![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε όλα ανεξαιρέτως τα οχήματα τα υγρά φρένων αλλάζονται στο πλαίσιο της τακτικής συντήρησης. Τα χλμ ποικίλουν αναλόγως κατασκευαστή και ποιότητας των υγρών. Ένας πρακτικός "δείκτης" για την ανάγκη αλλαγής τους είναι το χρώμα τους. Όταν σκουρίνει, φωνάζει.....
Μου φαίνεται κάτι αντίστοιχο με τις βαλβολίνες της γωνιακής μετάδοσης πίσω.... Αλλάξτε υγράκια φρένων, όταν τα δείτε "μη διάφανα", ή σκούρα. Σε αυτήν την κατάσταση δε διατηρούν τις αρχικές τους ιδιότητες (αντοχή στη θερμοκρασία κυρίως) και σαφώς σε παρατεταμένη κι επίπονη χρήση (κατηφορικά στροφιλίκια ή απανωτά φρένα στην πόλη ) δεν θα έχετε απόδοση στα φρένα σας. Θα γίνεται σπογγοειδής η αίσθηση στη μανέτα κλπ. Το άλλο με τη συχνότητα αλλαγών του Θόδωρα (Teo 71), όπως αλλάζει λάστιχα κάθε 2μηνο σχεδόν, τακάκια, λάδια (14 φορές το χρόνο) κλπ, έτσι -προφανώς- θα αλλάζει και υγρά φρένων
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
ok παιδια να σασ πω και εγω που καλουμε να πληρωσω 1600 ε πως το βλεπω και διορθωστε με.πιστευω οτι οταν υπαρχει σφαλμα αστοχια υλικου βεβαιωμενο μια τοσο μεγαλη εταιρια οπως η bmw ειδικα σε τοσο ευαισθητα θεματα οπως ειναι τα φρενα δεν θα επρεπε να αφηνουν να φυγει απο τα συνεργεια τους ανθρωπος.παιδια πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι εχουμε περασει σε αλλες εποχες οι εταιριες επενδυσαν στον υπερκαταναλοτιισμο μας εριξαν τη ποιοτητα των υλικων τους χωρις ομως να ριξουν τις τιμες τους.να πληρωσω αλλα μη μου χρεωνεις ρε φιλε τη μοναδα 1520 γιατι εχεις την αποκλειστικοτητα χρεωσε την κοστος βαλε και τα εργατικα σου και αν παραπονεθω θα φταιω εγω.αφηστε μας να οδηγουμε τις μηχανες που γουσταρουμε με ασφαλεια!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλε μη προτρεχεις δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.το δικο μου ειναι τησ επομενης γενιας δεν εχει αυτο το διακοπτακι καλωδιακι κατω απο τη μανετα δεν εχει καμια σχεση με αυτο αναψε ενα πρωι το abs σταματησε να λειτουργει το κοντερ τελος!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
;
|
|
|
|||
|
|||
|
Οτι δεν έχει servo.
|
|
|
|||
|
|||
|
Την έχω από το 2005 με 110.000 χλμ. Καί άλλαξα υγρά και μανέτα με διακοπτάκι (λογω λάθους του μηχανικού) μία φορά στα 70.000 χλμ. Κανένα πρόβλημα στο abs μέχρι σήμερα και τα υγρά μου μία χαρά σαν διάφανα είναι !!!!!
Που τις βρήκατε τις αλλαγές υγρών φρένων ; Το μανιουαλ δεν γράφει τίποτα.... Λες να μου αλλάζει ο μηχανικός υγρά φρένων σε κάθε σερβισ και να μην το έχω πάρει χαμπάρι μέχρι τώρα !!!!! Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί δεν παίρνεις ένα από αυτά( ξέρεις τι εννοώ) που είναι όλο προσόντα να ησυχάσεις και να έχεις και ελεύθερο χρόνο για ταξίδια............
|
![]() |
|
|