη δουλεια της-ισως οσο πιο καλα μπορει,ναι,αλλα κ παλι αυτο ειναι υπο συζητηση(εσυ δεν ειχες αναφερει τις προαλλες ποσες φορες σας εχουν κλεψει,εσενα η γνωστους σου δεν μπορω να θυμηθω,διορθωσε με αν κανω λαθος),δεν ειναι ολα στατιστικες κ πινακες,μην πονταρεις αν ειναι επισημα αυτα μη σου πω οτι ειναι κ τα πλεον αναξιοπιστα) η οχι,απλα δες τι γινεται γυρω μας...Ναι και εχω δωσει ορκο να `φυλλατω πιστη εις την Πατριδατους νομους κ τα ψηφισματα του Κρατους`,οχι να ειμαι ορτινατσα ομως..Αν γινει αυτο καποτε υπηρεσιακη διαταγη το συζηταμε...ως τωρα ομως ας την εκτελουν αυτη τη `διαταγη` τα βυσματα...
......................................................................................
Kι επειδη μέχουν κλεψει και τον διπλανο μου επισης αυτο σημαινει οτι η αστυνομια δεν κανει καλα την δουλεια της?
Αγαπητε μου, δεν ανηκω σε αυτους που πιστευουν οτι ο αστυνομος πρέπει να με ακολουθει κατα ποδας στον ξυπνιο μου και στον υπνο μου.
Reply With Quote
Παλιό 25-06-2012, 20:05
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Kι επειδη μέχουν κλεψει και τον διπλανο μου επισης αυτο σημαινει οτι η αστυνομια δεν κανει καλα την δουλεια της?
Αγαπητε μου, δεν ανηκω σε αυτους που πιστευουν οτι ο αστυνομος πρέπει να με ακολουθει κατα ποδας στον ξυπνιο μου και στον υπνο μου.

Γιώργο σαν πολλή δεν ασχοληθήκαμε με την κατά δήλωση της ανώμαλη ..............

Reply With Quote
Παλιό 25-06-2012, 20:08
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Το είχα ξαναγράψει....

Μἠπως της άρεσε και θέλει κι άλλες...
Reply With Quote
Παλιό 25-06-2012, 22:38
lempoi Ο/Η lempoi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Ανώμαλη??? Χαχα..αυτοί που ψήφιζαν και ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ τι είναι??
Reply With Quote
Παλιό 25-06-2012, 20:15
thomas100 Ο/Η thomas100 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS..., VESPA GTS 250i...

.....στη χωρα μας πανηγυριζουμε για τα αυτονοητα.....κανει καλα τη δουλεια της η αστυνομια ζητοκραυγαζουμε-πανηγυριζουμε στα καναλια ,μα αυτο δε πρεπει να κανει;και κατι σχετικο με τη δουλεια μου.....φτανουν εγκαιρα τα βιβλια το σεπτεμβρη στα σχολεια(οταν φτανουν)πανηγυριζει το υπουργειο.......ποτε τελικα θα κοιταμε τις δουλειες μας χωρις τυμπανοκρουσιες....μα να παλευουμε για τα αυτονοητα,θα τρελαθουμε τελειως...αυτα και καλο βραδυ σε ολους
Reply With Quote
Παλιό 25-06-2012, 22:24
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Ωραία, έγινε η μήνυση, θα παίξει 3-4 μέρες στα κανάλια, μετά θα πάει στη Βουλή και τέρμα. Αλλά γιατί προσβλήθηκαν μόνο οι αστυνομικοί της Κοζάνης;! Το σχόλιο της Κανέλλη ήταν γενικό όσο πρόλαβα να ακούσω.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης