![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() (χωρίς παρεξήγηση Αλκίνοε) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ, πρόδωσες όμως το επόμενο post μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα προστιμα εχουν εισπρακτικο χαρακτηρα και οχι συμμορφωσης. Βεβαια λαβε υπ'οψιν οτι σε γραφουν 1 φορα καθε 10 χρονια για θορυβο. Αν ζουσες σε καποια αλλη χωρα θα σε εγραφαν 30-50 ευρω ΚΑΘΕ φορα που σε εβλεπαν οι τροχονομοι στο δρομο! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε εχουν γραψει για κρανος και για σιγαστηρα εξατμισης, ητοι...Παντα μπαινει ολοκληρη η παραβαση που εχει το μεγαλυτερο προστιμο, σε αυτη την περιπτωση ηταν το κρανος, η οποια αλλη που ακολουθει παει μιση. Εχουμε και λεμε λοιπον. α)Μη χρήση ζώνης, κράνους ή μη χρήση ειδικών μέσων συγκράτησης απο μεταφερόμενα ανήλικα κάτω των 12 ετών. ΑΡΘΡΟ 12.6 ΠΟΙΝΗ 350 € ΑΦ.ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 10 ημ. P.S 5 β)Οδηγός που προκαλεί Καυσαέρια-Θορύβους ή εκπέμπει ουσίες/προϊόντα βλαπτικά. (ρύποι πέραν των επιτρεπομένων) ** [Επιτόπου αφαίρεση διπλώματος , πινακίδων & Αδείας Κυκλ. μέχρι την προσκόμιση από τον παραβάτη σημειώματος της αρμόδιας Υπηρεσίας Συγκοινωνιών για την καταλληλότητα του οχήματος. ΑΡΘΡΟ 15.1 ΠΟΙΝΗ 200 € |
|
|||
|
|||
![]()
η αφαίρεση όσων πρέπει να αφαιρεθούν δεν έγινε αν κατάλαβα
υπάρχει κάποια τρύπα που το επιτρέπει αυτό; |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν ο αστυνομικος δεν ειναι ανακριτικος υπαλληλος η ζητα να ερθει και να υπογραψει ανακριτικος υπαλληλος για την αφαιρεση η γραφει πανω στην κληση οτι ο οδηγος πρεπει να τα προσκομισει εντος 5 ημερων στην υπηρεσια στην οποια ανηκει ο αστυνομικος.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να πως βγάζεις και τελικές πάνω απο 200km ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και οι συνανθρωποί μας που έχουν την τύχη να μην έχουν κλιματιστικό και ανοίγουν την μπαλκονόπορτα για λίγο αέρα. Για αυτούς δεν διαθέτουμε λίγο οίκτο βέβαια................. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δίκιο. Ότι το ανέβασμα από το κατέβασμα είχαν και δυο ώρες διαφορά μάλλον δεν έχει σημασία.
Πάντα πρέπει να ρωτάμε έναν Hondάκια για να μας φέρνει στην πραγματικότητα. Α έλα με την ευκαιρία θυμήθηκα και μια βλάβη που δεν έχω πει και έπιασε τη μηχανή μου όταν δεν ήταν ακόμα ούτε έξι μηνών! Είχα πάει σε κάτι χώματα και... κόλλησε η ένδειξη θερμοκρασίας! Έδειχνε το ίδιο όλη μέρα! (οκ την άλλη μέρα ανακάλυψα ότι ο σένσορας είχε καλυφθεί με λάσπες) Αυτοί οι Γερμανοί είναι άχρηστοι. Να, δείτε τη Μέρκελ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διότι ο κατασκευαστής δεν έβαλε το μυαλό του να κουραστεί.Τοποθέτησε σε θέση λάθος τον σένσορα . Το ότι είναι άχρηστοι δεν θα το κρίνω εγώ. Σε προσωπικό επίπεδο δέν θέλω ούτε να τούς βλέπω............... |
![]() |
|
|