![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εχει μικρη....... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα φιλαρακι που έχει 1200gs του 06 με χωματινα, η τελική του ειναι γύρο στα 110 και βγάζει στο ταξίδι 350χλμ περίπου, εγω με νορμαλ λάστιχα στο ταξίδι βγάζω γύρο στα 150 με 200, αλλά στην πόλη 300+. Οταν όμως Καβαλαω το δίτροχο το τελευταίο που με ενδιαφέρει ειναι η οικονομία. Στο αυτοκίνητο όμως κλαίω και το ευρώ..
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eγω παλι... χωρις να ειμαι γρηγορος (ουτε και νευρικος, νομιζω) ... δεν εχω δει στην πολη λιγοτερα απο 6.2λ/100χλμ
Εσεις πως εχετε φτασει στα 5,5....5....4,5 απορωωωωωω με την καρδια μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Το μόνο που έχω παρατηρήση είναι με μία σχεδόν σταθερή ταχύτητα 140 χιλ/ώρα χρειάζομαι 6,5 λίτρα/100 και με βαλίτσες έχω μπόνους 1 λίτρο!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξέχασα να αναφέρω ότι το στρόμα 650 ΄08 που είχα για ένα πεντάμηνο και 17.000 χιλιόμετρα, έκαιγε το ίδιο με το r1200gs ΄06 ενός φίλου!...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο 5,5 εώς και πάνω απο 7. Είναι adv και το λέω γιατι πιστεύω ότι έχει διαφορά με το απλό . Επιπλέον βάρος , μεγαλύτερη ζελατίνα βάλε και τα επιπλέον κιλά τα δικά μου.
Το σημαντικότερο νομίζω είναι το που ζεις. Θερμοκρασία και πυκνότητα αέρα. Εγώ έχω δει μεγάλη διαφορά απο χειμώνα σε καλοκαίρι. Εδώ έχει πολύ κρύο οπότε την παει νεράκι |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως αναφέρεται και πιο πάνω, έχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση, ο τρόπος οδήγησης. Μέχρι τα 90 στον εθνικό, 4,5 κατανάλωση, με κίνδυνο να χαλάσει το μηχανάκι...
![]() |
![]() |
|
|