![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικα και αγυριστα!!!Καλα να περασεις στις διακοπες σου...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σας ευχαριστω όλους για τη συμπαράσταση!
Τώρα το έμαθα το κόλπο. Anapen λέγεται!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και όπως λέει και ο σοφός λαός...............αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Περαστικά σου φίλε. Για παρατηρήσεις και συμβουλές άλλη φορά. Και μην νομίζεις ότι ξεχνώ
|
|
|
|||
|
|||
|
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ. ΑΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΟΧΙΤΟ
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γι αυτό από τότε πάντα μέσα στο τσαντάκι μου έχω: -Spray Αμμωνίας για τσιμπήματα -Xaπια Xozal (αντισταμηνικα) για να κοπανήσω κάνα δυο με το που γίνει η μ@λ@κι@ -Χάπια Medrol (κορτιζόνη) αν αρχίσει και πρήζεται και για το τέλος αν δεν προλαβαίνω να πάω σε νοσοκομείο και παρ όλα αυτά πάω για αλλεργικό σοκ έχω -Ένεση Anapen (Αδρεναλίνη-Επινεφρινη) το οποίο βέβαια χαρακτηρίζεται απ τα πιο επικίνδυνα φάρμακα να κουβαλάς μαζί σου διότι αν την βαρέσεις πριν το αλλεργικό σοκ...το πιο πιθανό είναι να φύγεις (και να δεις τα ραδικια απ τις ριζες..) από ανακοπή καρδίας λόγο της αδρεναλίνης.... γι αυτό πάντα την βαράς μονό όταν έχεις πλέον αρχίσει να έχεις χοντρή δύσπνοια και είναι σίγουρο ότι έχεις αλλεργικό σοκ (ο γιατρος μου χε πει λιγο πριν νιωσεις οτι χανεις τις αισθησεις σου.. ),Και μια και ανοίξαμε το θέμα να πούμε για να ξέρουν και πολλοί που δεν έχουν ασχοληθεί (αν και θα προέτρεπα τον οποιονδήποτε να κάνει αλλεργιολογικες εξετάσεις γιατί ποτέ δεν ξέρουμε ποτέ θα μας εμφανιστεί μια αλλεργία) ότι τα συμπτώματα της αναφυλαξίας (κοινός αλλεργικού σοκ) είναι: -δύσπνοια -τάση για εμετό -ζαλάδα -ακράτεια Νομίζω είναι πράγματα που θα έπρεπε όλοι εμείς που καβαλάμε μηχανή και είναι πιο πιθανό να μας τσιμπήσει κάτι να τα ξέρουμε! Περαστικά σου και ας ευχηθούμε να μην τύχει σε άλλον... ![]() Last edited by giamil; 10-08-2012 at 12:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Το έχω πάθει με ποδήλατο.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
περαστικα ρε φιλε....σε αυτετις περιπτωσεις παιρνεις κατι ενεσακια μαζι σου.τα χτυπας και εισαι οκ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά Αλκίνοε και καλές διακοπές. Οπως το είπαν και τα παιδιά παραπάνω, εφόσον το γνωρίζεις πως είσαι αλλεργικός, πάντα μιά κορτιζονούλα μαζί....
|
![]() |
|
|