Ατερμονη η συζητηση κ δυσκολα βγαινει ακρη-οσο `ταμπουρωνομαστε` πισω απο πολιτικες θεσεις,στερεοτυπες αποψεις κ εντυπωσεις που εχουμε...
Ναι καλως η κακως κανουν μυνηση στην Κανελλη-ομως οπως για εμενα καλα λεει ο φιλος Ηλιας,δεν φαινεται καποιοι συναδελφοι τους οι ακομη κ οι ιδιοι απο αυτους που κανουν την μυνηση να ειναι τοσο ευθικτοι οσον αφορα τις διαφορες `αποσπασεις` που παιρνουν για `φυλαξη` πολιτικων προσωπων(με δικη τους επιθυμια μαλλον...) μαζι με τις διαφορες μη αστυνομικης φυσεως που αναγκαζονται να κανουν η αλλα θεματα που απτονται της εκπαιδευσης τους,δεν ειδα ποτε να βγουν σα σωματειο η οπως αλλιως ειναι οργανωμενοι και να πουν-να επιμεινουν ομως κ σε χρονο `ασχετο` οχι οποτε το θυμουνται επειδη σκοτωθηκε καποιος συναδελφος στο καθηκον,οτι ειναι ανεκπαιδευτοι,ειναι ομως γλυκια η θεση αυτη,παρα σε ενα τμημα,στους δρομους η σε μια πιο μαχιμη θεση...
Προσωπικα επειδη λογω της δουλειας μου εχουμε συνεργαστει με τμημα της Αστυνομιας,εχω να πω τα καλυτερα για τα παιδια που ειναι εκει,ασχετα με το αν συμφωνουμε σε πολιτικα θεματα η οχι κ αλλοιμονο αν μας απασχολουσαν αυτα στις διαεργασιακες μας σχεσεις,βλεπω οτι κοπιαζουν στην εκπαιδευση κ δινουν κ απο το υστερημα τους για τον εξοπλισμο τους,χωρις να βαρυγκομουν κ να εχουν καλο ηθικο.
Απο την αλλη εχω τυχει να μπω σε τμημα για μια δουλεια κ να συχτιρισω την ωρα κ την στιγμη που επρεπε να συνεργαστω με καποιους απο εκει.
Καλα τα λεει ο φιλος Ηλιας-αν οχι ολα-τουλαχιστον αρκετα εξαρτωνται απο το φιλοτιμο αρκετων.Με αυτα λοιπον,λεω αν θελουν καλως να ασχοληθουν με την Κανελλη,ας κοιταξουν ομως ορισμενοι υφισταμενοι κ προισταμενοι βεβαια τις μπρασκες τους που εχουν φτασει μεχρι τον αφαλο τους κ ας δουν οτι δεν ξερουν να χρησιμοποιησουν το οπλο τους η να κανουν μια συλληψη ως πρεπει...Ορισμενοι δε τραγικοι κ απο την Αστυνομια ισως,αλλα κ απο το δικο μου `μερος`απλα αγνοουν το μεγεθος της ανεπαρκειας κ ανεκπαιδευσιας τους.Αν εχεις θεληση καταφερνεις αρκετα-οποιος καταλαβε,καλως.
Αυτα βεβαια ισχυουν κ για το `δικο` μου κομματι οπου οπως υπαρχουν προισταμενοι που ας πουμε οτι λειτουργουν ισως `ατοπα`,αλλο τοσο ειναι κ οι υφισταμενοι...
Προς φιλο ΓιωργοΠ:Γιωργο πιστευω εισαι γελασμενος αν νομιζεις οτι η Αστυνομια κανει καλα τη δουλεια της-ισως οσο πιο καλα μπορει,ναι,αλλα κ παλι αυτο ειναι υπο συζητηση(εσυ δεν ειχες αναφερει τις προαλλες ποσες φορες σας εχουν κλεψει,εσενα η γνωστους σου δεν μπορω να θυμηθω,διορθωσε με αν κανω λαθος),δεν ειναι ολα στατιστικες κ πινακες,μην πονταρεις αν ειναι επισημα αυτα μη σου πω οτι ειναι κ τα πλεον αναξιοπιστα) η οχι,απλα δες τι γινεται γυρω μας...Ναι και εχω δωσει ορκο να `φυλλατω πιστη εις την Πατριδατους νομους κ τα ψηφισματα του Κρατους`,οχι να ειμαι ορτινατσα ομως..Αν γινει αυτο καποτε υπηρεσιακη διαταγη το συζηταμε...ως τωρα ομως ας την εκτελουν αυτη τη `διαταγη` τα βυσματα...
Προς φιλο Ναπο:Γιατι οχι τετοια σχολια απο τον Θωμα,δεν πρεπει να λεγονται κ τα κακως κειμενα?Ασχετως χρονου?Οποιοι πρεπει να τα λαβουν υποψη ας το κανουν,αυτοι που ειναι καθαροι κ κανουν αυτο που πρεπει δεν εχουν κατι για να προσβληθουν νομιζω...
Αυτα,αρκετα με την πολυλογια,φιλικα,stukas.