![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη για την καθυστέρησή, άλλά ηταν πολύ φορτωμένη μέρα. . .
Και τωρα με το ζόρι, λόγο σήματος, απαντώ. Νίκο ο κινητήρας τοποθετήθηκε ολοκαίνουργιος και από τοτε εκανε τα χιλιόμετρα που αναφέρονται στο αρχικό. Ποστ. Τα 130000 , ειναι ίσα έχει διανύσει το αυτοκίνητο. Θωμά, σ' ενχαριστω για το ενδιαφέρον, ![]() Καλη συνέχεια σε όλους. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
΄Σιγά μην στην κλειδώσουν κιόλας... ![]() Δεν είναι δικό μου το σμαρτάκι φίλε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε το Ρούντι, είδε φως και μπήκε....
που να ήξερε ο καψερός........ ![]() ![]() ![]() Καλοπούλητο το σμαρτάκι, αν έχει και 30000 χλμ το μοτερ, καλή περίτπωση .... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι έγινε ρε παιδιά;! τι έκρυψε ο πωλητής; δεν πάμε καλά! Καθένας που έχει τα ρούχα του μπαίνει και τα χώνει.....χωρίς κιόλας να μπορεί να διαβάσει σωστά
![]() Καλοπούλητο στο παληκάρι, πολύ καλή τιμή. |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαξε Μοτερ...
Ε και; Πείτε μου ενα Σμαρτ με πάνω απο 100000 χιλιόμετρα που να μην εχει αλλάξει η να μην εχει κάνει γενική επισκευή κινητήρα. Αν δεν εχει αλλα κουσούρια, μια χαρά τιμη είναι. Υπ´οψιν πως στο δικό μου αλλαξα κινητήρα στα 126000 κ το πούλησα με περισσότερα απο 150000 κ ήταν υποδειγματικά συντηρήμενο απο την αρχή. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ασφαλώς και αναφερεσαι στα 600αρια και 700αρια smart! Τα 1000αρια, δεν έχουν τέτοιο θέμα με τον κινητήρα ![]() Αν πω ότι έχουν αξιόπιστο κινητήρα Mitsubishi, θα αρχίσει ο Ναπο τα δικα του ![]() ![]() Spam of |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και τα 700άρια Mitsubishi κινητήρα έχουν (τουλάχιστον της τελευταίας γενιάς). Είδε τι πατάτα έφτιαξε ο Γερμανός και γύρισαν όλα πίσω με πρόβλημα εντός εγγύησης κι αποφάσισε να μην το ρισκάρει, έδωσε τον κινητήρα στον αξιόπιστο Ιάπωνας. Και ναι δίκιο θα έχει να λέει ο νάπο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα 600αρια και 700αρια είχαν το γνωστο αυτο πρόβλημα του κινητήρα. Όχι τα 1000αρια ![]() Ναπο, χωσε ελεύθερα....... Last edited by BOXER; 13-10-2012 at 16:47. |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε δεν τα εκρυψε ο πωλητης τα στοιχεια.,.,
αυτος ο υποχθονιος τυπος .,.,., ο νικος -χ τα εκρυψε επιτηδες.,., και ο αλλος ο πως τον λενε.., προβατονακος αυτοι ειναι ομαδα κρυφοσουρδοι.,.,.,..,., ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ΝΤΑΞΕΙ????? |
![]() |
|
|