![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Σας υπερ ευχαριστω για το θερμο καλωσορισμα!!! Πραγματικα περιμενω
πως κ πως τα καφεδακια απο Σεπτεμβριο μπας κ μαθω κ λυσω διαφορες αποριες μου! Το καμαρι μου το πηρα μεταχειρισμενο, ειναι μοντελο 2006 με 24000 χλμ κ καποιες αισθητικες βελτιωσεις οπως βλεπετε!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ο αντρέας το πρόσεχε το μηχανάκι του πολύ.. το είχα δει και εγώ για να το αγοράσω καλή επιλογή
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι ναι τελικα ετσι αποδεικνυεται!!!
Με πολυ ζορι κ σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα καταφερα να τον πεισω αλλιως δεν το κοβω να το δινε!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
απλός να ξέρεις ότι το κάλυμμα του ρεζερβουάρ το έχει βάψει |
|
|
|||
|
|||
|
ε ναι και;
και εγώ κάποια στιγμή θα το βάψω γιατί δεν του έχω φερθεί καλά |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλως ηρθες και καλοταξιδη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() μετρητα και παλι μετρητα αφου δεν ειχα ο αμοιρος τιποτα να ανταλλαξω... μου πε ομως ο αντρεας οτι το σκεφτοτανε να την ανταλλαξει με καποιον που του προσεφερε κατι κασονια μοναστηριακες μπυρες οποτε με πολυ ζορι τον επεισα να διαλεξει τα μετρητα εναντι των μπυρακιων... ναι μου το ειπε οτι το εχει βαψει και δεν με απασχολει καθολου διοτι μου αρεσει ακομα περισσοτερο ετσι! τωρα αν εννοεις οτι επεσε και χρειαστηκε να το βαψει, παλι δεν με πολυ ενδιαφερει διοτι περα αυτου και της μπαρας του τιμονιου (εκει που 'χτυπανε' τα κλειδια), θα σε φαω Αντρεα αν το βλεπεις αυτο που εχει κανει φθορες απο το τριψιμο και το γραντζουνισμα απο τα κλειδια... δεν μπορω να διακρινω κατι αλλο!!!
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|