![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
<<Ταλιμπάν>> ή <<μέλος της al-Qaeda>> ??? ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όταν έχουμε τόσες δολοφονίες απο μετανάστες.....εγω αναμένω απο το κράτος και την αστυνομία, να δώσει λύση και όχι απο την συμμορία της Χ.Α Πως γίνεται να είσαστε αντίθετοι με την αναρχία και υπέρ των νομών.....και ξαφνικά να σας αρεσει αυτο που συμβαίνει ..... ![]() Όταν θα φτιάξουν συμμορίες και οι μετανάστες.....τα θύματα του πολέμου, θα είναι πραγματικα πολλα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Λύση από το κράτος… είσαι και λίγο μεγάλος . Θα γίνεις πελάτης σου. ![]() Και κάτι σοβαρό τώρα. Εσύ που κόπτεσαι υπέρ της δημοκρατίας, πώς χαρακτηρίζεις ένα κόμμα της βουλής ως συμμορία? Λαός τους ψήφισε... Και ξέρεις αν είμαι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή ΧΑ ή οτιδήποτε άλλο.Ο ίδιος λαός που ψήφισε να συνεχίσουν να είναι τα ρεμάλια στην εξουσία. |
|
|
|||
|
|||
|
Ο λαός δεν ψήφισε την Χ.Α, για να σκοτώνει τους μαύρους.....εκτός και κάνω λαθος
![]() Να κάνω μια τελευταία ερώτηση ;;;;;; Είμαστε σύμφωνοι με τις δολοφονίες;;;;; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν κάνεις καθόλου λάθος. Και βέβαια δεν είμαστε σύμφωνοι με καμία δολοφονία πολιτών. Πολιτικών όμως... ![]() Δεν μου απαντάς όμως γιατί εξαντλείται η δημοκρατικότητά σου στην νόμιμα εκλεγμένη ΧΑ... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Παρουσίαση στοιχείων και μια γνώμη – εκτίμηση έκανα, δεν είπα ότι μου αρέσει αυτή η εξέλιξη (το αντίθετο) Όπως δεν μου αρέσει και η αιτία της … εξέλιξης ! Το σενάριο, η δική σου εκτίμηση για πιθανή εξέλιξη της … εξελίξεως, με βρίσκει σύμφωνο. Εάν δεν γίνουν γρήγορα σωστές κινήσεις από το κράτος, πολύ άσχημες μέρες έρχονται και σε αυτόν τον τομέα (της εσωτερικής ασφάλειας). |
|
|
|||
|
|||
|
να πανε απο εκει που ηρθανε!!!
βαρεθηκα να μυριζω ##### κ κατουρα οταν τους πιανουμε!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τελικά, τι θα έγραφε ένας ιστορικός του μέλλοντος ότι έφταιξε; Ποια ήταν τελικά η αιτία; "Ότι ανίκανες κυβερνήσεις, οι οποίες είτε ηθελημένα, είτε λόγω ανικανότητας, είτε λανθασμένης εκτίμησης πολιτικού κόστους ( σε συνάρτηση και της εντόπιας παρακίνησης και κάλυψης άλλων πολιτικών παρατάξεων), άφησαν την χώρα έρμαιο στην αθρόα και παράνομη μετανάστευση λαών τελείως διαφορετικών από τον Ελληνικό, και επέτρεψαν σε λίγο χρονικό διάστημα την κοινωνική έκρηξη..." Η αιτία τελικά δεν είναι η μαζική λαθρομετανάστευση ανθρώπων τελείως διαφορετικών σε μία χώρα τελείως διαφορετική απ' αυτούς; Όταν καταφθάνουν ορδές επί ορδών μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα άνθρωποι ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε μία χώρα και κοινωνία που μόνο έτοιμη δεν είναι να τους δεχθεί, τι μπορεί να περιμένει κάποιος; Γιατί δεν αξίζει να συζητάμε θέματα και καταστάσεις, όταν πρώτα πρέπει να αναζητάμε τα αίτια! Last edited by ckalfas; 14-08-2012 at 21:33. |
|
|
|||
|
|||
|
Κάποτε άκουσα τον κύριο << ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ >> να λέει:
Σε όλους τους λάθρο να περάσει το μήνυμα οτι η Ελλάδα δεν είναι παράδεισος και έτσι να ενημερώσουν και αυτοί τους δικούς τους ανάλογα με αποτέλεσμα να μην μαζευτούν άλλοι. Είναι το μοναδικό σωστό που άκουσα από τον κύριο της κυρίας και το ποιό σωστό που θα πρέπει να πράξει από εδώ και πέρα κάθε κυβέρνηση. |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό θα είχε ελπίδα ισχύος μόνο εάν οι Ασιάτες και Αφρικανοί δεν αποτελούσαν το αντικείμενο ενός τεράστιου εμπορίου.
|
![]() |
|
|