![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Βαγγέλη συγχαρητήρια για το πολύ όμορφο οδοιπορικό...οι φωτογραφίες περιγράφουν τα απομεινάρια ενός βωβού παρελθόντος..
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο πολύ καλό οδοιπορικό ,
σε μια Ελλάδα σιωπηλή που χάνεται μέσα στον χρόνο. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητήρια Βαγγέλη. Μέσα απο τα ματια σου και τα λόγια σου, γνώρισα τον ξεχωριστό αυτό τόπο.
Θα είναι ένας από τους επόμενους προορισμούς μου. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Ειλικρινα, εντυπωσιακή παρουσίαση.
Σ´ ευχαριστώ. Πολλά συναισθήματα, μου προκλήθηκαν. ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() Καλέ μου Βαγγελάρα, όσο σε γνωρίζω τόσο με εντυπωσιάζεις με το ήθος και την βαθιά καλλιτεχνική ψυχή που διαθέτεις!! Δεν μπορώ να βρω λέξεις ώστε να χαρακτηρίσω το Eξαιρετικό σου Oδοιπορικό, (είναι πρωί ακόμη, καφέ no ακόμη!! )το μόνο που μπορώ είναι να ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() στην "Βαθιά Καλλιτεχνική Ψυχή" που μας καταθέτεις συχνά πυκνά!!! Mπράβο φίλε μου .... ![]() ![]() ![]() *** Μια ερώτηση μόνο...
Πως θα δουλέψουμε εμείς τώρα μετά από αυτό!! ![]() ..![]() ...![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Να είσαι καλα βαγγελακη......να μας παρουσιάσεις τόσο όμορφα θέματα, με την δική σου ματιά...
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητήρια Βαγγέλη.
Άριστος
|
|
|
|||
|
|||
|
Βαγγέλη πολύ καλό θέμα.,.
και φωτογραφίες άπαιχτες όπως πάντα,., κάτι παρόμοιο είχαμε και μεις σε ένα μικρό οδοιπορικό μας στην Ελλάδα., έχει πολύ θέμα εκεί έξω.,.,., θα τολμήσω να επαναλάβω . ,το βιντεάκι που είχαμε τραβήξει .,., ταιριάζει απόλυτα με το όλο σκηνικό.,., |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Πολύ ωραίο το "ντοκιμαντέρ" και πολύ χρήσιμη η αναφορά στις πήγες για αυτούς που τους αρέσει να μαθαίνουν το κάτι παραπάνω. |
|
|
|||
|
|||
|
Βαγγέλη πάντα βρίσκεις τον τρόπο να μας δείχνεις, ότι η ζωή είναι και αλλιώς, να αντιστεκόμαστε, στην όποια καθημερινότητα που με όλους τους τρόπους μας κατευθύνουν, να τρώμε μασημένη τροφή, κ.λ.π. Βαγγέλη είσαι μπροστάρης και θα προσπαθήσω να σε ακολουθήσω. (οχι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ διότι είσαι και πρώτος) Επαναστατικά.
|
![]() |
|
|