![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Χα χα χα ... μαμά είναι ... το είδε φίλος και το έφτιαξε με plexiglass ... Μπορώ να σου πω ότι είναι κ καλύτερο με plexiglass ... ![]() Σημαντικό είναι, τα χαρτιά να βρίσκονται μέσα σε ζελατίνα, για τον κίνδυνο βροχής ή πλυσίματος ... ![]() .
|
|||
|
|||
|
Πολύ ωραία και παραστατική παρουσίαση !!!! Μπράβο σου
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
Ευγε Νικολα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Να υποθεσω οτι αφαιρεις τα "χρυσα" λαμακια στους πολους της μπαταριας
Αναγκαστικα σπας το πλαστικο μαυρο κουμπωμα που τα συγκρατει. Σωστα? ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
|
Εγώ δεν τα έβγαλα και μπήκε κανονικά.
![]() Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
φωτογραφίες παιδιά
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα ανεβασω φωτο και εγω αλλα δε θα εχει μεγαλες διαφορες....
Πραγματικα χρησιμο το σχολιο : Βάζεις ένα λαμάκι, για να δεις την απόσταση που είχε η παλιά απ' την μπάρα της σέλλας ... ![]() Για οσους δεν εχουν προχειρο λαμακι οπως εγω, βγαινει και ξαναμπαινει πολυ ευκολα το μπαρακι της σελας, το οποιο μετα απο προτροπη φιλου, θα ντυσω με μονωτικη στα σημεια πανω απο τους ακροδεκτες της μπαταριας (Το ενα λαμακι στο κοκκινο ακροδεκτητο στραβωσα λιγο για να πατησει μεσα στη γωνια...) Last edited by ablithik; 19-07-2012 at 18:01. |
|
|
|||
|
|||
|
εμένα πάντως το καλώδιο του δεξιού πόλου περνάει από πάνω και βρίσκει με το σίδερο της σέλας... δεν ξέρω πως το περνάτε γύρω γύρω...
(ήδη είχα κόψει ένα ή δυο δεματικά) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλησπέρα, Την τοποθέτησα πρίν από 10 μέρες Εκτός από τα λαμάκια όπου τ'αφερείς κόβεις 5-6 δεματικά και τραβάς το καλώδιο του θετικού πόλου το οποίο είναι διπλωμένο μέσα και κουμπώνει η σέλα καλύτερα. Ελπίζω να σε βοήθησα
|
![]() |
|
|