![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() με αυτα που βλεπει.....
mikros nikolas - tha g@mithei o dias (2011) official video clip ![]() ![]() ![]() ![]() " δωσ μου το παπι σουυυ..λαμπαδα θα το παω...ροδες και γυναικες μοναχα καβαλαω!!!" Last edited by giamil; 27-06-2012 at 19:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Παπί λαμπάδα... τι μου θυμίζει... Α αυτό...
|
|
|||
|
|||
![]()
Για να ολοκληρωθει το θεαμα...
πρεπει να περασετε απο την πλατεια Βαρυμπομπης...στην κατω πλευρα της υπαρχει καφετερια...γεννημενη για αρχαιους Ελληνες... ΑΘΗΝΑ το ονομα...και δεν εχει να ζηλεψει τιποτις απο τον Ναο της Αθηνας...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παιζει να τα εχει ο ιδιος...!!! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τι είπες τώρα. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κάποιοι μάλιστα έχουν σαν θρησκεία το 12θεο. Είναι φαν της αρχαίας Ελλάδας. Κάνουν και τακτικές ετήσιες συναντήσεις στον Όλυμπο στους Δελφους και αλλού. Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης δεν λέω ότι αυτός στην Βαρυμπόμπη ή ο άλλος στο Αιγάλεω πιστεύουν στο 12θεο. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΝ έπρέπε να μείνω στη συγκεκριμένη γειτονιά θα προτιμούσα να νοικιάσω εκεί διαμέρισμα............
Για τον απλό λόγο ότι δεν θα είμαι αναγκασμένος να το βλέπω κάθε μέρα. Είμαι πολύ περίεργος να δω τα σχέδια της πρόσοψης που κατατέθηκαν στην Πολεοδομία. Εκείνο το ελεύθερο αέτωμα στην πρόσοψη..........πόσα ρίχτερ θέλει για να πάει να κάνει παρέα στο πεζοδρόμιο και τον άτυχο περαστικό;;;; |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Translatoras;714098]ΑΝ έπρέπε να μείνω στη συγκεκριμένη γειτονιά θα προτιμούσα να νοικιάσω εκεί διαμέρισμα............
Για τον απλό λόγο ότι δεν θα είμαι αναγκασμένος να το βλέπω κάθε μέρα.[QUOTE] τα ντιλιβερι δεν θα σε χανουν με τιποτα...στον δευτερο οροφο του ναου...αρκει... ![]() |
![]() |
|
|